30.03.07 НЕКА СЪБЕРЕМ РАСОВИ КОНЕ.....

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: икономично
Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин

30.03.07 НЕКА СЪБЕРЕМ РАСОВИ КОНЕ.....

Мнение от BMW дизайн » 21 Мар 2007, 22:07

--------------------------------------------------------------------------------

ПРЕДЛАГАМ НА ВНИМАНИЕТО НА СИЧКИ КОИТО СА ГОРДИ СОБСТВЕНИЦИ НА "БМВ-ТА" ПРОИЗВОДСТВО ДО 83Г ДА СЕ САБЕРЕМ НА ЕДНО МЯСТО И ДА ПОКАЖЕТЕ,ЧЕ СТАРАТИ "БМВ-ТА' СА ВСЕ ОЩЕ НА МОДА И НЕ ОТСТАПВАТ НА ПО МЛАДИТЕ СИ САБРАТЯ....НЕКА СЕКИ КОИТО МОЖЕ И ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ЗАПОВЯДА НА ТОВА САБИРАНЕ И ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ СЯНКАТА НА НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ.ВЯРВАМ ЧЕ ЩЕ СРЕШНА РАЗБИРАНЕ СПРЯМО МОЯТА ИДЕИА И ЩЕ БАДА ПОТКРЕПЕН ОТ ДРУГИ ПО СТАРИ ЧЛЕНОВЕ НА ТОЗИ ФОРУМ. ...НЕКА СЕ ОБЕДИНИМ И НАПРАВИМ ГРАНДИОЗНО ШЕСТВИЕ ПО УЛИЦИТЕ НА СОФИЯ....ТОВА Е НЕЩО КОЕТО НЕСЕ СЛУЧВА ВСЕКИ ДЕН,А ЗА МНОГО ХОРА ТОВА Е ЕДНО ГОЛЯМО "ШОУ НА КОЛЕЛА"

ПРЕДЛАГАМ:31.03.2007г. ОТ 18:30 ДО 19:30 НЕКА СБИРКАТА ДА ЗАПОЧНЕ OT "КИНО ЦЕНТЪР БОЯНА" КЪДЕТО ЩЕ МОЖЕМ ДА СЕ СЪБЕРЕМ СПОКОИНО И СЛЕД 19:30 ДА ПОТЕГЛИМ ПО БУЛ."БЪЛГАРИЯ" ЩЕ СЕ СПУСНЕМ ДО НДК ОТКЪДЕТО ПРЕДЛАГАМ ДА ПРОДЪЛЖИМ ПО БУЛ."ЧЕРНИ ВРЪХ' И ДА ЗАВЪРШИМ ОБИКОЛКАТА СИ ПРЕД ХОТЕЛ 'КИМПИСКИ и ЗОГРАВСКИ'

НАДЯВАМ СЕ,ДА ПРОЯВИТЕ ИНТЕРЕС КЪМ ТАЗИ ИДЕЯ И ДА СЕ ПРЕСЪИДИНИТЕ КЪМ НЕИНОТО ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ......НЕКА СЕКИ КОИТО ИСКА ДА ДОИДЕ И ДА УЧАСТВА ДА ПИШЕ...МОЖЕ И ЛИЧНО!

МАЛКА ЗАБЕЛЕЖКА:ТОВА ЧЕ НЯКОИ ОТ ВАС НЕ ПРЕТЕЖАВАТ ТАКОВА ВОЗИЛО НЕПРЕЧИ ДА ДОИДЕ И ДА ВИДИ ПОНЕ ТЕЗИ КОИТО ГИ ИМАТ!!!
...."хайде да продадем България и да си купим нещо по на ЮГ"....
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 21 Мар 2007, 22:12

Толкова грешки на едно място не бях виждал :mhihi:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW дизайн » 21 Мар 2007, 22:14

САМО ДА ОДБЕЛЕЖА КАТО ЦЯЛ ДЕН БАЧКАШ И СЕ ОПИТВАШ ДА ПИЧЕШ ПО ТОВА ВРЕМЕ НАПРАВО СИ Е ЧИСТО ЧУДО ЧЕ СИ СХВАНАЛ СМИСАЛА......А ОТНОСТНО ИДЕЯТА ДАНО МЕ ПОТКРЕПЯШ МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ Е ИНТЕРЕСНО ЗА СИЧКИ.....
Изображение
Изображение

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 21 Мар 2007, 22:41

bmwdriver написа:Толкова грешки на едно място не бях виждал :mhihi:

Просто ми взе думите от устата...
Пък и по което и време да "оДбелязваш", никога няма да "отбележиш".... :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3

Мнение от Гецата » 21 Мар 2007, 23:02

BMW дизаин Пиши с малки букви!!!
Изображение
"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d

младши ентусиаст
Аватар

Браво

Мнение от dqvola666 » 21 Мар 2007, 23:19

А к'во тия с по новите БМВ-та да мрът в канафката ли ние не сме поканени :?: Наистина отправи поканата си към собствениците на по сътарички коли ама недеи пренебрегва и по новите щото някои може да се обиди. Все едно да доидат всички дето носят червени обувки на левия си крак поне аз така го приемам, а и наистина недейййй да пишеш с главни букви дразни пък като си с малки не ти е по маловажно мнението. :twisted:

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 22 Мар 2007, 11:33

BMW дизаин написа:САМО ДА ОДБЕЛЕЖА КАТО ЦЯЛ ДЕН БАЧКАШ И СЕ ОПИТВАШ ДА ПИЧЕШ ПО ТОВА ВРЕМЕ НАПРАВО СИ Е ЧИСТО ЧУДО ЧЕ СИ СХВАНАЛ СМИСАЛА......А ОТНОСТНО ИДЕЯТА ДАНО МЕ ПОТКРЕПЯШ МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ Е ИНТЕРЕСНО ЗА СИЧКИ.....
ТОВА БАЧКАНЕ ТИ Е ИЗПИЛО МОЗЪКА.НАПРАВИ ЕДИН УИКЕНД НА ПАМПОРОВО,ИЛИ ХОДИ ПОТИЧАЙ ПО ГРЕБНАТА.

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 22 Мар 2007, 13:54

Както колегата вече помоли - пишете с нормален шрифт!
Следващото мнение с главни букви ще бъде изтрито!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 22 Мар 2007, 15:56

Ех пък и Вие, убивате на човека ентусиазма.... Нека го има похода, лошо няма, пък и той е поканил всички "които искат да дойдат" :)
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW дизайн » 22 Мар 2007, 17:10

Евалата "предел' ти си единствения,който схвана смисала на това което се опитвам да намправя.....за тези които се чувстват пренебрегнати много ви се извинявам но ако се бяхте вгледали по внимателно поканата важи и за вас но мисля,че е краино време да одадем почит и на тези които неискат или нямат възможност да карат коли от по висш клас!!!Нека все пак се опитам да осъществя това мое хрумване но мисля и че вашата помощ няма да е излишна така,че хора от народа помагаите!!!! :help: :help: :help:
Изображение
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 22 Мар 2007, 18:45

BMW дизаин написа:Евалата "предел' ти си единствения,който схвана смисала на това което се опитвам да намправя.....за тези които се чувстват пренебрегнати много ви се извинявам но ако се бяхте вгледали по внимателно поканата важи и за вас но мисля,че е краино време да одадем почит и на тези които неискат или нямат възможност да карат коли от по висш клас!!!Нека все пак се опитам да осъществя това мое хрумване но мисля и че вашата помощ няма да е излишна така,че хора от народа помагаите!!!! :help: :help: :help:

и аз смятам че идеята ти е добра,но за съжаление мисля че е обречена поради късото време за реализиране.тоест за една седмица няма да се организира знам го от опит.

иначе моите уважения към старите машини
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW дизайн » 22 Мар 2007, 19:24

ако все пак несе получи ще пробвам пак като този пат ще предложа един месец време но се опасявам че ще забравят да доидат.....
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ada » 22 Мар 2007, 22:03

Съгласен съм да си покажем старичките но не по лоши от новите возила аз ще доида знам че ще сме 2-3 коли но да пробваме

ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW дизайн » 23 Мар 2007, 19:23

Евалата ти правя вапреки провала,които се очаква да се случи се пак ти благодаря,че ще дадеш пример на останалите!!! :ok: :bgflag:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ретро ръжди

Мнение от M.Velichkov » 23 Мар 2007, 19:44

съгласен съм сколегата, наистина ще е интересно, особенно ако се съберем повече "антики" :mhihi:
това е възможност да обменим мнения, за сервизи, за магазини за части, болежки и интересни преживявания. наистина могат да дойдат абсоютно всички(без ограничения в год. на производството).
аз съм там, макар и както каза колегата-да се съберем само три-четери коли. па после може да ударим по една бира някъде :bchug: :

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия