Първи национални сбирки

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Първи национални сбирки

Мнение от ati » 07 Мар 2006, 14:04

Темата на Любо се получи доста добра, в последствие се оказа, че вече може би сме готови да тръгнем да се събираме с ентусиасти от страната поне веднъж годишно на организирана сбирка с цел пътуване заедно и с цел опознаване на живо.
Тъй като всичко това освен с организация (ще се спра малко по-надолу около нея) е свързано и с доста пари за бензин мисля да изготвя с ваша помощ предварителна програма за цялата година, за да може всеки да си вмести графика и бюджета така, че да има максимален шанс да дойде, защото още от сега знам, че ще е уникално:)
Мислех да започна направо с предложения за градове и марширути, но смятам, че на този етап трябва първо да уточним градовете, до които ще се ходи (съответно там да има човек, който да подготви на местна почва всичко). Вече няколко души се свързаха с мен, за което им благодаря, с други сме говорили преди това и се надявам предложенията им да са в сила още.
Нека започнем с изброяването, в последствие може да съчетаем два близки големи града в обща сбирка.
Ето градовете досега, които имаме със сигурност:
София - то е ясно
Пловдив - повече от ясно и с традиции
Севлиево - оказва се, че там имаме силна група БМВ-ентусиасти, които се свързаха с мен по този повод - няма да ви оставим назад момчета, идем :twisted:
Ловеч - с Роко сме говорили преди време, тъкмо това ще са моите извинения, задето все не се обаждам :uups: (ПС - следващата седмица ще се обадя, обещавам ;) )
Плевен - там също има предостатъчно фенове
Стара Загора - иска ли питане, Кербала на живо :mhihi:
Казанлък - ех, Казанлък, кой не знае Казанлък ;)
Благоевград - там е един войвода от форума, но се надяваме, че ще има и още
Варна - там не сме се събирали още, но има с кого да се запознаем и видим
Бургас - работата е ясна ;)
Засега ми идва на акъла да съберем сбирките на Плевен и Ловече и на Стара Загора и Казанлък, но това подлежи на доуточняване.
Очаквам още покани от различните градове (пращайте направо ЛС с подробности, за да не пълним темата с тях, тук да се пишат само окончателни решения). Под покана разбирам сериозен човек, който може да се заеме с организацията по отношение на
- марширути от страната към дадения град - кои са по-добри, в какво състояние са?
- организиране на марширут през самия град или неговите околия до сборния пункт
- намиране и организиране на сборен пункт, който да събере колите и на който няма да има проблем, че сме малко по-шумни от обичайните тайфи (да си говорим направо, доста често сме по-мъгляви от повечето компании :twisted: )
- осигуряване на изненада, която да е уникална за всеки град (тези неща ще се знаят само от мен и организатора от дадения град, за да е изненада за всички, които са си направили труда да пътуват натам).

Досега конкретно за тази идея съм говорил с представители на Севлиево, София и Пловдив, очаквам още включвания и предложения от другите градове на ЛС, до 10 дни или две седмици мисля да съм изготвил графика за тази година и да го публикувам за обсъждане (предполагам промените ще касаят предимно летните сбирки и ще гледам да ги изметя близко до морето, защото тогава цяла България е там).
Та така, давайте да се организираме и да направим поредното уникално по стил и мащаби нещо в България, а и не само в нея (друг клуб досега не съм чул да обикаля феновете си из страната).
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

ВЕТЕРАНЪТ
Аватар

Мнение от roko » 07 Мар 2006, 16:35

ati,чакам те :D
Предложението за събиране на Ловеч и Плевен е разумно=35км.Но и Севлиево е наблизо=45км.
А понеже Ловеч се оказва по средата :mhihi:.
Но и в Плевен става-Плевенчанките :shock:
http://img190.imageshack.us/i/rokopodpis.mp4/...шофирай разумно
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 07 Мар 2006, 17:01

roko написа:
Но и в Плевен става-Плевенчанките :shock:

Дайте ми ги повече :twisted: :twisted: :twisted:

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 07 Мар 2006, 17:36

в стара загора няма смисъл да идвате,защото като цяло само аз и алекс сме активни в този форум.другите ако има такива даже неискат да се запознаем,а повярваите ми правих опити.пловдив е добре за събирка от разнородни краища на бг.
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
Мечтае да кара: E30 M5 :)

