ЕДИН ПРИЗИВ ПО ПОВОД ПОРЕДНИЯ СЪБОР
Модератори: mitaka7, Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
ЕДИН ПРИЗИВ ПО ПОВОД ПОРЕДНИЯ СЪБОР
пак сме в навечерието на нещо грандиозно и неповторимо, знам как ви бият синьо-белите сърца, не че искам да ви свалям адреналина, но все пак........
като участник във всички събори до момента искам да ви подсетя че за нещастие, при всяко едно такова събитие става някакъв инцидент (вповечето случай катастрофа) с кола участваща в събора.
за да избегнам нещастни физиономии после, нека имаме едно на ум и се докажем най-вече на пистата в пловдив а не по улиците или магистралите
като участник във всички събори до момента искам да ви подсетя че за нещастие, при всяко едно такова събитие става някакъв инцидент (вповечето случай катастрофа) с кола участваща в събора.
за да избегнам нещастни физиономии после, нека имаме едно на ум и се докажем най-вече на пистата в пловдив а не по улиците или магистралите

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Re: ЕДИН ПРИЗИВ ПО ПОВОД ПОРЕДНИЯ СЪБОР
DA WOLF написа:пак сме в навечерието на нещо грандиозно и неповторимо, знам как ви бият синьо-белите сърца, не че искам да ви свалям адреналина, но все пак........
Много точно казано Илияне!!!Нека всички мислят преди да натискат педала!

- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Жоре аз съм ги подготвил полицайте с мойте софийски номера ( нали не съм ги сменил още )
Майтапа настрана наистина ще има доста силно полицейско присъствие.Нека не си разваляляме чудесният събор с неприятности.Пожелавам приятно прекарване на всички участници в това грандиозно събитие. 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Последният път когато пътувах до Пловдив по магистралата имаше на 6 места полицейско присъствие. Искам да отправя апел, ако спрат един да спрем всички. Не за друго, но да сме подготвени. Проверките са масови.
Избягвайте на пистата между пазарджик и Пловдив да се надбягвате, има радари и от двете страни, та даже и посредата.
Лек път желая на всички утре и базаварийно шофиране.
Избягвайте на пистата между пазарджик и Пловдив да се надбягвате, има радари и от двете страни, та даже и посредата.
Лек път желая на всички утре и базаварийно шофиране.
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3