Нещо като Гъмбала
Модератори: mitaka7, Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BrAmKo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
- Мечтае да кара: М3 е92
- Детайли за колата: E90
Нещо като Гъмбала
Значи мечтата ми е да се направи едно масово събиране и да се трагне за някъде, ама да има много коли и да им сложим номерца и тнт....сещате се, и то да стане преди да завали снега. да трcгнем поне 100 коли, пък може и пресата да го отрази. Аз съм за.... понататък е ясно
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
сещам се за една такава колонка.
стара загора-бузлуджа преди около 2 години.
имах честа да водя колоната.
тръпката бе невероятна
тръпката бе невероятна

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
B U L L I написа:сещам се за една такава колонка.
тръпката бе невероятна
Несъмнено

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- shuttle
- кандидат ентусиаст
-
Абе до колкото разбрах става дума за купон а не за стрелба,така че полицаите не ни бъркат.Уточнява се дата и се тръгва
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
shuttle написа:Абе до колкото разбрах става дума за купон а не за стрелба,така че полицаите не ни бъркат.Уточнява се дата и се тръгва

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
F-14 написа:айде напролет а?щото и куките сега са луднали с тия убийства..
Аз съм гъгласен с колегата защото няма организация, просто не става толкова бързо, аз например имам в момента финансови проблеми и няма как да тръгна скоро...Аз н съм най-важния, но 1 кола минус

Други хора поради други причини и така...
Аз съм убеден, че ще има много желаещи, но да имат време хората да се подготвят, някой да се освободи от работа, ако има възможност и така.Полицайте са най-малкия проблем, но сега започват и тежки зимни условия които допълнително затормозяват нещата като цяло

За да бъде като Gumball наистина трябва да се с преспивания някаде, после ставаме пак тръгваме на пъ и така, тоест да обиколим цяла БГ примерно, а затова трябват 200-300лева само гориво (разбирасе зависи кой с каква кола тръгва) трябват пари за изпът и за храна, преспиване и още куп дреболиики.Трябва колите да са технически перфектни за такова нещо, това също отнма време някакво (има доста хора от тук които нямат проблем с това, но не всички, пък и на всеки има по нещо дребно да прави и така) Аз викам като го правим, да го правим като хората, тоест не като пикник, да идем и да се върнем, а нещо наистина голямо.Преди си мечтаех даже до Гърция да стигна с приятели, защото ми ставаше много кофти като стигахме до Кулата и трябваше да се връщаме...

Имам идея (големичко си е) Тръгване от София-Видин (преспиване) на другия ден се кара много яко и сами преценяваме къде да спрем, Плевен, Русе (преспиване) После Нос Калиакра, Варна, Бургас (преспиване) Бургас, София...Много е машабно, даже може да ви звучи като филм някакв, но това ще бъде едно от най-хубавите неща които ще си спретнем заедно.При условие, че тръгнем гинаги може някой да се върне или пък да пътува до някаде и да си остане, ако си има някаква работа.От тези градове има хора, които ще се кефят да ги посетим са се зберем като се казва

Това за мен е един истински Gumball колеги

Може да се направи, ще се съберем по 3-4 рима в кола и парите няма да ги усетим.Тези идеи сега ми доидоха може да се помисли по някой от нещата

- _BoBI_
- ентусиаст
-
Колеги предполагам някой от вас знаят, но Gumball 3000 (2006 година) МИНАВА ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ !
Това ще бъде едно от супер събитията на лятото, дано само да не се падне вечерта късно или пък сутринта....

Това ще бъде едно от супер събитията на лятото, дано само да не се падне вечерта късно или пък сутринта....
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
е ко кат се падне ше станем по раноWise Man написа:Колеги предполагам някой от вас знаят, но Gumball 3000 (2006 година) МИНАВА ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ !![]()
![]()

Wise Man написа:Колеги предполагам някой от вас знаят, но Gumball 3000 (2006 година) МИНАВА ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ !![]()
![]()
Кога това, знае ли се?
А пичовете дали са наясно, че тука пътната настилка е шахматна.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- _BoBI_
- ентусиаст
-
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2