Пьтуването до София и след него

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Пьтуването до София и след него

Мнение от Rieger » 24 Фев 2004, 21:53

Ами доидохме до софия и останахме много доволни.
НО искам да попитам всички ДАЛИ пречехме на някои от софийската група с това , че бяхме с кола различна от БМВ и прави ли ни това по-малки ентусиасти???
btw: бяхме с VW Golf ако някой не се сеща

Благодаря ви предварително

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 24 Фев 2004, 22:27

Е те това не треаше да питаш 8) Даже виж ние почти не разговаряхме с вас , щото с голфче бяхте :lol: :lol:
Ай стига с тия железни купчини , ние хора сме се събрали тука , пък като нямаш баварка , това не те прави второ качество :!:
И за нас беше удоволствие че се разходихте до Сф , въпреки студа и някои премеждия :wink:
Изображение

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 24 Фев 2004, 23:28

Седнах си и аз пред ПЦ-то най-после да видя снимчици и филмчета от неделната ни среща както и да прочета някой друг коментар, първо искам да изкажа съжалението си за случилото се с колегата Енджи и да пожелая скорошно оздрававане на купенцето :) после искам да благодаря на софииските ентусиасти за топлото посрещане в този студен ден :) затова, че ни разходиха до полигона и алеята на гладните :lol: и за направените демонстрации от DrivingGod , Мегов , ludiagsm (който ми достави неописуемо удоволствие с демонстрациите на аудио системата си :shock: ), момчето с ТТ-то (със сигурност изпуснах още доста за което се извинявам) и едно още по-голямо благодаря искам да кажа на ЧАСТ от нашата пловдивска група (всъщност тяхна понеже аз съм от друго село) за това, че се събрахме сутринта на бензиностанцията за да пътуваме заедно :!: :arrow: не ме приемайте за озлобен шофbор на голф, намеци от типа : ти направо отивай на зимния дворец :!: не можеха да развалят приповдигнатото ми сутрешно настроение пък и мисля, че нося на майтап, но всеки майтап казан 100 пъти....... сещате се! И така тръгнахме като една група заедно поне до табелата за края на Пловдив, после разбира се БМВ-тата не можеха да си позволят да се движат със смешната скорост 160-180км/ч поддържана от голфа и като едно сплотена група трябваше да се разцепим, но както каза един колега, за съжаление зад гърба ми, но нали е трудно да се казва истината в очите "ostaihme 2 bmwta na omv da moje toq liolio da si upravlqva muzikata" :arrow: така сме лйолйовците управляваме си музиките, даже се замислям върху съвета на един друг "ентусиаст" да си продам голфа пък можело и да изкарам пари за говорителче с усилвател, а после да събирам пари за кола :arrow: е така сме бедните студенти затова ще си карам НЕ колата , вярно няма да имам пари за 2 12ки и затова ще си слушам двете 15ки аз обичам да ми е гадно, само мразя да ми говорят зад гърба какъв съм "лйолйо" :evil: .
И така още един път голямо благодаря на софииските ентусиасти за доброто прекарване, едно голямо НЕ благодаря на НЯКОЙ които успяха да ми вкиснат иначе доброто настроение и... така се случи, че за доста време напред ще съм зает всяка неделя в 16ч. или поне ще се опитам така, че весели ви сбирки :wink:
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 25 Фев 2004, 9:27

Stormer, не позволявай такива подробности да развалят настроението ти. Не е било добро, да се постъпва така, както са постъпили с теб, но и аз дължа извинения на вашата група.

В интерес на истината в събота бях в Пловдив работа, в неделя си тръгнах обратно по магистралата. По пътя по едно време ме настигнаха още 2 бмв-та със стикери от сайта, не бях сигурен кои хора точно бяха но е факт че ме настигнаха. Та за съвсем кратко време и аз следвах тяхното темпо, но бързо се отказах, защото бях със тънки зимни гуми (скоростен индекс до 160км/ч) и при тия неравности в този участък на магистралата със скорост от 200+ колата се чувстваше супер нестабилна с тия гуми, та се върнах на предишното си темпо от 150-160км/ч. По-късно обаче като дойде по-заснежения участък от магистралата пак ги настигнах - и този път просто ги подминах. Предполагам че може би теб са чакали; аз обаче нямах възможността да чакам и просто си продължих с моето темпо.

Та съжалявам момчета че не съм се обаждал, нито на сбирката дойдох, този ден ми беше пълен с ангажименти и просто нямаше как да стане. Специални извинения за БУЛЛИ, че не съм го видял, не знаех че и той ще идва!

Но фенът си е фен независимо от автомобила който кара. Аз примерно при основаването на клуба карах ВАЗ 21061 (ака 1500s), че дори и за председател ме избраха тогава... ех, какви времена бяха тогава.. :)

Та, Stormer - keep the head up! You're not alone... :wink:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 25 Фев 2004, 10:22

аз пък карах предшественика на Голф-а, преди да събера пари за БМВ-то :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от chefo » 25 Фев 2004, 10:51

Stormer написа:...намеци от типа : ти направо отивай на зимния дворец :!: ..."ostaihme 2 bmwta na omv da moje toq liolio da si upravlqva muzikata" ...

