Царево - 4-5 Aвгуст - море, купон, мадами и ... BMW-таааа???

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Царево - 4-5 Aвгуст - море, купон, мадами и ... BMW-таааа???

Мнение от POL_Starshi » 31 Юли 2007, 22:32

Защо когато има молба за чистена на темата не го правите,а я заключвате когато Ви е кеф бе............ :evil: :evil: :evil:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 31 Юли 2007, 22:41

Къде се скрихте ве???Май Georgi е бил прав като е заключил темата??? :ranting: :maad: :ranting:
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 31 Юли 2007, 22:44

A_DUNCHEV написа:Къде се скрихте ве???Май Georgi е бил прав като е заключил темата??? :ranting: :maad: :ranting:
таа тема не я барайте щото тоа произвол на нищо не мяза вече..виж те си вашите регионални теми и тогава заключвайте тука :!: :!: :!: някой няма ли да ми каже как мога да цитирам от другите теми :!:
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 31 Юли 2007, 23:10

bmwfena написа:
A_DUNCHEV написа:Къде се скрихте ве???Май Georgi е бил прав като е заключил темата??? :ranting: :maad: :ranting:
таа тема не я барайте щото тоа произвол на нищо не мяза вече..виж те си вашите регионални теми и тогава заключвайте тука :!: :!: :!: някой няма ли да ми каже как мога да цитирам от другите теми :!:

Ами даваш цитат на мението и като ти излезе да пишеш мнението копираш цитата и го слагаш в ново мнение в другата тема ;)
А, на г-н :gay: мога да му кажа :1: Не може ей така да си заключваш темите, беше помолен няколко пъти да я разчистиш, ама що да не я заключиш - нали е по-лесно :!: :evil:
Изображение

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 01 Авг 2007, 0:37

И така пичове да не акаме и тука има тоалетни за това прави сте ама дайте по темата ... Нужда от барбекю има ли да знаем да вземем ли ? :D
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 01 Авг 2007, 7:43

Mishel_Vaian написа:И така пичове да не акаме и тука има тоалетни за това прави сте ама дайте по темата ... Нужда от барбекю има ли да знаем да вземем ли ? :D

Вземай барбекюто задължително!!! :D :D :D

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 01 Авг 2007, 8:21

Мишел за барбекюто задължително даже ако може да ми го дадеш още в петък да го занеса ще съм ти мноооого благодарен 8)
Сега за храната предлагам да се съберат пари и да се пазари за всички но тъй като някои ще ходим още в петък а други в събота май ще се пазари на две части ;)
В петък ще пазари първата група а в събота втората ще донапазари (голяма дума измислих :mhihi: )
Ако всички са навити на този вариант да казват ;)

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 01 Авг 2007, 8:30

haho написа:Мишел за барбекюто задължително даже ако може да ми го дадеш още в петък да го занеса ще съм ти мноооого благодарен 8)
Сега за храната предлагам да се съберат пари и да се пазари за всички но тъй като някои ще ходим още в петък а други в събота май ще се пазари на две части ;)
В петък ще пазари първата група а в събота втората ще донапазари (голяма дума измислих :mhihi: )
Ако всички са навити на този вариант да казват ;)

Аз съм ЗА!!!!!!!!!!!!!! Ще купим и въглища!!! :yes: :D

E34 Маниак
Аватар

Re: Царево - 4-5 Aвгуст - море, купон, мадами и ... BMW-тааа

Мнение от Georgi » 01 Авг 2007, 8:41

A_DUNCHEV написа:Защо когато има молба за чистена на темата не го правите,а я заключвате когато Ви е кеф бе............ :evil: :evil: :evil:

Вие сте много интересни ,първо си осирате до безкрай темата и то по-специално двама трима от вас после :чистете я!
Що си мислите ,че ние модераторите вместо да седнеме да разгледаме
форума с удоволсвие постоянно трябва да ви дебнем къде и кога сте съсипали цялата тема :roll:
Ми да ти кажа :ОМРЪЗНА МИ.
Вие обърнахте форума на селска вечеринка и бъзици между вас.Замислете се приятно ли е на останалите стотици потребители да ви четат простотиите????????

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Re: Царево - 4-5 Aвгуст - море, купон, мадами и ... BMW-тааа

Мнение от POL_Starshi » 01 Авг 2007, 8:49

Georgi написа:
A_DUNCHEV написа:Защо когато има молба за чистена на темата не го правите,а я заключвате когато Ви е кеф бе............ :evil: :evil: :evil:

Вие сте много интересни ,първо си осирате до безкрай темата и то по-специално двама трима от вас после :чистете я!
Що си мислите ,че ние модераторите вместо да седнеме да разгледаме
форума с удоволсвие постоянно трябва да ви дебнем къде и кога сте съсипали цялата тема :roll:
Ми да ти кажа :ОМРЪЗНА МИ.
Вие обърнахте форума на селска вечеринка и бъзици между вас.Замислете се приятно ли е на останалите стотици потребители да ви четат простотиите????????

А сега ти ме чуй,ама добре ме чуй!
Не ни дръж такъв тон защото най-малкото мога на години да съм ти баща!!!!!!!!! Никой не Ви кара да четете нещо което е безинтересно и осрано както много "културно" се изказа!!!!!!
И ако има нещо което някои искат да си кажат пред всички по добре да го направят защото това е ФОРУМ,а не телефонна линия за да си споделят помежду си само!

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 01 Авг 2007, 9:18

аз все още се чудя какво да правя :roll:

ако тръгвам в петък ще е около 17.00 h и се чудя дали да тръгвам в петък или събота рано сутринта ;)
па и Фена нещо много ми се точи :mhihi:

Хинса верно ли ще идва бря :roll:

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 01 Авг 2007, 9:22

Aleks написа:аз все още се чудя какво да правя :roll:

ако тръгвам в петък ще е около 17.00 h и се чудя дали да тръгвам в петък или събота рано сутринта ;)

Хинса ми се обади снощи и ми каза,че ще идва.Разбрахме се да се чуем кога да бъде в Сливен за да можем да се сберем с Фена и другите в Бургас. :D

на haho дивака
Аватар

Мнение от Magi » 01 Авг 2007, 9:24

Ние с haho ще тръгваме от Бургас в петък след 18ч. Така че ако искаш заповядай да пътуваме заедно

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 01 Авг 2007, 9:26

Aз така или иначе ще тръгвам в петък след 18:00 от Бургас така че ако иска някой може да пътуваме заедно 8)
Изпревариха ме :lol: :lol: :lol:
Последна промяна Гост на 01 Авг 2007, 9:27, променена общо 1 път

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 01 Авг 2007, 9:27

Aleks написа:аз все още се чудя какво да правя :roll:

Тръгвай още в петък, за да пътуваме заедно :yes:
Изображение

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия