Да направим сбирка в Люлин на Бриколаж (седмична)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
ам на паркинга в не работно време на магазина някой ден от седмицата и да се сабираме там пред карулката као ние кеф по путя за метро може да се режеме ...
и сичко ток после през банкя ни лук яли ни лук мирисли ...
ам на паркинга в не работно време на магазина някой ден от седмицата и да се сабираме там пред карулката као ние кеф по путя за метро може да се режеме ...
и сичко ток после през банкя ни лук яли ни лук мирисли ...
Последна промяна 535 на 13 Авг 2006, 18:31, променена общо 1 път
Това с Бриколаж не е лоша идея ма има няколко лоши страни.
1. То като не бачка магазина и кафето май не бачка, ние хубаво ще си гледаме колите ма бира няма ли да пием.
2. Ти от караулката ряпа не ядат, нема да се режем толкова лесно като минаваме през тях на по 100 бири.
Дай да измислим по-добро место.
1. То като не бачка магазина и кафето май не бачка, ние хубаво ще си гледаме колите ма бира няма ли да пием.
2. Ти от караулката ряпа не ядат, нема да се режем толкова лесно като минаваме през тях на по 100 бири.
Дай да измислим по-добро место.
може
ама отгоре пък е районното
)) като в зандан живеем хубаво е мястото да е някаде кадето се ходи само с кола .... трябва да помислим приемат се предложения а ония определено не ядът ряпа

Re: абе люлин е религия
535 написа:абе люлин е религия
от там до центъра е с виза
Ти па къде живееш бре дупе, и кфо ми се перчиш с имота на мама и тате, се едно па имаш некфа заслуга за него. Като не те кефи в Люлин не живей там. Ае писна ми от предрасъдъци, ти от къде си, май скоро си дошъл в София, че и с разстоянията още си зле.
И изобщо нужно ли беше да разводняваш темата само?
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
MARFI
MARFI
ще те спукам от "бой" ...
живея в люлин за съжеление от дълго време още от малък предучилищна още
) ако мама и тате имаха имоти отдавна да съм си бил камшика ...
а среща трябва да има да му се порадвам на оня смешник ... може да е двапъти по як от мене ... и бая бой да изям ама това е полужението
)...
със сигурност ще е весело пък и ще се посмеем това са си нови запознанства

живея в люлин за съжеление от дълго време още от малък предучилищна още

а среща трябва да има да му се порадвам на оня смешник ... може да е двапъти по як от мене ... и бая бой да изям ама това е полужението

Последна промяна 535 на 13 Авг 2006, 18:38, променена общо 1 път
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Re: MARFI
535 написа:MARFIще те спукам от "бой" ...
живея в люлин за съжеление от дълго време
а среща трябва да има да му се порадвам на оня смешник ... може да е двапъти по як от мене ... и бая бой да изям ама това е полужението)...
535 Аз изобщо не съобразих, че си от Люлин, то нали ти си пуснал темата, ама това с визата ме ядоса, че има некфи дупета дето ми гъзареят с апартаменти на мама и тате на някфи "гъзарски" места и ме ядосват.
А защо съжаляваш, че живееш в Люлин на мене си ми е много гот, има инфраструктура, има метро, има къде да си оставя колата, има си сичко...
А с репликата да се порадваш на оня смешник кой визираш?
И да весело ще е ако се съберем.
И да вярно имаме си сбирка на екото, НО аз по принцип тогава съм на работа, и не мога да ходя за съжаление.
аз малко незнам на кое еко е събора
аз малко незнам на кое еко е събора
а и съм ияко наработа затова ми се искаше някаде в лиулин и идеята за при пежо не е лоша също ...
) а ианче споко ... темата за люлин е ясна, да съжелявам не, ама някой съседи са наистина зле просто живота не е лесен има доста изперкали поне в моя блок дядковци и дрогата не прощава ... абе знаеш как е ...
важнотто е е сичко е ток
) ако имаме касмет ша е няколко кебапчета и две три гонки;))
а и съм ияко наработа затова ми се искаше някаде в лиулин и идеята за при пежо не е лоша също ...

важнотто е е сичко е ток

Събора е на екото на бул. България, до НДК.
Иначе и в моя блок е така, некфи хора живеят, за да правят ремонти постоянно, днес се връщам от нощна и не мога да спя, щото блока като строителна площадка, отсекъде вой на къртачи и на бормашини, аз очаквам блока да падне скоро.
Еми ето 2ма сме се събрали за сбирка, има люлинци и други, който не иска няма да идва, аз проблем не виждам.
Иначе и в моя блок е така, некфи хора живеят, за да правят ремонти постоянно, днес се връщам от нощна и не мога да спя, щото блока като строителна площадка, отсекъде вой на къртачи и на бормашини, аз очаквам блока да падне скоро.
Еми ето 2ма сме се събрали за сбирка, има люлинци и други, който не иска няма да идва, аз проблем не виждам.
- Val4eto
- младши ентусиаст
-
другия месец и аз мога да идвам на тея сбирки,не съм от Люлин ,но ми е близко
Най-много обичам "форумни героини"

От Банкя съм и с кеф минавам през Ляулин за да стигна до ЕКО-то на бул.България. Не съм редовен, но се разписвам когат мога. Даже и в Горубляне да е, пак ще отида.
Ако съм си взимал кола да си икономисвам километри с нея, то тя щеше да е с некоя е*ана марка на газ и с много бутане.
Ние BMW-та ли караме или какво. Я главите горе и циците напред
Ако съм си взимал кола да си икономисвам километри с нея, то тя щеше да е с некоя е*ана марка на газ и с много бутане.
Ние BMW-та ли караме или какво. Я главите горе и циците напред

39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3