Условия за публикуване на тема в раздел "Събори/Мероприятия"

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Мародератор
Аватар
Мнения: 11401
Регистриран на: 28.07.2006
Местоположение: София
Кара: S63B44O0

Условия за публикуване на тема в раздел "Събори/Мероприятия"

Мнение от Mollov » 21 Мар 2014, 12:08

Считано от 21.03.2014 година се въвеждат нови условия за публикуване на теми в раздел "Събори/Мероприятия", както и прилежащите му подфоруми. Условно темите в споменатите раздели се разделят на два вида:

- теми свързани с благотворителни събития, седмични сбирки, мероприятия свързани с клуба или организирани от клуба (BMW Club Bulgaria), както и събития и мероприятия свързани с марката BMW, които са с некомерсиална цел и не събират "такси" и/или "вход" за участие.

- теми свързани със събития, които не са свързани с марката BMW, не са организирани от клуба, както и такива, които са с комерсиална цел и имат такса и/или "вход" за участие.


Темите от първата категория продължават да съществуват според настоящите правила и условия на форума на BMW Club Bulgaria. Теми отговарящи на втората категория и създадени след 21.03.2014г. ще подлежат на заплащане, както следва:

- За 1 месец - 25лв.
- За 3 месеца - 70лв.
- За 6 месеца - 130лв.Теми, отговарящи на втората категория, които биват създадени без предварителна уговорка с клуба и незаплатени в рамките на до 24 часа след публикуването им ще биват изтривани без предупреждение.

Назад към Събори/Мероприятия

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани

Последни теми
Facebook