Кой ходи на сбирката днес на Екото.......?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Кой ходи на сбирката днес на Екото.......?
Абе пичове, много народ се събирате по тиа сбирки, аз минах от там към 16.00, ама си викам сега да влезна вътре никой не познавам-ще ме помислите за някой изтърсак и се отказах
! Следва6тиа път като се сабирате, ще се срещна с някой от вас преди това(ако има желаещи, де), та да не ми неудобно! Все пак никой не познавам и....

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Не се притеснявай приятел!
И аз като отидох за първи път никой не познавах и ми беше малко некомфортно. В последствие видях че хората там нито хапят, нито бият, а кротко си пият бирата и се веслят
Заповядай, сигурен съм че всички ще те посрещнат с добро 

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
Благодаря за инфото! Имали някой мераклия да се срещнем преди сбирката и да отидем заедно?????????

Ayrton Senna

Ayrton Senna
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
gazzzar написа:Благодаря за инфото! Имали някой мераклия да се срещнем преди сбирката и да отидем заедно?????????
нямаш никакъв проблем приятелю:) просто кажи:Р и аз на първата среща, на която отидох, бях яко притеснен и за малко да си тръгна. добре че дойде МадВаньо и ме заговори:) знам, че ти е супер притеснено, ама ако дойдеш в четвъртак ще видиш всички на куп:) при нас всеки е добре дошъл:) телефона ми е 099929091. всички ми викат Енджи:) само ми звънни, ще се видим преди това в четвъртак и ще ходим заедно на срещата:) нямаш никакъв проблем:Р добре дошъл сред нас:)

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
Mного съм ти благодарен, така 6те се 4увствам по-добре! Мисля 4е 6те бъде много интересно на сбирките, 6те се оговорим в 4етвъртък! Ина4е аз съм с номер С 5559 КТ, сиво Е46, ако ме засе4ете, да знаете 4е съм аз! Благодаря о6те веднъж за разбирането!

Ayrton Senna

Ayrton Senna
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Радвам се на искреният ти ентусиазъм и също с еприсъединявам към Енджи-след 18.30 часа всякак вечер можеш да ме намериш,ако пък имаш път към Люлин още по-добре,ще се запознаеш с целия Люлин СКЛАД
Всеки е добре дошъл и ще му бъде опмогнато с каквото можем,само се обаждайте

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван

а би било готино ако видим и прословутия Склад на срещите в четвъртак:) асен е редовен, за ати знам, че ще дойде, апела е главно към ангажимента, на който му забравихме физономията:)

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Май вече няма да сме ретро-клуб БМВ
То една птичка пролет не прави, ама ДОБРЕ НИ Е ДОШЛА

Ще се радвам да се запознаем

Never mistake motion for action...
ati написа:Радвам се на искреният ти ентусиазъм и също с еприсъединявам към Енджи-след 18.30 часа всякак вечер можеш да ме намериш,ако пък имаш път към Люлин още по-добре,ще се запознаеш с целия Люлин СКЛАД![]()
e ВЕ1е съм решил 4е 6те дойда ,може първо на лулинската сбирка 6тото и на мен ми е конфузно

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Алпин- идвай когато пожелаеш
ако мога да ти помогна с нещо-ЛС

ако мога да ти помогна с нещо-ЛС

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Rumburak
- младши ентусиаст
-
- Кара: съмтаймс сайдуейс по пистити :D
- Мечтае да кара: е30 м3
- Детайли за колата: e30 sedan m44b19
<:)
този четвъртък идвам с един колега/приятел с ванос-че,малко и аз съм притеснен..за първи път ще ми е да съм на сбирка...пък и съм си един мизерник,щот' аз лично все още(за мое най-огромно съжаление!) нямам зверче...ама и това ще стане някой ден и тогава ще си идвам с него...абе нещо много се замечтах...надявам се да не съм много сдухан преди да дойдем,та да не се откажа...
поздрави!

поздрави!

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2