Subirate li se niakude?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- ~ Z L O B A R ~
- V8 Master
-
Subirate li se niakude?
Zdraveite na vsichki!Az sum nov tuk i ne znam nishto nito za vas,nito za navitcite vi...Az sum ot Sofia i bih iskal da znam imate li si niakakuv klub,subirate li se niakude za da obmeniate opit i mnenia?Pomognete mi kato nachinaesht.Kusmet i bezavariino karane ot men,do skoro!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Добре дошъл при нас
Преди да ти отговоря ще ти обърна внимание на някои факти,които ще е хубаво да знаеш и няколко правила,които няма да е лошо да спазваш с цел по-добра организираност на взаимната комуникация.
Всички без изключение пишем на кирилица,ако нямаш кирилизатор на компюъта имаме он-лайн такъв,чието поле се явява до полето за заглавие,когато пишеш нещо.
Може би няма да е лошо да поразгледаш малко форума,преди да започнеш да пишеш,иначе щеше да забележиш наличието на специален форум за събирания,където има обянсено къде и как се събираме.
Не го приемай лично,всеки греши в началото.
Приятни могове в четенето на форума

Преди да ти отговоря ще ти обърна внимание на някои факти,които ще е хубаво да знаеш и няколко правила,които няма да е лошо да спазваш с цел по-добра организираност на взаимната комуникация.
Всички без изключение пишем на кирилица,ако нямаш кирилизатор на компюъта имаме он-лайн такъв,чието поле се явява до полето за заглавие,когато пишеш нещо.
Може би няма да е лошо да поразгледаш малко форума,преди да започнеш да пишеш,иначе щеше да забележиш наличието на специален форум за събирания,където има обянсено къде и как се събираме.
Не го приемай лично,всеки греши в началото.
Приятни могове в четенето на форума

Последна промяна ati на 15 Окт 2003, 9:32, променена общо 1 път
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: Subirate li se niakude?
~ Z L O B A R ~ написа:Zdraveite na vsichki!Az sum nov tuk i ne znam nishto nito za vas,nito za navitcite vi...Az sum ot Sofia i bih iskal da znam imate li si niakakuv klub,subirate li se niakude za da obmeniate opit i mnenia?Pomognete mi kato nachinaesht.Kusmet i bezavariino karane ot men,do skoro!
много як ник има6 кефи ме

- ~ Z L O B A R ~
- V8 Master
-
Благодаря на Ати!
Много си мил!!!Защо така остро реагираш?Аз съм съвсем нов и имам нужда от съвет,а не от остри забележки,приателю!Все пак ти благодаря 4е си си направил труда да ми отговориш,успех!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Както написах в горния си пост-не влагам нищо лично в това,което съм написал-просто ти разясних правилата.Все някой трябваше да го направи.Модераторите сме точно за това-за да поясняваме и помагаме на потребителите в този форум-така че ако имаш някакви затруднения,питания или пък търсиш с кого да си полафиш ние сме насреща.
Препрочитайки си поста стигам до извода,че ако човек не ме познава наистина може да звучи малко надменно,за което искрено се извинявам.Може би защото дълго време не бях влизал за повечко,а повечето хора тук ме познават и аз не се съобразявам как би прозвучало написаното от мен,защото всички знаят,че усмивката не ми слиза от лицето и нямам лоши чуства,пишейки тук и е трябвало да се съобразя с факта,че ти не ме познаваш.
Моля да бъда извинен за начина,по който съм написал поста и ако съм те засегнал ,грешката е моя

Препрочитайки си поста стигам до извода,че ако човек не ме познава наистина може да звучи малко надменно,за което искрено се извинявам.Може би защото дълго време не бях влизал за повечко,а повечето хора тук ме познават и аз не се съобразявам как би прозвучало написаното от мен,защото всички знаят,че усмивката не ми слиза от лицето и нямам лоши чуства,пишейки тук и е трябвало да се съобразя с факта,че ти не ме познаваш.
Моля да бъда извинен за начина,по който съм написал поста и ако съм те засегнал ,грешката е моя

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
7 мнения
• Страница 1 от 1