Рали Сосер-Сливен
Модератори: mitaka7, Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- longboy
- Потребител
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: Е30 М3
Рали Сосер-Сливен
Момчета и (момичета разбира се
) дайте в тази тема да се разберем да направим едно съборче за ралито
така да се каже да съчетаем приятното с още по-приятното. Ралито ще е на втори и трети септември и има още малко време да си подготвим любимците за това удоволствие. Има и няколко места на които може да се съберем в града и да потеглим във ревяща колкона нагоре, но това ще го решим в движение, а и има хора по-напред с материала които да дадат предложения като Bozukov_g например или Super_Fly. Хайде да видим дали Сливен тази година ще запомни това рали не само със самото състезание а и с една орда величествени вълци устремили се към висините на адреналиновия оргазъм.

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
Нека колегите които неса от Сливен да пишат кои кога ще идва. До колкото си спомням Старозагорската група ще са тук още в четвьртьк.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- longboy
- Потребител
-
...
Има една такава работа
струва ми се че ентусиастите са прекалено малко за да направим нещо наистина стойностно. Но и само сливналии не сме малко и ще успеем да покажем на града че има и отделна раса автомобили - БМВ - а останалите са просто четири колесни возила 

- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
- longboy
- Потребител
-
...
А аз дотогава трябва да приведа звяра в приличен външен вид защото преди 15 минути имах челна среща със заек. Резултата е -2 халогена и предна броня на парчета
но до края на другата седмица има доста време така че предполагам ще се справя. А и утре трябва да готвя заек
А дори и без броня пак съм там 

Очертава се да тръгваме в петък и около 17.00 h да катериме нагоре.Значи лагера ще ни е или на Българка или на Меча поляна,където има мястолОчаква се да сме 4-5 баварки и ще ни трябва доста място
Ясене трябва дасе чуеме да се разберем нещо.Но така или иначе ще те открия и се радвам и че Пецата и неговата бамбина ще сте горе.Миналата година ми липсваше
Само биез дискотеки тази година чее.......

Ясене трябва дасе чуеме да се разберем нещо.Но така или иначе ще те открия и се радвам и че Пецата и неговата бамбина ще сте горе.Миналата година ми липсваше

Само биез дискотеки тази година чее.......

36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3