Мнение от BMWIKTOR » 07 Мар 2006, 19:01

Тези сбирки може да са адски полезни!Освен яденето и пиенето което ще се превърне в ритуал :mhihi: на сбирките могат да се продават части заменят и всичко останало!!!тези пари дето некои ще ги даде за Еконт,ТНТ,Спиди и др. могад да се изпият и изядат или в наи добрия случаи да се втечнят! ;) :arrow:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 08 Мар 2006, 2:07

ати неам идеи има ли други войводи или са войводки ама ако измислите нещо за тука думаите о време да питам за места ала бала и тем подобни ;)

п.с. няма да е лошо хората от региона да доидат и те стига да има такива де

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 08 Мар 2006, 2:32

:bchug: :bchug: :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi » 08 Мар 2006, 6:56

roko написа:Но и в Плевен става-Плевенчанките :shock:

Нали се сещаш ,че първо трябва да питаш мене преди да предприемаш действия :!: :mhihi:
А колкото за Плевен идвайте скоро не съм ходил на летището пак да истина :) :(

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 08 Мар 2006, 16:40

що ли ми се струва че от това нищо
няма да излезе като организация
от форума (без лоши чувства)

ама за тва дайте като се оправи малко
време тая или другата неделя да се
дигаме към Пловдив и да прайм панаира!!!
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 08 Мар 2006, 18:04

Точно от това в момента може и да не излезе, но нека се върти в пространството, щото имаме нещо предвид на събора :winky:
Never mistake motion for action...

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 08 Мар 2006, 18:08

Честно да ви кажа и аз съм скептично настроен:( Звучи готино да се пътува из страната, да се прави купон на повече места, наистина, но звучи и много трудно като организация и реализация. В сисъл такъв, че е много скъпо като разход, трябва да си сериозен шофьор, а и аз примерно съм новак, не познавам кажи речи никой лично (The_boss ако ни помни, но едва ли) и не виждам как ще пътуваме в много различни посоки, всички заедно. При положение, че ще се и пие, половината поне ще се изгубят по маршрута, някои е изостанат по магистраката (ако не си земем БМВ до тогава, ще се мъдрим с някъф volkswagen, а с него повече от 110-120 падат зъби:) ). Както си прецените за добре - аз ще дам всичко от себе си, защото цяла година това най чакам, адски много ви се кефя и на хората, и на колите, пък и на самите дестинации, но предвиждам лош край на нещата. АКо отседнем в Пловдив за ден-2-3 ми се вижда най-готино и удобно.

едит: бих ви предложил Видин иначе, но какво да ви кажа - пътя си е доста зле както и да го погледнеш, да, имаме летище, но само толкова. Няма сносни заведения, хотелче има, но е по-тузарско и малко и гюрунтията ще го довърши:)
BMW only!

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 08 Мар 2006, 18:57

Тежко е защото трябват много финанси... но мисля че така спонтанно ако решиме нещо няма да има проблем да го извършим :mhihi: :lol:
Правили сме го това :mhihi: Една вечер не знам какъв ден беше си спомням Асен и Ати ми се обаждат че са се събрали при Данини на гумаджийницата и решили да ходиме до Самоков да се повозим... и направо едвам ме навиха :mhihi: Обаче тогава си беше готино по пътя .. времето беше прекрасно за шофиране... пътя точно го бяха асфалтирали :twisted: Лелеее кеф кеф кеф... айде като се оправи времето да напраиме едно ходене вярно до Пловдив ;) Ма да е хубаво времето - да има отворени шибидаси по магистралата, музика, вятъра да ни вее косите... километража и оборотомера надолу с главата :twisted:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 08 Мар 2006, 19:12

A дано ;)
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JohnnyBlack » 08 Мар 2006, 19:34

Ми айде де :ok: :driving: Само да видим сега какво ще кажат по bTV за времето :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от x3mDriver » 10 Мар 2006, 1:17

Че що да не стане то и аз не си вярвах че ша се дотътря до Гуцал ама на факт :mhihi: иначе съм налице за Пловдив 8)
Thing fast or die!

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия