Пренебрежението и надменноста в клуба!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- AlCapone
- младши ентусиаст
-
- Кара: когато има гориво.
- Мечтае да кара: Джесика Алба
- Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany
Пренебрежението и надменноста в клуба!
Здравейте! Аз съм нов притежател на БМВ и както всеки фен на колата исках да съм и част от клуба. И така отидох аз с мойта е36-ца в софия на ЕКО и всички ме гледат все едно съм дошъл да крадъ нещо питах там едно момче от каде мога да си зема стикери и той някфо надмено ми отвърна "е от тония там" утидох до "е ония там" и като нормален човек го попитах: Колега ще може ли да си купя стикери? той само ме погледна и продължи да си говори с човека с който си говореше.... и аз си седя там малко в страни от него и след 1-2 мин ми вика: еи сега ще ти дам стикери... след което продължи да си говори с някакво друго момче. Както и да е даде ми момчето после сичко точно евала му! После влизам в #BMWpower и там някфо пренебрежително отношение към всяка казана моя дума. Имаше и още подобни случки но да не ставам подробен. Ми хубаво ве хора аз мисля че целта на клуба е да се разраства да идват нови хора с по индивидуални(уникални, различни) коли да се обменя опит това онова и просто по старите членове да имат по оптимистично отношение към новите. Действително сега не може да се държим все едно сме първи приятели като не се познаваме но ако се стремим към добро отношение то може да се постигне поне според мойта гледна точка!
п.с. Искаше ми се и аз да вляза в клуба но 2-3 пъти ходих на ЕКО и всеки път си викам повече няма да идвам(щото секи те гледа презрително) ама все пак се кефя на БМВ и пак ще дойда нямам избор пък дори да си пия бира в колата. PEACE !!!
И момчето със стикерите да не се засяга се пак секи си има гледна точка вероятно му е писнало да го питат за стикери ама аз лично нямам вина за това, иначе се оказа ПИЧ!!! \/
п.с. Искаше ми се и аз да вляза в клуба но 2-3 пъти ходих на ЕКО и всеки път си викам повече няма да идвам(щото секи те гледа презрително) ама все пак се кефя на БМВ и пак ще дойда нямам избор пък дори да си пия бира в колата. PEACE !!!
И момчето със стикерите да не се засяга се пак секи си има гледна точка вероятно му е писнало да го питат за стикери ама аз лично нямам вина за това, иначе се оказа ПИЧ!!! \/
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....
кво да ти кажа колега нормално а и като гледам си от любимият на всички ни ПЕРНИК нищо лично просто го отбелязвам ако държиш на марката продължавай да идваш,кво ти пука че някой не бил на кеф и не ти обърнал внимание разварти се огледай се може и да намериш хора с който ще си допаднете и ще се зближите
- Andronoff
- триногата
-
Другия път иди с шофьор, за да може да си пийнеш
Всички знаем, че алкохола сближава хората

Всички знаем, че алкохола сближава хората

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
За съжаление е така колега, винаги ще ги има такива екземпляри
, така наречените киселяци
, но да не ти пука от тях, виждам че си фен и ти е кеф като има БМВ-та около теб
затова продължавай да ходиш там и постепенно ще се запознаеш с хора, които ще ти допаднат 

- AlCapone
- младши ентусиаст
-
- Кара: когато има гориво.
- Мечтае да кара: Джесика Алба
- Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany
genezis написа:кво да ти кажа колега нормално а и като гледам си от любимият на всички ни ПЕРНИК
Бате всичко добре ама ако си от хората дето преценяват хората според местожителството значи си от тези "киселяци" за който говоря! Демeк Като видят БМВ-то PK*222AP и кфо аз не съм човек ли или пък съм някъф селянин. Бате относно това само искам да ти го кажа като съвет Не преценявай хората според местожителството им. Пък и съм сигорен че конкретно на теб ПЕРНИК нищо не ти е направил НО ТОВА ВЪОБЩЕ НЕ Е ЗА ТАЗИ ТЕМА.....
PEACE \/
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Колега и аз миналата седмица отидох за пръв път на ЕКО, но останах
с доста по различно мнение от теб. Почти веднага намерих обща приказка (а да не намериш е 99% не възможно
) с някой друг фен и ми беше доста забавно.
Така, че не губи надежди и идвай по често 
с доста по различно мнение от теб. Почти веднага намерих обща приказка (а да не намериш е 99% не възможно

- Гост
-
Не са само регистрационните табели
Аз съм от Бургас и на първото ми посещение на Еко само един пич се отпусна да си поговорим. Ама отчасти ги разбирам все пак чужд човек съм
Да се надявам че просто съм останал с грешно впечатление и другата седмица като ходя ще го видя от друг ъгъл
С това свое изказване не искам да обидя никой просто споделям мнение

Аз съм от Бургас и на първото ми посещение на Еко само един пич се отпусна да си поговорим. Ама отчасти ги разбирам все пак чужд човек съм

С това свое изказване не искам да обидя никой просто споделям мнение

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
а откъде знаеш че си заговорил бмв фенове, може някой случаен да е бил кисел
плюс това и да има 10 кисели, има други 30 които не са, примерно
и аз не започнах да ходя с 20 познати, а сам

плюс това и да има 10 кисели, има други 30 които не са, примерно

и аз не започнах да ходя с 20 познати, а сам

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
AlCapone написа: ...
Пиши преди да ходиш следващият път едно ЛС на някой(примерно на мен) и ще те запозная с някой хора

И на мен ми беше някво никво в началото, защото не познавах никой

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
Удари една жица утре ако идваш. Аз към 9.30 съм там 0885838157 Дидо па ще пинем и така 

Ма много ме кефи тази кола!!!

