Регионална сбирка на Е36-ците
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Регионална сбирка на Е36-ците
Гледам в описанията в профилите на някои потребители , че сме съседи , та ми стана интересно
Напишете тука - кои сте от Южните квартали - Брезите , Хиподрума , Емил Марков , Иван Вазов , Красно Село , Борово , Лагера - па може си излизаме групово
Винаги много ме е кефело няколко коли един и същи модел да си джиткат заедно
П.П. - аз съм от Брезите

П.П. - аз съм от Брезите

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

mafia_t.ie написа:sieg написа:ше ходиме да ги дърпаме в това мутренското заведение в Емил Марков...![]()
![]()
ммм "Калипсооо" - да не ходиш тамАйде - вече станахме двама в клуба...чакам други попълнение
Ходил съм няколко пъти, ама обикновено няма с кого, щото в квартала никой не познавам. Начи ти ми треаш...

жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Опаааааааа...
Айде заформяме 3-ка на разсъмване... 

- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
Тази седмица... я кажете един ден, ама да не е днес или утре...
а Мафията няма да може да мръдне поне още 5 дена, че има проблем с крака... ама нищо, после ще го видим и тоя пич...
Чакам предложения тука и да решаваме... Иначе за мястото - предлагам да се съберем на Борово на кръгчето на 9ката там където е паркинга до автомивката, че винагие свободно. А после Калипсото ни зове да се степаме с мутрягите с МЛ-ите

а Мафията няма да може да мръдне поне още 5 дена, че има проблем с крака... ама нищо, после ще го видим и тоя пич...
Чакам предложения тука и да решаваме... Иначе за мястото - предлагам да се съберем на Борово на кръгчето на 9ката там където е паркинга до автомивката, че винагие свободно. А после Калипсото ни зове да се степаме с мутрягите с МЛ-ите

жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
RE:
Ми щом и утре не става, вдругиден е четвъртак... сабираме се на Еко-то... остава петък?!