Враца-раздвижване в пластовете.

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Враца-раздвижване в пластовете.

Мнение от moto » 12 Апр 2004, 18:28

Реших да направа тази тема щот страрат никой я не чете.
И така преди около месец и 2-3седмици 4ма чоовека от враца зеха да се събират на една маса.Общото м/у тях-автоманиата.Тези хора бяха-vicho,Icho,моя милост и моя авер-Калин.
Дълго време се надявахме някой да дойде.Без отговор.Докато в Събота най после се появи един човек с БМВ-яовека се казва Антоан.Незнам дали е регистриеран.Май е.Е един път дойде и BeSSNIA.Тогава си казах ей супер почнаха д а стават нешата-да ама не.След тва ощемесец бяхме пак в същия камерен състав.
Но явно чакането почва да се отплаща.Надявам се и други хора от Враца с бмвта като DA Wolf i Vale Karo например да почват идват.Защото неможем да си стоим все така!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 12 Апр 2004, 21:48

:twisted: Яворе, пак сънуваш Е30ски, куче ти!!!

Е кво да се прави, важното е Октан в кръвта да има и да е повече, а при нас той хич не липсва... Изключително се радвам, че Антоан се отзова и дойде на нашата сбирка и плюс това не му беше смешно или просто сконфузно, а напротив, стана една истинска сбирка, радост, разговори, абе кеф, каквото се казва, и това е само началото...
Какво да кажа, всичко започна хей тъй, от едно ЛС от Калин към мене, "айде на сбирка"... еми АЙДЕ!!! Винаги готов... Аз бях единствената кола, но ентусиазъм не липсваше и ставаше интересно, не знам, мисля, че на 3тата сбирка се появи БЕСНИЯ, е ХРИСТО, благодаря ти човече, отвори ни очите за доста неща на нас непросветените и тогава вече вътре в мен започна да просветва нещо и си рекох "ЕЙ НА, започваме", но се получи след това пак да сме си сами, мислехме, чудехме се, и сега се появи Антоан с Е30ската, и направо паднахме от кеф, аз вече не ходя с автомобил, просто не разполагам, същност ходя де... ПЕЖО 400 и пеши :P , сега вече си мисля, че ще се получи, НАИСТИНА ИСКРЕННО (и лично) се надявам да се сберем една банда, едни приятели и да се събираме и да обсъждаме безкрайния свят на автомобилостроенето и БМВ, като най-великите... Кво ще кажеш а Ич0, нямаш думи, Е30 фор евър 8)

Това са едни случайни мисли, даже на мен не ми стана ясно, какво точно исках да кажа, важното е Фън да има, а щом нии сме налице, той също!!!

Вале Каро, Заповядай, ще се радваме исключително много
Бесен, ела ве бате, да ни просветлиш още повече
Антоан-е, ЗАПОВЯДАЙ ОТНОВО!!!!
Ич0 ---- ТАМ СМЕ :wink:
Яворе, сънувай, сънувай, ще си купиш и ти някой ден Е30... Събирай пари
Калине - неизменна част от състава
Да Улф - нямам търпение да чуя да се задава с БЕСЕН РЕВ най-красивата iS-ка
Аз, кво да ви кажа, радост нахлува в мен и ще е за дълго, надявам се!

п.с. Ако съм пропуснал някой, не е нарочно...
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 13 Апр 2004, 17:33

Радвам се че се събрахме.Предлагам една извънредна в пътък от 19:00 часа.Кво ше кажете а?
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 16 Апр 2004, 15:35

Днес16.04 и утре 17.04 всички врачани да се качат горе на ОМВто д асе запознаем най-после.
Абе за какво ли и аз го пиша тва мнение като знам че сте мудни.Се същите хора сме си горе.Тва не ме радва.
Хората от другите градове поне като видат нещо отнасящо се за тях минават да идят поне за кво стаа дума!!!А засрамете се.

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 16 Апр 2004, 19:37

Момчета измислете някаква збирка за събота привечер и ще се постарая да доида. :wink: Не ме разбираите погрешно но просто само събота и неделя съм във Враца и винаги имам много задачи. Ще се постаря и пичовете с аудитата да дойдат. Въпреки, че карат ауди те са не по малки фенове от нас, а и всички са имали и БМВ-та :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 16 Апр 2004, 20:00

Бесен сбирката в събота вечер е налице започваме от 19:00, нямаш си и на идея колко ще се радваме ако се сберем цяла глутница!!! Няма проблем да дойдете и по-късно! Ами това е

Айди Ела да се повеселим :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 19 Апр 2004, 14:18

SAME OLD SHIT,SAME OL'SPIT!!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 19 Апр 2004, 14:23

SAME OLD SHIT,SAME OL'SPIT!!!!!
И ето че пак си бяхме 4мита.Но какво от това.Мен пак си ме кефи.Важното е че се кефехме.
А и онова синъото ПОРШЕ дето пристъпи беше напрао изрудско.Напраи няколко дрифта около колонките!!!После се опита да мине под една вектра но моя пилотаж се оказа неточен.Антенката заседна някъде по купето отдолу и треаше да се ади собственоръчно :lol: .После го обърнах по покрив обаче.Отново с едоказах като каскадъор :lol: :lol: .И след тва ПТП вече Вичо си го прибра и го не извади повече.А и батерииките сдадоа багажеца.
Сигурно както се досещате тва си беше количка на дистанционно.Ама цялото ОМВ ни зяпаше като невиждало.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 19 Апр 2004, 15:53

а проблеми нема "Един за всички, Всички за един"
Така че винаги ше си се кефиме, елееееееееееее, "А НИЕ КOОООООООООООООЗИМЕ КОПЕЛЕ!!!" хахахахахахахха
Олеле падам от смях, :mha: :mha: :mha: направо немам търпение да дойде другата сбирка, направо се разцепвам от кеф... Веселбата е на шест, който не му харесва и си мисли, че сме банда бездарници да не идва, знам, че всички си имат работа, обаче все пак може за една седмица напред да си плануваш времето така, че да ти остане 90на свободни минутки, да си се сберем и да поговорим, да се покефиме... Нямам кво да кажа... БАНДА, продължаваме да сме там, продължаваме да си се кефим и да сбираме погледите на ЦЯЛОТО ОМВ, дори само 4ма човека, дори само с един кола (поршето)... Щот ние ще си останем ентусиасти завинаги и СИНЬО-БЯЛАТА МАГИЯ винаги ще грее в сърцата ни...

BMW Forever!

Наздраве на Ич0, Калин и Явор от Вичо :bchug: :bchug: :bchug:

Потребител
Аватар

Мнение от isi_bisi » 19 Апр 2004, 19:12

хаха е що сте толкоз секи път бе?
по принцип има запалени врачани но не влизат в тоя саит и за това не знаят за сбирките ви...

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 19 Апр 2004, 22:27

Що така бре момци сте толкоз малко .....
Хайде другия път дано сте повечко и да има и БМВ-та пък по-нататък може да пусна мухата на софийската група да ви дойдем на гости на някоя от сбирките ..... :twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 19 Апр 2004, 22:42

Малко сме ама сме СИЛИИИИИИИИИИИ :twisted: :twisted: :twisted:
Еми в нашия пропаднал град какво искате, има няма от 80на хил. дали сме останали 40, дали не сме, като 1/2 от тях са старци, кво очаквате, Комшията Дедо Иван да тръгне на сбирка? :wink:
Просто няма навити, просто няма и това си е... Иначе града има какво да ви покаже на софийската група, но има време, сичко по реда си!!! БМВ имаше на нашата сбирка, СПЕШЪЛ 10х ту Антоан, който дойде със неговата НЕВЕРОЯТНА Е30ска, направо се изкефихме сички!
Такива ми ти работи

АЙДЕ СИЛИИИИ :bchug:

Пък ако знаете колко картички съм раздал, визитки на БМВ КЛУБ-а... Нищо... Е кво да прая, да ходя да разлепям плакати ли? И това ми идваше на ум... и като, че ли от немай къде това ще се прави!!!

Иси биси, не е толкова смешно... :? :x , като има запалени врачани ми ги покажи и ми ги доведи, какво да правя, да ходя и да ги сбирам и да ги водя за ръчичка!!!???!!!

Асен_Х благодаря за пожеланието... :ok: А относно БМВ маняците от Сф, да дойдете във Враца, ще бъдем безкрайно радостни... И като ви знам кви сте Н-Е-Н-О-Р-М-А-Л-Н-И, нищо чудно след някоя среща да се надъхате и да дойдете :twisted: :twisted: :twisted:

Аеаеаеаеаеаеаеаеаеаеае (10х to Машините, които всеки път ми обаждат нови възгласи които да разпространявам)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от wazzz » 20 Апр 2004, 13:50

Ей, Враца! :-) Чета тука и се паля още повече...ще се постарая да дойда...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 20 Апр 2004, 14:43

айде де, ела с ФИЧО... :wink:
Колкото повече, толкова по-много... <=== или не беше така :mha:
Колкото повече, толкоз по-весело, айдееее тва ме радва, че има ентусиасти, пък ако земе и всички да ходим, елей... :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от NrG-vodafone » 20 Апр 2004, 18:40

ами смешно ми беше щото сте само 4 ама така е с всяко начало, споко.. :wink: :wink:
аре аз може да навия едно момче, ама сега каза че си е разглобил колата.
сяка събота ли има сбирки на ОМВ от 19:00?
аз познавам Калин и ако го видя ще се разберем...
Bayern Motor Wagen rulesssssssss.......
ИзображениеИзображениеИзображение

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия