Тест Драйв на Камор на 16-ти?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Тест Драйв на Камор на 16-ти?
Някой от форума поканен ли е на мероприятието послучай премиерата на новата 3-ка 2-те 1-чки и 5-цата

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

По всичко личи , че датата не е само една
Интересно ми беше с кой съфорумец ще се засечем
Че на самата премиера видях една позната 5-ца от Екото на паркинга пред Камор...ама кво да се прави не го познавам по физиономия човека
А някой от вас бил ли е на друг тест в това село Лесново , доколкото разбрах е някъде преди Елин Пелин
Там полигон ли има , тоест от какво естество са тестовете

А някой от вас бил ли е на друг тест в това село Лесново , доколкото разбрах е някъде преди Елин Пелин

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Аз преди малко се върнах от тест драйв-а на Камор и още не знам къде се намирам. Малко по-късно ще пусна отделна тема в която ще се опитам да ви преразкажа горе-долу как протече днешният фантастичен ден 

- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
haho написа:Аз съм поканен но на теста в Бургас![]()
Ще се проведе в края на месеца
Как се сдоби с покана, искам и аз
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Един колега преди половин час се върна и още разказва супер ентусиазирано. Любо, какво ви правят на пистата?

- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
Все хубави неща ни правиха
Сега по серии.
1-а серия се оказва изненадваща за мен пръчка, уж съм момиченце и даже са ми се въртели в главата планове да си купя такава (въпреки че не ми е съвсем ясно как ще си купя БМВ без чупката на задното стъкло
Е, точно така се оказа - не е само чупката и не е баш истинско БМВ.
Спира добре, тръгва лошо. Ускорява като баба ми. При резките завои вирваше "краче". За външното изпълнение няма да говоря, щот не е тема, но на мен ми е пластмасово и леко "дървено". Въпреки това колата действително има една силно женска черта (освен че е малка) - кара се лесно и предвидимо.
325xi управлява!!!! Беше с М-пакет, безумно красива и най-близкото до съвършенството нещо на Лесново. Всичко в тая кола беше на място! Таблото се четеше идеално, всичко ми беше удобно... Единствено не ми хареса разходомера - много обича стойностите над 20
330d - една идея по-обикновена. Вероятно и по чисто естетически причини. Не я почувствах така.
530d и xd са очакваните параходи, най-луксозно изпълнение, глезотии като head-up дисплей и т.н., но мен лично тройката ме направи по-щастлива. Все пак личното ми усещане е, че петицата спираше най-зверски.
Най-готиният момент обаче не беше на летището, а обратно в Камор, когато трябваше да зарежа новите коли и да се кача на паркираната сутринта любима таратайка.
It's official - е36 is a genuine BMW!
PS. Кабриото с керемидената кожа го нямаше, щото както някой писа вече тук, е продадено на секундата. Изобщо нямаше кабрио. Жалко.
Поздрави

Сега по серии.
1-а серия се оказва изненадваща за мен пръчка, уж съм момиченце и даже са ми се въртели в главата планове да си купя такава (въпреки че не ми е съвсем ясно как ще си купя БМВ без чупката на задното стъкло

Спира добре, тръгва лошо. Ускорява като баба ми. При резките завои вирваше "краче". За външното изпълнение няма да говоря, щот не е тема, но на мен ми е пластмасово и леко "дървено". Въпреки това колата действително има една силно женска черта (освен че е малка) - кара се лесно и предвидимо.
325xi управлява!!!! Беше с М-пакет, безумно красива и най-близкото до съвършенството нещо на Лесново. Всичко в тая кола беше на място! Таблото се четеше идеално, всичко ми беше удобно... Единствено не ми хареса разходомера - много обича стойностите над 20

330d - една идея по-обикновена. Вероятно и по чисто естетически причини. Не я почувствах така.
530d и xd са очакваните параходи, най-луксозно изпълнение, глезотии като head-up дисплей и т.н., но мен лично тройката ме направи по-щастлива. Все пак личното ми усещане е, че петицата спираше най-зверски.
Най-готиният момент обаче не беше на летището, а обратно в Камор, когато трябваше да зарежа новите коли и да се кача на паркираната сутринта любима таратайка.
It's official - е36 is a genuine BMW!
PS. Кабриото с керемидената кожа го нямаше, щото както някой писа вече тук, е продадено на секундата. Изобщо нямаше кабрио. Жалко.
Поздрави
You will find adventure
or the adventure will find you.
anica banica написа:....
межеби ти днес демонстрираше женско паркиране между конусите

Дамм интересно беше наистина , особенно ускорението на 3-литровата 5-ца дизел на магистралата , макарче и 1-чките се съпротивляваха достойно

- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
Тц, не бих казала, аз бях в другия "отбор"
(имаше още една мацка поне на мероприятието - всъщност две, но едната май не караше)
Видяхме се накрая, дето ти отричах оптичния тунинг

Видяхме се накрая, дето ти отричах оптичния тунинг

You will find adventure
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2