Зарибен BMW ентусиаст
Модератори: mitaka7, Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Зарибен BMW ентусиаст
Има ли зарибени
Таа... мисля по-натам (месец) да се сформираме и да забегнем некъде на палатки, много въдици, каси бира, алкохоли, мезета и покъщнина дори. Да си сформираме лагерче и да се насладим няколко дни на риболов, пиене, ядене, кексчета, бомбонки-маратонки, джиджи-биджи, а-у .... сещате се.
Пускам темата по-отрано, да може да се получи нещо като организация и ако се реши за конкретна дата, да може от рано да си поразменим смените, та да сме повечко. Смятам, че преди морето, едно край езерно зборище би ни дошло добре
p.s. Само ще помоля, да не стане мазало по темата ... Малко по-сериозно.
Като предложение мога да предложа бившия Михайловградски язовир, сегашен Азовир "Огоста".

Таа... мисля по-натам (месец) да се сформираме и да забегнем некъде на палатки, много въдици, каси бира, алкохоли, мезета и покъщнина дори. Да си сформираме лагерче и да се насладим няколко дни на риболов, пиене, ядене, кексчета, бомбонки-маратонки, джиджи-биджи, а-у .... сещате се.
Пускам темата по-отрано, да може да се получи нещо като организация и ако се реши за конкретна дата, да може от рано да си поразменим смените, та да сме повечко. Смятам, че преди морето, едно край езерно зборище би ни дошло добре

p.s. Само ще помоля, да не стане мазало по темата ... Малко по-сериозно.
Като предложение мога да предложа бившия Михайловградски язовир, сегашен Азовир "Огоста".
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.
- нино
- младши ентусиаст
-
- Кара: 89 BMW 320i
- Мечтае да кара: E 30 M3 EVO ///
- gego_n
- младши ентусиаст
-
- Кара: бавно
- Детайли за колата: нищо особено
може и край местността "ресника" ,
на няколко километра от Монтана е
Може и край село Боровци - става .
Има доста удобни места за палаткови лагери ,
разберете се рълво , после ще Ви помогнем за намиране на подходящо място !
Pin2 написа :
Абе , приятел , нали язовира беше само "локва"
на няколко километра от Монтана е

Може и край село Боровци - става .
Има доста удобни места за палаткови лагери ,
разберете се рълво , после ще Ви помогнем за намиране на подходящо място !

Абе , приятел , нали язовира беше само "локва"

- lamas
- мечтател
-
- Кара: Е30 М3 реплика
Чесно казано, на мен ми е все тая. Ходи ми се някъде, на някой язовир и ми се купонясва на открито. Идеята е да се съберем яка компания, мястото смятам, че е без значение.
Въпросът е, има ли зарибени ентусиасти желаещи да направим един палатков риболово-пиянски купон на открито ?
Въпросът е, има ли зарибени ентусиасти желаещи да направим един палатков риболово-пиянски купон на открито ?

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
И аз съм много навит за риболов,миналата година само 2 пъти ходих ма тази мисля да си наваксам 

Tux0 Ca !

- lamas
- мечтател
-
- Кара: Е30 М3 реплика
lamas написа:и каде ще е купона последно.съответно и кога
Още се умува. Понеже има хора които са навити на няколко пъти да се направи палатков риболов, може да се измисли на различни места. Ивберете няколко и да направим един вотинг. Аз имам предпочитания, но все пак ще съм там където ще е по-голям купона.

12 мнения
• Страница 1 от 1