ВНИМАНИЕ - КРАЖБИ ПО ВРЕМЕ НА СБИРКИТЕ НА ЕКОТО

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: със спомени

ВНИМАНИЕ - КРАЖБИ ПО ВРЕМЕ НА СБИРКИТЕ НА ЕКОТО

Мнение от sonny » 13 Окт 2006, 23:19

Преди около мсец на екото по време на сбирка на Димо му откраднаха левия халоген на е36цата. Колата беше паркирана до последната колонка на бензиностанцията. Така, че се оказва, че на сбирките ни или идват джебчии или, че във форума има такива. Внимавайте, оказва се, че и на екото човек неможе да изпие една фанта, без да мисли дали някой няма да нанесе щета на колата му.

Пускам темата тук, защото има косвена връзка със сбирките.

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 13 Окт 2006, 23:27

Сигурно ли е, че халогена е изчезнал точно от Еко-то? Възможно ли е да са му поникнали крака на друго място и чак на екото колегата да го е забелязал? На мен лично не ми се вярва, че някой ще посмее да пипа точно на Еко :confused:
Аз винаги когато ходя си оставям в колата спокойно панела, документите или портфейла. Често дори не я и заключвам. До сега не е имало случай да изгоря с нещо, но явно човек винаги трябва да си има едно на ум.
И все пак някой ако има подобна информация или знае за друг подобен случай да пише тук и ще направим темата важна.
Изображение

Аватар

Мнение от sonny » 13 Окт 2006, 23:34

Любо, при положение, че човек кара на фарове + халогени, пак се вижда от шофьорското място къде светят те и в момента в който едната светлина изчезне, я хващаш, без значение дали е изгоряла крушка или изчезнал фар. Не е толкова трудно, защото понякога е слабо на Екото и когато колите са една зад друга, лесно може човек да клекне и да го свали без да го види някой. Неискам нищо лошо да казвам за никой, но просто сметнах за нужно да направя такова мнение, защото според мен е важно. На Димо не му се занимава, ама като види темата ще пиш еи ще опише ситуацията по-точно от мен.

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 13 Окт 2006, 23:45

Толкова ли бързо става и какъв ще е този (не мога да намеря думи) с главни букви СМЕЛЧАГА да посегне на някой на колата при положение че на еко има предимно хора от рода на 50-70 човека и вероятноста да го види някой е ужасно голяма :confused:

А и на тези Е36-ци знам че бързо им се сваля халогена, но нали все пак се иска некво време и доста сръчност :confused:

Не искам да си предствя какво го чака хайвана, ако наистина има такъв, и го спипате да цапцаросва :roll:

Лично на мен не ми се вярва да има такъв идиот ;)
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 13 Окт 2006, 23:48

Ако наистина някой смее да пипа на Еко явно не е с всичкия си :shock: Тоя сеща ли се ако случайно някой го мерне какъв брутален масов побой, мъчение с изтръгване на нокти и чупене на пръстчета, изнасилване с крик и пожарогастиел и на края групово уриниране върху безпомощен труп ще го сполети :twisted:
Изображение

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 14 Окт 2006, 0:20

Тоя трябва да е много луд да пипа там.Знае ли какво го чака.
Niki Lauda

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 14 Окт 2006, 6:07

Niki Lauda написа:Тоя трябва да е много луд да пипа там.Знае ли какво го чака.

нали знаете рекламата с кученцето...

разходка, къде :mhihi:
Витоша е толкова близо :yes:

Аватар

Мнение от sonny » 14 Окт 2006, 8:32

Забелязвам, че напоследък идват хора на сбирките, които нямат нищо общо с форума, киснат и си бият камшика. Като се завърти някой около тях да се запознае, щот си мисли, че са от форума и те опса аре ресто и фира на някъде.

