покана за сабиране-варненските фенове

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

покана за сабиране-варненските фенове

Мнение от MaxBiaggi » 09 Апр 2003, 19:38

мом4ета вав вси4ки градове феновете се сабират ниакаде.хаиде и ние варненци да се сабираме.или ако има ве4е саборен пункт кажете каде е.имам желание и аз да идвам.Тони-Яицето с астрата ми каза за ОМВ-4аика.там ли се сабирате о6те?
Добрите момчета отиват в рая.а батМарто ша ходи дет си щте!!!!!!!!!!!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

кой е този?

Мнение от Castor » 10 Апр 2003, 15:05

Кой е тоя Тони Яйцето?! :dunno: Или по-добре кажи коя му е Астрата. Събирания засега няма... особено пък на ОМВ в Чайка :mrgreen: Само като се чуе нещо както в неделя и който разбере и успее да дойде. Иначе вчера случайно минах през Лук Оил на магистралата имаше няколко коли - някой балък им казал, че КАМИКАДЗЕ щял пак да идва да се дърпа :lol: Аз му се обадих - беше в Търново... но направиха няколко старта... после дойдоха още няколко коли, но аз вече си тръгвах.
ПС: сетих се кой е... знам го още преди като караше Х, тя Астрата му е май дизел - сложил и е брони някакви и дйанти ама толкова... няколко пъти съм го виждал на морска гара, но не и да участва и това преди време. Последно го видях в Бургас на 08.03. като тръгвах - той се луташе из града.
STREETRACERS.HIT.BG

Потребител
Аватар

Мнение от MaxBiaggi » 11 Апр 2003, 23:34

castor,ако не се лажа ти доста време прекара нея ве4ер на ОМВ-автогара.6тях да спирам при вас но имах уговорка да оправят центровката на френския льв 4е не6то ми дава закаснение.твоето рено е 6162 нали?аз минах после през лук-оила но няма6е никои.на вра6тане се изгаврих с 4ерната дизелова golf 4.маи вдига само 200 при 190 ми заспа на задната броня и ни напред ни назад.е пежото ми е по-слабо 1.6/94pH с кутия от 1.9 даже се 4удя как дарже6е 190 :?:

Uno TURBO mk1
Аватар

Мнение от Uno TURBO mk1 » 12 Апр 2003, 8:45

Ние преди месец главно се събирахме в ''Зеленото''.............там идват много реисъри от Варна....................Стелта и тои ходи там.......аве воабще вънка са наредени само бегачки, и расови автомобили.........
MaxBiaggi Боикин & Жоро какво правят? Николаи събра ли Ланчията или още, чака да се стопли времето :wink: .........

Tuning Meister
Tuning Meister
Аватар

Мнение от KAMIKADZE » 12 Апр 2003, 9:51

Иначе вчера случайно минах през Лук Оил на магистралата имаше няколко коли - някой балък им казал, че КАМИКАДЗЕ щял пак да идва да се дърпа

Да ве - случиха се разни историики . Тогава до последно чаках в Русе да ми се обадят и да кажат дали е сериозна гонката ( щото според мен това си е пореното говорене пред хората ) но хората се отказаха и аз си тръгнах за Търново , сега в момената има около 3-4 човека от Русе които сте сложат по 500лв на гонката , а най-смешното което чух е че оня разправял че аз съм се отказал хахахахахахах
П.С. за тези които не знаят - беше ми отправено предложение от Варненския ГОЛФ - 1.8 турбо 4х4 ( синхро ли как се води ) - значи оная неделя се пуснах с него и ко да ви кажа .... а той казал че тогава колата му не е била добре и сега искал не гонка на 20м където може и да ме бие както съм с тези гуми , а искал на 1800м - 1.8км бухахахахаххахахаха
:arrow:
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]

Uno TURBO mk1
Аватар

Мнение от Uno TURBO mk1 » 12 Апр 2003, 10:44

Да Синхрото.......тои обаче е 2.0Турбо..........червен голф нали така КАМИКАДЗЕ...........не знам защо но това нещо го мислят за супер бегач................като ходихме на гонката през Февруари, всички семкаджии го хвалиха този дървен синхро голф.........само като гледахме какъв старт прави и умряхме(аз и един авер състезател) от смях.........на приказки е супер ама като го скивах ми стана ясно ква бегачка е :mha: ........
Аве да ти стане по ясно: значи този голф се реди със една друга легенда Жълт голф 2-ка пак с 2.0Т мотор, които на гонката беше със съвсем различен мотор 2.0 8V 115к.с........
На 400м му взе не повече от 2-3 коли, до края на отсечката 1200м. му дръпнал с още 2-4 общо около 7 коли на 1200м...........мнооо зле.......
А това че те дърпа на 20м, е до някаде нормално защото бмв-то е тромаво до 4000об/мин....ама след това е чао......
Тези хора съвсем се побъркаха.................те изобщо знаят ли нещо за колата ти................

И също този мотор в синхрото, беше бившият мотор на Жълтата 2-ка, значи нещастното Уно на 150м. бие голфа с един калник................

Така че на този му кажи да-внимава с кои се мери, щото тои не-може да се пребори дори с едно уно........а камоли М-ката.........направо ще го уставиш на хоризонта....... :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Castor » 12 Апр 2003, 12:47

KAMIKADZE написа:Варненския ГОЛФ - 1.8 турбо 4х4 ( синхро ли как се води ) - значи оная неделя се пуснах с него и ко да ви кажа .... :arrow:

ето най-смешната част: След гонката с Голфа спрели двете коли и Голфа отворил капака, КАМИКАДЗЕ си стои в колата и пита от каде да си тръгва за Русе, идват момчетата които майсторят Голфа и му викат - как е бе с колко го би? Камикадзе: Ами аз по едно време спрях да натискам газта, то няма смисъл. Ония: Е добре де колко - 2,3 коли? Камикадзе: Кви 2,3 аз поне 10 му сложих :lol: (цитирам по памет) На старта КАМИКАДЗЕ тръгна много кофти и Голфа му взе доста преднина - обаче после така яростно го застигна, че... :D

MaxBiaggi написа: твоето рено е 6162 нали?

не е... 6261 е, бяхме спрели там уж да хапваме ама се заговорихме в колата и... на следващия ден случайно отиохме на ОМВ Чайка да хапнем по една сладоледена торта и се бяха събрали няколко коли, но нищо не стана... има една вишнява жигула дето прави въртели, вчера като минах пак беше там...
STREETRACERS.HIT.BG

Tuning Meister
Tuning Meister
Аватар

Мнение от KAMIKADZE » 12 Апр 2003, 13:02

Хехех да забравих да се похваля че и голфа ми зе 2-3 коли на старта :lol: :lol: :lol:
Гонката беше на не пове4е от 200-250м но разликата беше такава че след като го минах задържах газта още 2-3 сек и като видях дистанцията в огледалото намалих - после собственика на голф-а ми вика да се пуснем още веднъж но валеше яко сняг а и полицаите пак дойдоха и реших че с сатроики не могат да му докарат необходимите още 100-150 коня и си тръгнах . В последствие разбрах че са искали гонка на 1000лв за 1.8км ( това беше 11 часа вечерта ) и отговорих че мога да съм в Варна на следващия ден 12 часа на обед . В 10.30 получих отговор да не тръгвам - отказали са се и правилно - разликата щеше да е поне 300-400м на 1.8км но това си е моя преценка . Само за инфо - същия Голф е дръпнал 1-2 коли на 400м на астра 150коня а ако е имало още място астрата щяла да го мине - това инфо от собственика на астрата :lol:
Много мразя слуховете и легендите - Аз съм се бил отказал ........
или както легендата която вече 2 години ме преследва - дето един КАДЕТ с НОС ми зел там 7000 ли 10 000лв в Софиа на гонки ..... Значи това в Варна бяха първите ми гонки извън Русе !!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 M5

...

