на 9 в събота 9:40 (да се покажем с BMW-та и на рали BG)

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

на 9 в събота 9:40 (да се покажем с BMW-та и на рали BG)

Мнение от BUMER » 08 Юли 2005, 9:48

на 9 в събота 9:40 на ЕКО-то и 10:00 тръгваме към Боровец да правиме големия купон :)
и да се покажем с BMW-та на рали BG, ТРЯБВА да има и наше пресътсвие :twisted: дори и само като зрители :!:
Черний Бумер

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 08 Юли 2005, 11:51

не ве не ве ше ги скъсаме с наште бмвта ... дано да доидат резачките че там има бая дръвца а иде зима :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от BMW323i » 08 Юли 2005, 12:41

Аааа не съм гледал програмата ама ако е като миналия път :
1.В 10.00ще е късно за потеглане-затварят отсечките
2.Не идваите в Боровец,там няма нищо освен старта този следобяд от 19.01мин.Ако искате да гледате карате по магистралата за Ихтиман и там отбивате или за Тополник или за Белмекен зависи каде искате да отидете
От както ралито го преместиха в Боровец не съм изпуснал един старт(то грехота да не отида),мога да кажа че ми е много интересно и се забавлявам много.Довечера ще пусна информация каде кво и как можете да стигнете.Аз ще съм там някаде ГСМа ми е 0899 90 12 40ще се радвам да се саберем и да се забавляваме заедно.
Опитаи смъртта но не умираи

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 09 Юли 2005, 20:02

Боби,ние със Сашо (Plague) и roкo ( + силна ловешка група) бяхме и днес на турския ресторант,отдругата страна на магистралата за Пловдив а после "отскочихме" до Якоруда,където гледахме още един етап.Ти къде беше ?

П.С. След като свърши шайкдаун-а в Боровец се огледахме за теб,но беше изчезнал нанякъде ... :confused:

Георги Пенчев
Изображение

Назад към Събори/Мероприятия