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 14 Окт 2006, 10:19

може би точно на това разчитат, че има много хора и не всички се познавате и никой не би предположил ако види някой да пипа, че го прави с цел кражба :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 14 Окт 2006, 11:03

Мале, тоя как не му пука че може да го збарате. :dunno:
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 14 Окт 2006, 11:58

Ми по принцип възможно е да е изчезнал и преди това, но аз преди тва бях на работа и там паркинга е охраняем, после спрях за малко при НДК за около 15 мин и после тръгнах към Еко, до тогава беше светло и не съм ползвал халогените, но като тръгнах за ЕКо ги бях пуснал и не съм забелязал да не свети единият, а нмаистина се усеща по принцип щото светват в страни от колата когато са пуснати. Та ако е откраднат при НДК-то може би щях да забележа, но...
После на Еко един от колегите забеляза, че липсва, но чак когато си тръгвахме вече към 11 -11:30 а преди тва доста се мотахме около колата напред-назад, после влезнахме в бензиностанцията да хапнем и когато се върнахме се разбра че го няма.
Все пак немога да съм 100% сигурен че е там, но мисля че да, на Екото е стнало вероятно.

Интересното в случая е че няма нужда крадеца да е бил смел, а просто е бил хитър!
Не всеки знае коя е моята кола, може да мисли че собственика прави нещо по колата си на Еко, тва се случва непрекъснато, все някой клечи разглежда, ремонтира и т.н.
Дори някой да се усъмни защо някоси клечи пред халогена, може да каже примерно "показвах на един познат как се сваля халоген щото са му го откраднали и не вярва че ставало супер лесно", та верочтно на такова обяснение никой няма да заподозре нищо, а и съм сигурен 99% от всички там не допускат че някой би откраднал точно там и точно в това е трика :winky:

Да се надяваме че аз ще съм единствения прецедент, ако има и други изгоряли от там нека пишат.

Сони бате мерси много за загрижеността, аз самият не счетох за нужно да се оплаквам за някакъв си халоген, но явно съм сгрешил, може би трябваше да разводним да се чуе за да имат предвид и другите колеги там какво ги грози ако не си наглеждат непрекъснато колата ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 14 Окт 2006, 12:01

Няма ли видеокамери на това ЕКО ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 14 Окт 2006, 12:15

MaXimal написа:Няма ли видеокамери на това ЕКО ?

да не повярва човек, ти даде добра идея...

Димо, ако ти се занимава поискай им записите от деня да ги прегледаш, може и да ти ги дадат.

И аз немога да си представя, че някой ще пипа точно там, ама знае ли се. Хе-хе! Пък ако крадеца, чете форума, ще е уникално "весело".
You said: "Time will change!" What if it changes you?

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 14 Окт 2006, 12:41

Аз не вярвам някой да го е взел на ЕКО. Невъзможно. Такъв луд човек няма :idea:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 14 Окт 2006, 12:53

vicho написа:
MaXimal написа:Няма ли видеокамери на това ЕКО ?

да не повярва човек, ти даде добра идея...

Димо, ако ти се занимава поискай им записите от деня да ги прегледаш, може и да ти ги дадат.

И аз немога да си представя, че някой ще пипа точно там, ама знае ли се. Хе-хе! Пък ако крадеца, чете форума, ще е уникално "весело".

Първо, не се знае дали камерите снимат точно на това място;
Второ, в зависимост от настройките, записите се трият автоматично, за да не заемат място на диска, може след 2 дни, може и след 1 седмица, така че ако ще искате записи, действайте бързо;
Трето, дори и да е снимала там камера, дори и да ви дадат записа, много е важно качеството му, осветеността на мястото и т.н., в повечето случаи нищо не може да се разпознае (освен ако не познавате лицето);
Четвърто, и да го намерите кой е, тоя когато и да го пребиеш, все е късно, ама все пак по-добре як бой и повечко, отколкото без бой. Който е казал, че боя не е възпитателно средство, много е сгрешил, според мене...
Успех в издирването на тоя шашкънин!
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия