Продължителност на сбирките???
Модератори: mitaka7, Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Продължителност на сбирките???
Когато се събирате на ЕКО горе-долу до колко часа стоите там и после ходите ли някъде на друго място? Питам защото имам огромното желание да дойда, но всяка събота и неделя съм на работа до към 18:30 и няма как да кръшна

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
принципно сбирките нямат някаква регламентирана продължителност-когато на хората им писне си отиват(то това рядко се случва,по-скоро имат ангажименти).когато има формула сме поне до 17.00 на Еко и след това с еразхождаме някъде,общо взето рядко обаче надвишаваме 18.30
не знам къде живееш,но като малка компенсация си (и всеки друг разбира се) добре дошъл на нашите локални люлински сбирки,които в никакъв случай не могат да се мерят с големите,а и са само сбирки без разходки поради липса на кинти,но все пак.....досега сме се събирали Асен_Х,Иво и Вайпъра в Куба Либре до магазин Оазиз.
ако те интересува прати ми смс на 0887-91-21-05 с твоя телефонен номер и при следващо наше мероприятие ще ти се обадим

не знам къде живееш,но като малка компенсация си (и всеки друг разбира се) добре дошъл на нашите локални люлински сбирки,които в никакъв случай не могат да се мерят с големите,а и са само сбирки без разходки поради липса на кинти,но все пак.....досега сме се събирали Асен_Х,Иво и Вайпъра в Куба Либре до магазин Оазиз.
ако те интересува прати ми смс на 0887-91-21-05 с твоя телефонен номер и при следващо наше мероприятие ще ти се обадим

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Re: Продължителност на сбирките???
X-citer написа:...
Стоиш си колкото ти е кеф на душата,все пак не отиваш на лекар

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ахъм,темата е наистина много добра,но леко с еотклонява от шървоначалния замисъл на темата и форума като цяло,така че ще преместя различните мнения в Извън темата.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
4 мнения
• Страница 1 от 1