искате ли 2 ри сабор вав варна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
56 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
искате ли 2 ри сабор вав варна
искате ли 2 ри сабор варна 2006
Последна промяна krasi1 на 13 Май 2006, 23:27, променена общо 1 път
- Runner
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i Vanos и Е60 525i
- Мечтае да кара: F10
Здравей
По темата: Ами то не се организира толкова лесно. Обикновено са нужни месеци за организирането на такова събитие, което тази година наистина беше на ниво
Съмнявам се някой да се наеме с организацията в този момент. Като гледах Пенчев (големия) как търчеше из целия терен чак ми дожаля за момчето, все го викаха за нещо.Пък и то тръпката е веднъж годишно, иначе става скучно
ПС: Един съвет. Прочети правилата за писане във форума, за да не ти трият мненията
Поздрави!

По темата: Ами то не се организира толкова лесно. Обикновено са нужни месеци за организирането на такова събитие, което тази година наистина беше на ниво

ПС: Един съвет. Прочети правилата за писане във форума, за да не ти трият мненията

Поздрави!

Последна промяна Runner на 13 Май 2006, 23:31, променена общо 2 пъти
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Ако предлагаш безплатно спане, ядене, пиене и някви моми аз съм ЗА 

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
Те скоро ще почнат темите за збирки по морето, мисля че всяка година си прави некакви подобни збирки ... Аз смятам че идеята е леко пресилена. Събора е збирка, която се прави веднъж годишно, без значение дали ще се коля прасенце, щесе готви курбан или ще има пилеж на гуми. Събора си е събор. Ще изглежда доста глупаво, няма да има спонсори, даже някои от тях може да ни отсвират в последствие ... Абе ... не че не искам, ама зорлен от ентусиазъм ще ни намразят
Дай да си чакаме другата година живот и здраве и да не дърпаме дявола за опашката

Дай да си чакаме другата година живот и здраве и да не дърпаме дявола за опашката

Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Втори незнам дали ша стане, но ако ти е мерак и искаш да се нагърбиш с организацията може следващият събор да е там догодина 

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Dimo написа:Втори незнам дали ша стане, но ако ти е мерак и искаш да се нагърбиш с организацията може следващият събор да е там догодина
Това по принцип звучи доста добре за догодина и много бихме се радвали ако града ни е домакин на подобно мероприятие...
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
BMW lover написа:ИХААА ...... ВАРНА ....... 400 (в едната посока) ........ ГУСТУУУУ МАЙНААА
Надявам се нямаш впредвид, че разстоянията са ти причина за да не присъстваш на БМВ събор където и да било

Това събора догодина да е във Варна и според мен е супер идея . Ше се изкефя супер мн. Готов с1м да помагам с1с си4ко кот мога да напрая
Виждам само един единствен проблем : Не се се6там за някоя яка писта наблизо .
Това малко в сферата на ме4тите ама ако имаме мн к1смет и успея да фкарам някои вр1зки при организаторите на рали Златни Пясъци може да си направим едно такова рали само за BMW -та .
То за организацията на с1бора трябва мн. време тъй 4е ако по - висшите в клуба харесат идеята могат да кажат и да по4ваме да обмисляме нещата !!!

Виждам само един единствен проблем : Не се се6там за някоя яка писта наблизо .

То за организацията на с1бора трябва мн. време тъй 4е ако по - висшите в клуба харесат идеята могат да кажат и да по4ваме да обмисляме нещата !!!
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
BMW lover написа:ИХААА ...... ВАРНА ....... 400 (в едната посока) ........ ГУСТУУУУ МАЙНААА
А от Варна не изминахме ли тези 400 само в едната посока за да дойдем на събор и още толкова за да се приберем

- lamas
- мечтател
-
- Кара: Е30 М3 реплика
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
BMW-X5 написа:А от Варна не изминахме ли тези 400 само в едната посока за да дойдем на събор и още толкова за да се приберем![]()
Минахте ги разбира се - имахте желание и ги минахте само за да сте 4-5 часа с други луди като вас

А относно идеята за събор тук наистина най-големият проблем е трасе за състезания

56 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4