"Кресна Събор"
Модератори: mitaka7, Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
"Кресна Събор"
Пускам тази тема заради темата "Подкрепете кампанията за спасяване на Кресненското дефиле!" - http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
Идеята е да се проведе нещо като шествие към пролетта, с което да покажеме, че автомобилите замърсяват околната среда, и поради тази причина не трябва да преминават през резерват. Най-общо, идеята да има такова шествие е, че Българското правителство планира да построи магистрала "Струма" (част от Транс-европейския коридор № 4 София-Атина) ПРЕЗ Кресненското дефиле което е резерват. Коментарите какво ще последва от това са излишни, всеки се сеща...
Сайтът за проблема (който Nasti изнамери:)) е: http://www.kresna.org/
Интересно ще е и все пак да повикаме всякакви медии, за да покажем "как баварците мислят"
:) Това е в кръга на шегата разбира се. По този начин ще популяризираме проблема. И тук ще помоля някои по-висшите членове от БМВ Клуба да кажат дали ще помогнат за организирането. Също така искам да помоля и Madpetio и/или ati да маркират темата като "важна". Все пак може да стане голям събор.

Идеята е да се проведе нещо като шествие към пролетта, с което да покажеме, че автомобилите замърсяват околната среда, и поради тази причина не трябва да преминават през резерват. Най-общо, идеята да има такова шествие е, че Българското правителство планира да построи магистрала "Струма" (част от Транс-европейския коридор № 4 София-Атина) ПРЕЗ Кресненското дефиле което е резерват. Коментарите какво ще последва от това са излишни, всеки се сеща...

Сайтът за проблема (който Nasti изнамери:)) е: http://www.kresna.org/
Интересно ще е и все пак да повикаме всякакви медии, за да покажем "как баварците мислят"

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Готово
Аз съм твърдо ЗА и се наемам да организирам похода,само не можах да намрея информация на сайта им за конкретна дата,марширут
Хаос-ако ми помогнеш малко с инфо считай,че ще направя всичко възможно да дойдат повече хора.
Мисля,че мнението ми по въпроса е ясно и съвпада на 100% с вашето,та че дайте да действаме

Аз съм твърдо ЗА и се наемам да организирам похода,само не можах да намрея информация на сайта им за конкретна дата,марширут

Хаос-ако ми помогнеш малко с инфо считай,че ще направя всичко възможно да дойдат повече хора.
Мисля,че мнението ми по въпроса е ясно и съвпада на 100% с вашето,та че дайте да действаме

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
ati, това с дата и маршрут ние ще си го определиме
просто тук се разбираме кои сме, кога и каде. И когато се разберем, може да пратим едно писмо до организацията която е подела инициативата.
DA WOLF, ако отидеш на сайта, който съм дал по - горе, ще видиш, че екип от природозащитници са направили проект, при който магистралата се удължава с няколко километра но заобикаля дефилето на безопасно растояние.

DA WOLF, ако отидеш на сайта, който съм дал по - горе, ще видиш, че екип от природозащитници са направили проект, при който магистралата се удължава с няколко километра но заобикаля дефилето на безопасно растояние.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ОК
Пролетта не е ли малко далеч/късно?
Пролетта не е ли малко далеч/късно?
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
АЙДЕ ПИШЕТЕ МНЕНИЯ ЗА ДА ПОЧВАМЕ БЕ ЕЕЕЕЕЙЙЙЙ, АЙДЕ ЧЕ ЩЕ ИЗБИЯТ ЖИВОТИНИТЕ ТИЯ ГАДОВЕ!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
как ги виждам аз нещата
свързваме се с инициативния комитет (предполагам местен), като познаващ най-добре как стоят нещата...
'предлагаме си услугите' (така де информираме ги за възможността) за яка автомобилна масовка, + медийна патардия (все ще стане някак си)
и те вече като най-запознати с хавата ще кажат как бихме могли да сме им най-полезни, обсъждаме и действаме в уреченето време на уреченото място (времена / места)
'предлагаме си услугите' (така де информираме ги за възможността) за яка автомобилна масовка, + медийна патардия (все ще стане някак си)
и те вече като най-запознати с хавата ще кажат как бихме могли да сме им най-полезни, обсъждаме и действаме в уреченето време на уреченото място (времена / места)
<br>
br
br
15 мнения
• Страница 1 от 1