Какви ги сготвихме снощиии....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Новини
-
Какви ги сготвихме снощиии....
Ударната бригадка - моя милост+две мадамки, Engi, F&F+Ани, X-citer, NUNTER, Ати, Ани, Javor-чо.
След като се изнесохме от Бояна се упътихме към "R&B клуб". Има няма шест коли. Красив забранен ляв зявой, просташко влизане и хоп ...всичките накуп ни наспираха чичковците поуицай. При другите нинам ко стана но при мене стана весело - дали съм си бил знаел нарушението и т.н. Пробвам да му бутам пари а куката ми вика наказанието ти ще е да почерпиш двете хубави дами в колата ти. Умрях от кеф, рядко попадам на такива свесни ченгета.
Вътре в клуба ви е ясно - алкохол и простотий. Колегата X-citer не пропусна да се изяви със всякакви изпълнения, които няма да описвам за да не го досрамее после
)) Насвятках се прилично и няма как - едно приятелче трябваше да кара, Ати му беше навигатор а аз отзад с двете мадамки (ухааааааа
) После по чукарите демонстрирах що е то bunout и как красиво се върти БМВ-то. Едната девойка покара коуицата и утепа укачванету ама ще я науча да го кара тоя дзвер и това е.
После културно се прибрахме..... е недотам културно ама все пак....
Оставям пълния разказ на Ати..... той много обича да ги пише едни такива дълги, подробни и живописни....
След като се изнесохме от Бояна се упътихме към "R&B клуб". Има няма шест коли. Красив забранен ляв зявой, просташко влизане и хоп ...всичките накуп ни наспираха чичковците поуицай. При другите нинам ко стана но при мене стана весело - дали съм си бил знаел нарушението и т.н. Пробвам да му бутам пари а куката ми вика наказанието ти ще е да почерпиш двете хубави дами в колата ти. Умрях от кеф, рядко попадам на такива свесни ченгета.
Вътре в клуба ви е ясно - алкохол и простотий. Колегата X-citer не пропусна да се изяви със всякакви изпълнения, които няма да описвам за да не го досрамее после

После културно се прибрахме..... е недотам културно ама все пак....
Оставям пълния разказ на Ати..... той много обича да ги пише едни такива дълги, подробни и живописни....
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: Какви ги сготвихме снощиии....
!!Asen_X написа:Вътре в клуба ви е ясно - алкохол и простотий. Колегата X-citer не пропусна да се изяви със всякакви изпълнения, които няма да описвам за да не го досрамее после))....
Нали знаеш,че съм опериран от срам още като малък

4 мнения
• Страница 1 от 1