Нова писта Калояново..

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Нова писта Калояново..

Мнение от mika » 13 Юни 2005, 14:17

Текста по-долу е копиран от друг форум, предполагам, че няма да имат нищо против :mhihi:

Здравейте всички любители на автомобилите,тунинга,хубавите жени и най-вече невероятните коли.По повод откриването на професионалната автомобилна писта в гр Калояново искам да ви дам малко информация ,която ще бъде полезна за всички вас.За да не се получават излишни коментари ще ви дам пълни подробности за това място.
1-во Мястото е частна собственост закупено с цел да се провеждат автомобилни професионални състезания ,както и в бъдеще ще има така популярните в цял свят и европа драг стартове с лични автомобили,които ще бъдат така направени че за да участвате в тях ще минавате през квалификации със сфетофарна уредба и всеки един от състезатилите ще кара в обезопасено свое трасе.Но това нещо в момента се уточнява и ще бъде реализирано в скоро време,като за целта не трябва да забравяме най-важното-да се осигури безопасността на пилототе и зрителите.
2-ро Автомобилната писта е с дължина на ТРАСЕТО 1800м (грубо)
Цалата писта е оградена с ограда в момента се изгражда инфраструктурата ( като тоалетни,заведения за бързо хранене,паркинг за автомобилите на зрителите,Вип зони,боксове за автомобилите и сервиз за състезателните автомобили) Надяваме се на 19 юни 50% от тези неща минимум ще бъдат изпълнени.Знаете това е една страшно голяма инвестиция.
3-то По повод 19 юни грубо програмата ще протече по следния начин:
откриване на пистата в 11ч след което големи български имена от авт. спорт ще направят за вас атрактивно каране.То ще протече по следния начин :два автомобила взимат заедно старт в различни посоки така нареченото италианско каране,след което ще има състезания с ретро автомобили като рено алпин например и др атрактивни автомобили.Това е като начало което мога да ви дам като информация.
4-то На самото откриване ще чуете една надявам се много добра новина ,която е свързана с тунинга и аудио системите за автомобили.Надявам се всички които дойдат да останат доволни защото за тяхния комфорт и тяхното настроение ще се грижат едни от най-добрите автомобилни пилоти.
5-то Молбата ми е ако някои хора са негативно настроени към това което ще направим да запази мнението си за себе си.
6-то Да не забравяме че трябва да благодариме на фирма Дракон ООД , че тя направи една голяма крачка в автомобилния спорт и любителите на бързите скорости .
6-то Ораганизатор на събитието е фирма Дракон ООД с прякото съдействие на Тунинг Центер .Благодаря за вниманието!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rascal » 13 Юни 2005, 14:52

Струва ми се малко фантастично, но дано да е истина! И къде подяволите се намира този град? :mhihi:
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 13 Юни 2005, 22:18

Леле ,то Калояново е на един к.р от селото ми ,евалата ви правя ако немога сега да дойда лятото съм там ,тамън ще изпробвам на брадчеда аудито.

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 13 Юни 2005, 22:20

rascal написа:Струва ми се малко фантастично, но дано да е истина! И къде подяволите се намира този град? :mhihi:
Това е село и е до Пловдив по пътя за Карлово

Потребител
Аватар

Мнение от mika » 13 Юни 2005, 23:59

Това е едни село което се намира на 20-25 км. от гр. Пловдив посока гр. Карлово ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 14 Юни 2005, 7:01

Това е село, което още не съм го открил на картата :idea: Щом казвате, че е там :arrow: там е :lol:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 14 Юни 2005, 13:19

http://bgmaps.com/map.asp?sid=a70e24ab0 ... E&plz=4173

мисля че требе да е тфа само че още го нема на картата тфа е некфа тайна местност :mhihi:

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 14 Юни 2005, 15:28

По скоро е ТОВА ТУК
;)
Който пътуваше за Казанлък през Май 2004 знае за кой път става дума :P

Потребител
Аватар

Мнение от mika » 14 Юни 2005, 17:18

Ми те и двете карти са еднакви, но иначе това е ;)

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 14 Юни 2005, 17:21

Одеве БЯХА РАЗЛИЧНИ :shock:
Нищо да има :mhihi:
Да видим на 19-ти какво ще ни предложат ;)

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 15 Юни 2005, 1:00

Одеве БЯХА РАЗЛИЧНИ
Нищо да има
Да видим на 19-ти какво ще ни предложат

смени диларо :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 15 Юни 2005, 14:09

Аз го смених ама и тея от БГ-мапс също :mhihi: :mhihi:
Скрили са Калояново.
Във днешния вестник пише за пистата.
Изглежда мания!
Дано в неделя я видим на живо 8)

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 16 Юни 2005, 12:05

Аз ще ви опътя ,като престигнете в Пловдив хващате пътя за Карлово казва се Карловско шосе ,първото село е Труд след това Граф Игнатиево и след това е Калояново

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 16 Юни 2005, 15:14

на колко бензин е от сф? при 8 извънградско?
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 16 Юни 2005, 15:16

Пловдив + 20км най-много!
В едната посока.
Сметай ;)
Епа Рекстано не гори ли по малко :confused:

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия