22-23-ти юли -Пистов шампионат за аматъори (Писта Калояново)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
22-23-ти юли -Пистов шампионат за аматъори (Писта Калояново)
За повече информация www.dracon.bg
Това ще е второто такова състезание.Миналия път имаше около 30 участника от всички класове.Класовете са до 1600 до 2000 и над 2000.Тръпката е неуписуема.Органицазията е на лице и се осъществавя от лицензирани съдии с дългогодишен опит.На миналото състезание имаше само едно BMW и то беше Е36 320 като се представи много добре.Условието за участие е да имате каска и колата ви да мине на техническия преглед пред комисията.Трябва да пуснете заявка до 19-ти.За желаещите разгледайте подробно по-горния сайт.
Това ще е второто такова състезание.Миналия път имаше около 30 участника от всички класове.Класовете са до 1600 до 2000 и над 2000.Тръпката е неуписуема.Органицазията е на лице и се осъществавя от лицензирани съдии с дългогодишен опит.На миналото състезание имаше само едно BMW и то беше Е36 320 като се представи много добре.Условието за участие е да имате каска и колата ви да мине на техническия преглед пред комисията.Трябва да пуснете заявка до 19-ти.За желаещите разгледайте подробно по-горния сайт.
Последна промяна Paskal на 10 Юли 2006, 12:55, променена общо 1 път
Остави всички зад теб !
- HeAdY-NuKeR
- Потребител
-
- Кара: 206 GTi
- Мечтае да кара: М5
Re: 22-23-ти юли -Пистов шампионат за аматъори (Писта Калоян
Paskal написа:BMW и то беше Е36 320 като се представи много добре.сайт.
Къде забравящ Z4-ката

Най-обичам Е36 320i по светофарите само да не е ванос 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
315ti
не ве, аз не разбрах, само за БМВ-та ли е участието?

не ве, аз не разбрах, само за БМВ-та ли е участието?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Аз имам ОГРОМНО желание... но не знам дали ще имам възможност.. за туй ще мислим!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
И аз имам огромно желание, стига да се прибера на време и баща ми да даде колата ..... което малко ме съмнява ..... иначе ако не поне ще доийда да погледам, предполагам че ще е мнооо яку
а я кажете някакви инциденти имало ли е там , в смисъл дали е голяма опасността да се удари колата някъде , не знам ква е пистата ама бих искал да си пробвам уменията там , нека някой който е бил да си каже мнението , мноо ви моля , че да знам кво да правя
благодаря предварително !!!

а я кажете някакви инциденти имало ли е там , в смисъл дали е голяма опасността да се удари колата някъде , не знам ква е пистата ама бих искал да си пробвам уменията там , нека някой който е бил да си каже мнението , мноо ви моля , че да знам кво да правя
благодаря предварително !!!
БМВ
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3