Мнение от RS-MAD » 12 Апр 2003, 17:05

Какъв е тоз мотор 2.0Т те май от VW още не знаят за него ...
И при базови 150 кония , които с чип могат да станат 207 мах. , и не пове4е от 225 без замяна на К03 турбото , с по голямо като К04 не може да е мине таз граница и пак сте му липсват още 100-тина най-малко да има шанс с КАМИКАДЗЕ ... така че легенди легенди .... Ако не ви се вярва www.20vturbo.com , www.18turbo.com ....
Това е за GTI и то не 4х4 :
Technical Specifications:
Engine
Type: Inline-4, Turbocharged
Displacement cu in (cc): 110 (1798)
Power bhp (kW) at RPM: 180(132) / 5500
Torque lb-ft (Nm) at RPM: 173(235) / 1950
Redline at RPM: n.a.
Brakes & Tires
Brakes F/R: ABS, vented disc/disc
Tires F-R: 225/40 ZR18
Exterior Dimensions & Weight
Length × Width × Height in: 163.3 × 68.3 × 56.9
Weight lb (kg): 2819 (1279)
Performance
Acceleration 0-62 mph s: 7.9
Top Speed mph (km/h): 135 (222)
Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. (8.4)

Tuning Meister
Tuning Meister
Аватар

Мнение от KAMIKADZE » 12 Апр 2003, 17:35

Този мотор е правен от атмосферен на турбо - и според мен стом са го продали и са сложили 1.8 турбо 20клапана мисля - значи не се е получило кой знае какво но новия му собственик мисли друго . Имам си представа как варви състезателен Голф сигурно над 170коня и много лек - на едно и също трасе - 1000м дава 3 сек разлика - а при скорост примерно 200км/ч 3 сек за 120-130м .......

Uno TURBO mk1
Аватар

Мнение от Uno TURBO mk1 » 12 Апр 2003, 21:38

Камикадзе не рабрах само за кои от двата голфа става дума,за червения или жълтата 2-ка :?:
И също запоснахте ли се с Людмил (създатела на бившия 2литров турбо моторт)......... :?:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kelesha » 12 Апр 2003, 22:16

Uno TURBO mk1 написа:Камикадзе не рабрах само за кои от двата голфа става дума,за червения или жълтата 2-ка :?:
И също запоснахте ли се с Людмил (създатела на бившия 2литров турбо моторт)......... :?:

Става въпрос за червения Голф Синхро със 2000 16V TURBO мотора, който сега е собственост на така наречения незнайно поне за мен защо Пантата :lol: . Това нещастно Голфче е толкова невървящо че вие просто не можете да си представите :lol: . Аз честно да ви кажа по слаба кола от класа 2000 Турбо 4х4 не бех скивал :roll: . То това нема и 180кс, жалко че нема стенд в БГ иначе и на бас щех да се хвана. Дръпна Крома Турбо от летящ старт на 1.6км отсечка със три коли преднина само като се има предвид че Кромата е 8 клапана и е поне със 100 кила по тежка и също така е оригинал и е 160кс. След тази гонка Голфаджиите се понадуха и почнаха да питат за БМВ-то :lol:, като се оправдаваха че при предната гонка Голфа не бил на 100% заради скъсани гарнитури на два от изпускателните колектори :lol:. Сега след отстраняването на проблема вече бил друга кола Голфа.....бухахахаххааххахаааааааа направо немам думи 8)

Uno TURBO mk1
Аватар

Мнение от Uno TURBO mk1 » 12 Апр 2003, 23:24

Абе направо този Пламен маи се казваше, да се взреви с това нещо бре.............намерил с какво да се нареди ФИАТ КРОМА 8V ...да се беше редил с Крома дизел :mha: ....хехе..
Да та питам Владо Стелта верно ли имал няква Крома дето била голяма бегачка, и чух че с нея Крома е бил некво AUDI S3???
Също Людмата разправя че този Синхрото от място е по-слаб от предишния му Голф......................ама нали и аз го гледах бре.....и се посмяхме малко с Жорката...........

На този Пантата му кажи че ще го взреви уното (с регестрация В8379АТ) :mha:

Да ти кажа в класа 2000сс ТУРБО FWD, има още една трагедия наречена Еклипс Турбо :bang:

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 13 Апр 2003, 13:51

mi aide da se suberem nqkude

пфууу ми аиде да се съберем някъде в варна
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от MaxBiaggi » 13 Апр 2003, 16:11

казваите каде и кога да се саберем аз сам 1-ва пушка на бостана :)
и моля ви не говорете повече за Голф-2ки и шофьорите им по големи газари-дарводелци няма.много са смешни с боготворения от тях голф.истински спортни коли са италиянските и японските.-малко кубици и много коне :!: :)

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия