на 9 в събота 9:40 (да се покажем с BMW-та и на рали BG)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
на 9 в събота 9:40 (да се покажем с BMW-та и на рали BG)
на 9 в събота 9:40 на ЕКО-то и 10:00 тръгваме към Боровец да правиме големия купон
и да се покажем с BMW-та на рали BG, ТРЯБВА да има и наше пресътсвие
дори и само като зрители 

и да се покажем с BMW-та на рали BG, ТРЯБВА да има и наше пресътсвие

Черний Бумер
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Аааа не съм гледал програмата ама ако е като миналия път :
1.В 10.00ще е късно за потеглане-затварят отсечките
2.Не идваите в Боровец,там няма нищо освен старта този следобяд от 19.01мин.Ако искате да гледате карате по магистралата за Ихтиман и там отбивате или за Тополник или за Белмекен зависи каде искате да отидете
От както ралито го преместиха в Боровец не съм изпуснал един старт(то грехота да не отида),мога да кажа че ми е много интересно и се забавлявам много.Довечера ще пусна информация каде кво и как можете да стигнете.Аз ще съм там някаде ГСМа ми е 0899 90 12 40ще се радвам да се саберем и да се забавляваме заедно.
1.В 10.00ще е късно за потеглане-затварят отсечките
2.Не идваите в Боровец,там няма нищо освен старта този следобяд от 19.01мин.Ако искате да гледате карате по магистралата за Ихтиман и там отбивате или за Тополник или за Белмекен зависи каде искате да отидете
От както ралито го преместиха в Боровец не съм изпуснал един старт(то грехота да не отида),мога да кажа че ми е много интересно и се забавлявам много.Довечера ще пусна информация каде кво и как можете да стигнете.Аз ще съм там някаде ГСМа ми е 0899 90 12 40ще се радвам да се саберем и да се забавляваме заедно.
Опитаи смъртта но не умираи
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Боби,ние със Сашо (Plague) и roкo ( + силна ловешка група) бяхме и днес на турския ресторант,отдругата страна на магистралата за Пловдив а после "отскочихме" до Якоруда,където гледахме още един етап.Ти къде беше ?
П.С. След като свърши шайкдаун-а в Боровец се огледахме за теб,но беше изчезнал нанякъде ...
Георги Пенчев
П.С. След като свърши шайкдаун-а в Боровец се огледахме за теб,но беше изчезнал нанякъде ...

Георги Пенчев
4 мнения
• Страница 1 от 1