Какви ги сготвихме снощиии....

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Новини
Аватар

Какви ги сготвихме снощиии....

Мнение от Новини » 22 Ное 2003, 15:13

Ударната бригадка - моя милост+две мадамки, Engi, F&F+Ани, X-citer, NUNTER, Ати, Ани, Javor-чо.
След като се изнесохме от Бояна се упътихме към "R&B клуб". Има няма шест коли. Красив забранен ляв зявой, просташко влизане и хоп ...всичките накуп ни наспираха чичковците поуицай. При другите нинам ко стана но при мене стана весело - дали съм си бил знаел нарушението и т.н. Пробвам да му бутам пари а куката ми вика наказанието ти ще е да почерпиш двете хубави дами в колата ти. Умрях от кеф, рядко попадам на такива свесни ченгета.
Вътре в клуба ви е ясно - алкохол и простотий. Колегата X-citer не пропусна да се изяви със всякакви изпълнения, които няма да описвам за да не го досрамее после :))) Насвятках се прилично и няма как - едно приятелче трябваше да кара, Ати му беше навигатор а аз отзад с двете мадамки (ухааааааа :wink: ) После по чукарите демонстрирах що е то bunout и как красиво се върти БМВ-то. Едната девойка покара коуицата и утепа укачванету ама ще я науча да го кара тоя дзвер и това е.
После културно се прибрахме..... е недотам културно ама все пак....

Оставям пълния разказ на Ати..... той много обича да ги пише едни такива дълги, подробни и живописни....

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Re: Какви ги сготвихме снощиии....

Мнение от X-citer » 22 Ное 2003, 15:49

!!Asen_X написа:Вътре в клуба ви е ясно - алкохол и простотий. Колегата X-citer не пропусна да се изяви със всякакви изпълнения, които няма да описвам за да не го досрамее после :)))....

Нали знаеш,че съм опериран от срам още като малък :lol: , абе вярно ли са били Явор и HUNTER-а там :shock: въобще не ги помня, защо ли??? :roll:
Изображение

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 22 Ное 2003, 18:47

ЛЕЛЕ КАК МОЖАХ ДА СИ ТРАГНА И ДА ИЗПУСНА ТВА ШОО!!! :?

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 23 Ное 2003, 0:07

X-citer, не мога да си спомня дали си тръгнаха преди или след като ти се изсипа .....май ти дойде като си бяха тръгнали ама незнам ....тогава мешах водка, текила и бира и ми се губят някои моменти ....

Назад към Събори/Мероприятия