Футбол: БМВПауър-БГ.нет vs Арсенал България...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Футбол: БМВПауър-БГ.нет vs Арсенал България...
Събота, 17.03, 16:00 на изкуствената трева на Спортна София
Вече сме 6ти, само на 4 точки зад втория Арсенал, и след като ги тупнахме на 1/8 финала за купата 12:3 мисля сега да повторим
Дават го слънчево и приятно време, тъй че който има време и желание нека заповяда
Очаквам редовната агитка да е на линия, начело с талисмана на отбора
п.с. нека някой модератор да направи темата важна до събота, и да свали старата. Благодаря

Вече сме 6ти, само на 4 точки зад втория Арсенал, и след като ги тупнахме на 1/8 финала за купата 12:3 мисля сега да повторим

Дават го слънчево и приятно време, тъй че който има време и желание нека заповяда

Очаквам редовната агитка да е на линия, начело с талисмана на отбора

п.с. нека някой модератор да направи темата важна до събота, и да свали старата. Благодаря
долен хранител

- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Разочарован съм силно от незаинтересуваноста на целия форум, към отбора на клуба
За пореден път благодаря на редовните 5ма зрители
Само още продължавам да се чудя за чий х** се трепем, влагаме време и средства, и в същото време популяризираме идеята на клуба и носим гордо емблемата му на гърдите си
Явно сме невидими или не сме на вашето ниво, знам ли
Който беше днес на стадиона видя, без да преувеличавам, един спектакъл изнесен от отбора на БМВ Клуб България, въпреки че цял мач игра с човек по малко!
Благодаря за подкрепата

За пореден път благодаря на редовните 5ма зрители

Само още продължавам да се чудя за чий х** се трепем, влагаме време и средства, и в същото време популяризираме идеята на клуба и носим гордо емблемата му на гърдите си

Който беше днес на стадиона видя, без да преувеличавам, един спектакъл изнесен от отбора на БМВ Клуб България, въпреки че цял мач игра с човек по малко!
Благодаря за подкрепата

долен хранител

2 мнения
• Страница 1 от 1