Към авторите на такива изказвания:
Едва ли има някой от нас, който не е бил собственик на друга кола, освен БМВ. Помислете как бихте се чувствали, ако някой се изкаже по този начин за вас. За да харесваш БМВ не е необходимо да притежаваш такава кола! Все пак живеем в бедна държава и не всеки може да си позволи да кара колата, за която мечтае :( .
Най-добре е да не даваш ухо на тези обиди, но много е трудно да запазиш добро настроение, като виждаш отсреща такова отношение.
Прочетох темата за Ауди/БМВ срещата. За огромно мое съжаление ми направи впечатление, че и в нашия клуб нещата не са такива, каквито трябваше да бъдат,но все пак, всеки носи отговорност за собствените си постъпки! Нима идеята на тази среща беше да се покаже на другите как колите им не струват, как те не могат да правят дрифт и как ги е страх от камъчетата? Не мисля! Струва ми се, че това трябваше да бъде среща на феновете, а не на колите им! За тяхното отношение към нас нямам какво да коментирам...но помислете дали не сме предизвикали с нещо такова отношение? Просто това, което обединява феновете на Ауди явно е доста различно от това, което обединява нас, но това не значи, че всеки трябва да се присмива на другия и да го обижда по всевъзможни начини. Всеки обича да гледа демонстрации на мощни машини, но не всеки е готов да направи това със собствената си (и често единствена) кола. Все пак това е освен кола за кеф, също и основно средство за придвижване, семейните ще ме разберат най-добре.
Айде, че много се разписах! peace!

Кой кашля?
Аватар

Мнение от Nikolay1 » 25 Фев 2004, 12:05

Не искам сега някой да ме помисли за ревлйо и т.н. в повечето случай не ми пука твърде от такива изказвания (явно си има и изключения) освен голфа имам още една кола ( и още 2 който мога да ползвам) не искам да звучи като някакво фукане, но предвид км които въртя на седмица ми е най-удобна "народната кола" (другата е 2.2 бензин) , а музиката в колата, както знаят хората който ме познават ми е страст 8) идеята ми е, че ми е неприятно НЯКОЙ който не ме познава да се изказва неподготвен :!:
Oня русия

drift master
Аватар

Мнение от stjoker » 25 Фев 2004, 17:50

Ми аз ша си замълча щтото ме засегнахте хахахахахахахаха :lol: :lol:
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!
Изображение

Кой кашля?
Аватар

Мнение от Nikolay1 » 25 Фев 2004, 17:59

А недей така бе недей си мълча вземи напиши някоя глупост, че се кефя, ма може да искаш извинение, че съм те засегнал а :?: чеки само да излезна от форума да пишеш тогава, че пред мен кофти а :?: ...............................................
Oня русия

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 25 Фев 2004, 22:26

LandShark написа:.....

Ааааа, ето кой е бил със ???i-ка 8) , дето се подминавахме няколко пъти по магистралата и си побъбрихме на светофара на входа на София. Ние бяхме с черната Е36-а. LandShark приятно ми беше да се запознаем (по-скоро да се видим)

stjoker и Stormer не се излагайте с тия глупости, щото почвате да подражавате на манталитета на Audi феновете, а това не е хич хубаво.
Stormer не мисля, че някои е бил сериозен като ти е казал тия неща. По-скоро е било наистина бъзик и едва ли трябва да се връзваш. В крайна сметка няма никакво значение каква кола караш - по-важното е да си ентусиаст, щото аз лично познавам една камара хора дето карат BMW-та, но даже и незнаят какво имат под капака, пък и въобще не им пука. За тях важното е външния вид и марката на колата за да си избиват комплексите. Абсолютно съм сигурен (поне така ми се иска де), че тук липсват такива хора.

Организазазатор
Аватар

Мнение от sparco » 25 Фев 2004, 23:13

А вижте какъв аватар имам :D
Member of HATER CLUB... soon coming
От всичко най-мразим прани дънки и BigBrother!

Изображение
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 25 Фев 2004, 23:14

Еми аз какво да кажа :lol: :lol: :lol:
Аз като всеки път ходя на ЕКОто с МБ, но всички са пичове и никой нищо нито е казвал нито е намеквал :) Пък и дори някой нещо да се обади ... не ме интересува много ;)
Важното е всички на ЕКОто , смях веселие и бири. Както каза Сашо .. "може да краш много електроника ама аз пък си имам ШПЕР" :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 26 Фев 2004, 10:10

Изчаках доста преди да напиша този пост .Първо пътуването до София беше без грам организация, което си е изцяло по вина на всички пътуващи.Ники ако нямаш нищо против ела в неделя ако ти е възможно и ще обсъдим всички заедно проблема.Не ми се иска да си разваляме отношенията заради такива детски глупости !!! Смятам ,че си приел нещата твърде сериозно а те не бяха казани с умисъл да те обидят.Може би някой хора са прекалили с майтапа за което се надявам че вече съжаляват.Още веднъж ти казвам ако искаш ела в неделя за да се изясним очи в очи,а не да занимаваме 1000 човека форум с нашите глупости.Смятам ,че при добро желание всичко ще е ОК. :bchug: В крайна сметка сме се събрали хора фенове на марката и това трябва да ни обединява а не да се караме и разделяме за глупости. BMW ФЕНОВЕ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ !!!!
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Кой кашля?
Аватар

Мнение от Nikolay1 » 28 Фев 2004, 17:28

Хубаво ще е да си поговорим, но за съжаление тази неделя ми е невъзможно да присъствам :(
Иначе майтапите са хубаво нещо, но когато не прекаляваме, а за бмв ентусиастите :bchug: и до скоро
Oня русия

Назад към Събори/Мероприятия