коментари към този четвъртак

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

коментари към този четвъртак

Мнение от Engi » 14 Ное 2003, 2:28

кратък фактологичен преразказ на случилото се:)
подробния ще бъде оставен за Ати:Р
пихме по едно на ЕКО, но бързо бързо всички хванахме към бояна. Масларов тази вечер беше възпрепятстван и не можа да се присъедини към боянския екстриим. само дойде на ЕКО, подпали си гумите ( което хич не беше малко де ) и си тръгна. останалата агитка смело се отправи посока бояна:) по пътя явор си запали гумите още на първия светофар. след това с него се откъснахме по България и забавихме точно преди детелината поради обичайната стоянка с радар, която учудващо, но този пат липсваше. колоната лека по лека се събра, нахраних един ГОЛФ 3, незнайно от къде попаднал сред нас, и най-накрая пристигнахме на уреченото място:)
както знаете, предвидената за тази вечер гонка между мен и Мегофф беше осъществена:) за жалост не мога да се похваля с успех от нея:( но пък за сметка на това си вдигнах малко самочуствието с МадПетьо и Пенчев:) след като явор остави поредните гуми пред резиденцията се отправихме към ОМВто на околовръстното:) уж за по една бира:РРР така се почна...:) повечето от нас пиха по една, но човека с 315ката пълен орегинал обърна очакваните 3-4-5... знае ли човек колко бяха точно...:))) от там на татах си казахме безброй глупости и както бяхме седнали за по бира се смяхме до 2 часа през нощта;)))) кам 2 най накрая успяхме да станем от там и да се приберем:Р дано всеки четвъртак все така да сме...:)
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 14 Ное 2003, 2:43

Простотиите който извършихме на паркинга на ОМВ няма да ги разказвам, че ще заключат темата , а главните действащи лица ще бъдат анатемосани :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ех, Engi,Engi........
Изображение

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 14 Ное 2003, 10:17

Беше нешто супер!!! :D

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 14 Ное 2003, 10:18

хмм беше хубаво...само дето шпер-а ми вече не е шпер :cry:
Изображение

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 14 Ное 2003, 12:34

А някой да знае Явор как се е прибрал по без ГУМИ :roll: :roll: ..по точно вътрешната дали е издържала.... :lol:

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар

Мнение от Engi » 14 Ное 2003, 12:47

беше достатъчно пийнал за да се прибере и по джанти без да разбере:)))))
Изображение

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 14 Ное 2003, 12:54

Engi написа:беше достатъчно пийнал за да се прибере и по джанти без да разбере:)))))
А от снощи не се съмнявам в Явор.... :roll: :roll: аз за какво те питах да ли е негова тая кола...Беше ми чудно :idea: :(

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 14 Ное 2003, 18:16

Да бе,беше весело,ама сега точно ще пропусна разказа,че иначе Л'бо е прав-ще трябва сам да заключа темата заради себе си :D
Не сте човеци,ей :D
Червени шапчици такива......
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар

Мнение от Engi » 14 Ное 2003, 18:41

" бате, бате, къде да стрелям за дъвка? "
:РРРРРРРРРРРРРРР
ще се здържа само с този цитат щото ако спомена още някой друг ще влезе Мусю Войков, ше ги прочете, и тогава ше фърчат лок-ове на теми и бан-ове от форума;)))) :РРР
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 15 Ное 2003, 0:36

Penchev написа:хмм беше хубаво...само дето шпер-а ми вече не е шпер :cry:

как така бе не разбрах :( :( :(

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 15 Ное 2003, 1:21

ех как си прекарвате......без мен :cry: кога ли ще доиде и мойто време да си взема бмв и да се присъединя към вас :?: само ме е страх дотагава да не вземете да спрете с редовните сбирки :!: извинявам се за off topic-а но просто не можах да не се отдам на безполезно самосъжаление :!: :cry:

Назад към Събори/Мероприятия