Планинско Узана
Модератори: mitaka7, Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
Планинско Узана
тази събота и неделя е планинско Узана ,исках да питам дали някой от форума ще ходи и по специално старозагорската и казанлъшката група
24 юни, събота, от 10 до 12 ч: административна проверка и технически преглед на автомобилите (на площада пред Община Габрово). От 15 ч – начало на тренировките (3 манша).
25 юни, неделя: от 9 ч. – Закрит парк за автомобилите (на старта на състезанието); 9.30 ч. – официално откриване на състезанието. 10 ч. – старт на първия манш. 13 ч.- обявяване на предварителните резултати. 13.30 ч. – официално награждаване пред хотел Импулс
Bgnrc.info

24 юни, събота, от 10 до 12 ч: административна проверка и технически преглед на автомобилите (на площада пред Община Габрово). От 15 ч – начало на тренировките (3 манша).
25 юни, неделя: от 9 ч. – Закрит парк за автомобилите (на старта на състезанието); 9.30 ч. – официално откриване на състезанието. 10 ч. – старт на първия манш. 13 ч.- обявяване на предварителните резултати. 13.30 ч. – официално награждаване пред хотел Импулс
Bgnrc.info
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- Penchev
- Сватбаря
-
- M-TEAM
- ентусиаст
-
E значи в неделя ще съм там ама нз в колко часа че май ще се ходи семейно
и нз в колко ша ги накарам да тръгнат но най вероятно в 7
Моя тел е 0887575253 Пламен
И най вероятно на закрития парк ще съм до една червена мазда 74 номер
,дано тоз път въри че на Калояново голяма излагация 

Моя тел е 0887575253 Пламен

И най вероятно на закрития парк ще съм до една червена мазда 74 номер

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
- ///milko way
- ентусиаст
-
Ще минавам на Каменица щот от Загорката ми се губят червените букви от клавиатурата 

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Penchev
- Сватбаря
-
Ей супер беше
Гледахме,вадихме 2 коли от канавката с Роко и ко. бутахме състезатели за обратен завой по склона заради свършило гориво
и накрая се возихме по трасето на двуосно ремарке за автомобил 6,7 души ,като гарги накацали
Страшни емоции,барбекюта,Балкански въздух и още и още ...
Момчета, когато отидохме преди започване на тренировките в Събота около обед, Георги Пейчев тамън за пореден път обикаляше по 5 км. трасе с новата му М3-ка
нагоре-надолу и като личен приятел на Роко, на един завой се заприказваха и на въпроса как е М-ката , той отговори ,цитирам :
"Върха е - всичко е сложено точно където му е мястото,мълниеносно превключване на предавките - по-добро и по-чевръсто от на EVO-то,по-рязка е от състезателната и е доста по-икономична"
Направо мед ни покапа от сърцето
Видяхме се и с Христо Стоилов (писта "Дракон" с.Калояново),който много се зарадва и каза,че ни очаква на 1 и 2 юли,когато на пистата ще се проведе състезание по "Италиянско преследване".Каза ми ,че до момента имало записани автомобили,като от около 20 само една е БМВ
Z4
Трябва нещо да измислим по въпроса - пред зам.председателя на БФАС ако не се лъжа и един журналист,доста известен ни направи голяма реклама,като заяви ,че ние сме най-сериозния и организиран клуб в БГ
Очаквам да кажете ,кой има желание и възможност за състезанието
Георги Пенчев

Момчета, когато отидохме преди започване на тренировките в Събота около обед, Георги Пейчев тамън за пореден път обикаляше по 5 км. трасе с новата му М3-ка

"Върха е - всичко е сложено точно където му е мястото,мълниеносно превключване на предавките - по-добро и по-чевръсто от на EVO-то,по-рязка е от състезателната и е доста по-икономична"
Направо мед ни покапа от сърцето

Видяхме се и с Христо Стоилов (писта "Дракон" с.Калояново),който много се зарадва и каза,че ни очаква на 1 и 2 юли,когато на пистата ще се проведе състезание по "Италиянско преследване".Каза ми ,че до момента имало записани автомобили,като от около 20 само една е БМВ

Очаквам да кажете ,кой има желание и възможност за състезанието

Георги Пенчев
- ///milko way
- ентусиаст
-
ние пък с Алекс изневирихме на марката и като разбрахме,че Коцето Щерев ще кара само на трета скорост станахме фенове на далеч по скромни автомобили.Той по (обясними) причини си заплю единствената Ибиза--пък Аз като по скромен симпатизирах на Катето
Айде стягяйте се за Българията,че от сега мирише на кебапчета и спорт

Айде стягяйте се за Българията,че от сега мирише на кебапчета и спорт

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
Е Пенчев с тебе как не сме се засекли като обиколих цялото трасе
Едва ли много хора са били с фланелките на форума
Иначе имаше 2 е-30-ки но незнам момчетата дали бяха от форума дори оглеждаха кабриото,мисля че бяха от Ловеч
А като цяло ралито беше на ниво и от догодина на палатки.С Милко на моменти ни липсваше биричка-та
Но за сметка на това се почувствахме планинари по еко-пътечките
Едно рали и аз да изкарам трезвен като репичка
На Етъра седнахме да пиеме кафе и по габровски ни дадоха захарницата с пробита лъжичка а чиниката беше съединена с чашата
А Ибиза-та беше страшолъс,Кате-то добре се представи но се желаеше доста повече от нея
Аиде рали България ни зове
Тежки дни ще са

Иначе имаше 2 е-30-ки но незнам момчетата дали бяха от форума дори оглеждаха кабриото,мисля че бяха от Ловеч

А като цяло ралито беше на ниво и от догодина на палатки.С Милко на моменти ни липсваше биричка-та

Едно рали и аз да изкарам трезвен като репичка

На Етъра седнахме да пиеме кафе и по габровски ни дадоха захарницата с пробита лъжичка а чиниката беше съединена с чашата

А Ибиза-та беше страшолъс,Кате-то добре се представи но се желаеше доста повече от нея

Аиде рали България ни зове

- M-TEAM
- ентусиаст
-
Много хубаво състезание се получи,само дето старозагорци пак бяха окупирали долната част не таблицата.
На единия голф бяло оранжевия му дадохме въжето за дърпане да си върже мотора щото падаше
Горе на награждаването беше много яко,даже нашия отбор зе купа 2-ро място ф x4

На единия голф бяло оранжевия му дадохме въжето за дърпане да си върже мотора щото падаше

Горе на награждаването беше много яко,даже нашия отбор зе купа 2-ро място ф x4

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2