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Момчета,за всичко мога да се съглася с вас,но за това,че Дилян Пенчев(този със стикерите)
е киселяк,просто няма как да стане
е киселяк,просто няма как да стане

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Пич не се коси, а продължавай да идваш и работата ще стане
А пък и да ти кажа честно, то ние дет се познаваме не си обръщаме внимание кат се заговорим та кво остава с непознати
П.С. Може и мен да ме включиш в списъка си с ЛС и ставаме трима с които ще се запознаеш, а после и с още и още и на края няма да им помниш имената на всички
А за момчето със стикерите, като го опознаеш сам ще си се смеш на изказването, сигурно няма по блага и щура душа от него в тоя форум
П.С.2 Единият от админите на форума е от Перник

П.С. Може и мен да ме включиш в списъка си с ЛС и ставаме трима с които ще се запознаеш, а после и с още и още и на края няма да им помниш имената на всички

П.С.2 Единият от админите на форума е от Перник

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Бурно протестирам срещу мнението ти колега
,аз съм ходил 3 пъти,сам
,без кола при това,без уговорка с някого и по лице не познаваш никого!
И всеки път някой ме виждаше че стоя сам и ме заприказваше,всички си
бяха готини и възпитани,още първата вечер се запознах с 5-6
човека!Та смело пробвай пак!

,без кола при това,без уговорка с някого и по лице не познаваш никого!
И всеки път някой ме виждаше че стоя сам и ме заприказваше,всички си
бяха готини и възпитани,още първата вечер се запознах с 5-6
човека!Та смело пробвай пак!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Ей, не съм видял темата, относно стикерите не ми е писнало, но просто като пристигна на ЕКО и имам да говоря нещо важно с някой и като се заговоря (както стана онази вечер) не мога да обърна внимание и на друг човек и до колкото си спомням в цялата лудница ти се извиних и те помолих да изчакаш момент че водя разговор! НМоже в първия момент да съм забравил за това че ме чакаш за стикери след като съм приключил разговора, но е по обясними причини щото всеки те пита нещо и в един момент си пред изпушване
А относно надменното държание - не мисля че има хора който се държат надменно, ми просто като дойде нов човек, и хората така или иначе са си на някакви групички и си приказват за неща който ги вълнуват и трудно се забелязват новите хора!
Не ме разбирайте погрешно, но то вече толкова много хора се събираме че аз имам чуството че винаги има нови хора и всеки идва с някой стар познат и така се запознава и вписва в обстановката!
Преди беше по-друго - по-малко хора ходеха по сбирките, и на всяка една сбирка присъстваше и Любо Мегов (тогавашен президент на клуба) и като дойде нов човек и му обръщаше специално внимание! Това ми се е запаметило след едно от първите ми ходения!
На мен също ми беше много тъпо като почнах да ходя на ЕКО защото никой не познавах и аз мислех че всички се държат надменно и не обръщат внимание на хора като мен (тогава) и като теб.
Просто трябва човек да бъде по-отворен и да се опита да се впише в обстановката - повярвай ми, ще видиш колко бързо ще се промени мнението ти за сбирката и ще си намериш хора с който да обсъждате за вълнуващи ви неща, а в последствие ще се запознаеш постепенно със всички!
Не може от първото ти появяване и всички да ти обърнат внимание да се запознаят с теб и да започнат да комуникират - най-малкото е че не се познавате! За това ти трябва си намериш хората с който имаш обща приказка, и постепенно ще се запознаеш със всички!
Заповядай пак, постепенно ще разбереш че не си бил прав!

А относно надменното държание - не мисля че има хора който се държат надменно, ми просто като дойде нов човек, и хората така или иначе са си на някакви групички и си приказват за неща който ги вълнуват и трудно се забелязват новите хора!
Не ме разбирайте погрешно, но то вече толкова много хора се събираме че аз имам чуството че винаги има нови хора и всеки идва с някой стар познат и така се запознава и вписва в обстановката!
Преди беше по-друго - по-малко хора ходеха по сбирките, и на всяка една сбирка присъстваше и Любо Мегов (тогавашен президент на клуба) и като дойде нов човек и му обръщаше специално внимание! Това ми се е запаметило след едно от първите ми ходения!
На мен също ми беше много тъпо като почнах да ходя на ЕКО защото никой не познавах и аз мислех че всички се държат надменно и не обръщат внимание на хора като мен (тогава) и като теб.
Просто трябва човек да бъде по-отворен и да се опита да се впише в обстановката - повярвай ми, ще видиш колко бързо ще се промени мнението ти за сбирката и ще си намериш хора с който да обсъждате за вълнуващи ви неща, а в последствие ще се запознаеш постепенно със всички!
Не може от първото ти появяване и всички да ти обърнат внимание да се запознаят с теб и да започнат да комуникират - най-малкото е че не се познавате! За това ти трябва си намериш хората с който имаш обща приказка, и постепенно ще се запознаеш със всички!
Заповядай пак, постепенно ще разбереш че не си бил прав!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4