Голям финал на картинг писта Лаута-Пловдив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Голям финал на картинг писта Лаута-Пловдив
На 02.11 се организира големия финал на картинг шампионата на писта Лаута-голямата награда е тест на болид от Формула1.
моята скромна особа е сред най-добрите 18 за тази година.Така че ще участвам-другата седмица започвам тренировките.
Братя и сестри,стискайте палци за мен.
Ша ги РАЗМАЖА
Само да ми върви тротинетката.
Ако спечеля ще развея Паура на стълбичката,но ми трябва малко късмет.
Ако пък не бега тротинетката ша пусна една М3 Е30,пък хондичките да пасат трева.
Забележка:тротинетките са с мотор-от миксер-хондичка 250 сс,но пък бегат.Е,не много,но който е карал знае,нали София тим?
Кога ще дойдете да се гонкаме-то зимата дойде,но важното е тръпката-за вас ще инсталираме отопление на волана.На промоция раздаваме грейки с реотани с вградени 12 V батерий

моята скромна особа е сред най-добрите 18 за тази година.Така че ще участвам-другата седмица започвам тренировките.
Братя и сестри,стискайте палци за мен.

Ша ги РАЗМАЖА

Ако спечеля ще развея Паура на стълбичката,но ми трябва малко късмет.
Ако пък не бега тротинетката ша пусна една М3 Е30,пък хондичките да пасат трева.
Забележка:тротинетките са с мотор-от миксер-хондичка 250 сс,но пък бегат.Е,не много,но който е карал знае,нали София тим?
Кога ще дойдете да се гонкаме-то зимата дойде,но важното е тръпката-за вас ще инсталираме отопление на волана.На промоция раздаваме грейки с реотани с вградени 12 V батерий

БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!
Вие си знаете!
Re: Голям финал на картинг писта Лаута-Пловдив
Svetoslav написа:Ако спечеля ще развея Паура на стълбичката,но ми трябва малко късмет.
А някои да ти помогне за знамето. Можем да го развеем както на Мис Автосалон.Късмет на състезанието аз ще съм там.
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Те и на Дунев са таквизи двигателите
.
Абе аре, ти си човека, вкарай ги хондите в лютеницата и всичко ще стане, вервай ми.

Абе аре, ти си човека, вкарай ги хондите в лютеницата и всичко ще стане, вервай ми.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Бейби,през годината се организираха 6 големи състезания и в тях участваха най-добрите 18 за месец.Ако на някое от тях финишираш в първата тройка директно се класираш за големия финал.Става само по този начин.Последно разбрах,че финала се премества на 09.11 - Неделя.
Бавареца,вие само се организирайте, а аз лично ще говоря със собственика на пистата да видими какво може да се направи за групичка маниаци от София
Допълнително ще изисквам уякчаване на картовете
щото ша ги изпотрошите. 
Бавареца,вие само се организирайте, а аз лично ще говоря със собственика на пистата да видими какво може да се направи за групичка маниаци от София

Допълнително ще изисквам уякчаване на картовете

БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!
Вие си знаете!
9 мнения
• Страница 1 от 1