я да си спретнеме едно.......

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

я да си спретнеме едно.......

Мнение от LeX » 05 Юни 2005, 11:22

какво ще кажете да се саберем колкото може повече и да отидем на.....................картинг :D :D :D каде?!?!В Бистрицааа :D :D там е 0.50 стотинки на обиколка и на всеки 5 обиколко имаш 6-та без пари :D значи ако платиш 10 лева ще вартиш 24 обиколки. Ако искате кажете кога да се саберем и да си направим едно състезаниице. :mhihi:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 05 Юни 2005, 11:54

Там е ок, ама няма измервания, демек не се знае кой е първи, втори и т.н.

Иначе е хубаво, има едно място където баш си скачаш и за стотни от секундата летиш :mhihi:

Но като цяло "пистата" е се едно от втората световна :evil:

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 05 Юни 2005, 16:46

дам днес ходих и забелязах че пистата наистина си е е***а мамата :mhihi: :mhihi: но пък 0.50 стотинки обиколкота :D ако искате може да се саберем и на Дунев но там е 5 лева 5 минути може да покараме за 10 лева предполагам че са 10 минути поне там сичко си е като на състезание :D
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 05 Юни 2005, 17:47

На Дунев е 9 лв за 10минути и ако си бърз можеш спокойно да навъртиш 20 и отгоре обиколки, лично аз за 5 минути правя 9 обиколки зачи за 10 ще направя горе долу 20 :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 05 Юни 2005, 19:17

ами може и на дунев да се отиде аз лично нямам претенции но като гледам желаещите сме малко :(
Изображение

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 05 Юни 2005, 20:07

ще ви скъсам шушонките :mhihi: :mhihi: :mhihi:
за жалост не сега и не при вас ... но после и в други градове :ok:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Aurora » 05 Юни 2005, 23:15

това е много готино, ама и лапа пари здраво, щот готино и те се иска пак, а в същност е скъпо, ако се замислиш.
аз миналото лято сигурно така между друго оставих поне 500 лева на тези картинги, вярно де сигурно станал съм професионалист, ама какво от това. Този сезон се мисля да ходя само на теннис, по евтино излиза, кеф е същия и здравостловно при това.
А на тези, които все пак изкат да изпробват евтината писта в Бистрица, искам да кажа че да пазят бъбриците си и пломбите в зъби, щото зверски тресе там.

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 05 Юни 2005, 23:19

Аз на картинг за 20 лева се накарвам. Минимум 10, максимум 20. Дунев е изменена, след откриването на новия сезон. Пистата е още по-безсмислена и хлъзгава, не позволява развиване на скорост, абе ужас... :( Не дадохте вариант Красна Поляна. Тук пистата е звески добра, по-сложна от Дунев, асвалтирана, не смесица от смула и нещо си. При интерес мога да проверя дали ще има отстъпки ако навъртим доста обиколки в рамките на час, например. :idea:
В рамките на 3 дни карах 2 пъти. Следобяд, когато асвалта е още горещ, треакториите на завоите са перфектни, карта не дрифтва, освен ако ти не го накараш, абе просто перфектно! :D
Изображение

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 06 Юни 2005, 15:51

err0r написа:Аз на картинг за 20 лева се накарвам. Минимум 10, максимум 20. Дунев е изменена, след откриването на новия сезон. Пистата е още по-безсмислена и хлъзгава, не позволява развиване на скорост, абе ужас... :( Не дадохте вариант Красна Поляна. Тук пистата е звески добра, по-сложна от Дунев, асвалтирана, не смесица от смула и нещо си. При интерес мога да проверя дали ще има отстъпки ако навъртим доста обиколки в рамките на час, например. :idea:
В рамките на 3 дни карах 2 пъти. Следобяд, когато асвалта е още горещ, треакториите на завоите са перфектни, карта не дрифтва, освен ако ти не го накараш, абе просто перфектно! :D

ами аиде поразпитаи примерно ако отидеме десетина човека някаква отстъпка ще има ли и нещо такова аз ви предлагам сериозно да се захващаме и да си направим едно състезание :lol: :lol: :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Shtukata » 06 Юни 2005, 17:28

Вчера (неделя) бях на Дунев.Пистата е променена и завоите са един след друг през кратки интервали.Правата е съвсем къса и карта не може да се засили качествено.А и настилката е кофти - на почти всеки завой карта поднася без да го "зориш". error си го е написал
Бройте и мен в отбора 8)
П.С. А как ме боли гърба....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Boce » 06 Юни 2005, 19:15

Аз съм за Красна Поляна - отдавна съм карал там и не помня колко пара беше,ама поне 70км дигнах с карта....
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар

Мнение от err0r » 06 Юни 2005, 21:25

Boce написа:Аз съм за Красна Поляна - отдавна съм карал там и не помня колко пара беше,ама поне 70км дигнах с карта....

1 обиколка - 2 лева. Едва ли си направил 70км/ч с точно някой от картовете там... Но 40 мисля, че се правят към средата на правата като вземеш последните 3 завоя на газ до дупка...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 06 Юни 2005, 21:44

Ако е читав карта и е от бързите прави 60 км/ч пистатата е на бащата на един приятел който каза,че са ги замервали.
А състезателен карт вдига 180 км/ч :shock: лично съм виждал как вървят :shock:
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар

Мнение от err0r » 06 Юни 2005, 21:55

//M_Power написа:Ако е читав карта и е от бързите прави 60 км/ч пистатата е на бащата на един приятел който каза,че са ги замервали.
А състезателен карт вдига 180 км/ч :shock: лично съм виждал как вървят :shock:

Ми проведи някакви преговори по няколко точки:
1. Цена на половин за 2-3 часа например, когато ние сме там, бая оборот ще направим мисля.
2. Да се изкарат всички бързи (7.5к.с.) и приберат бавните (6к.с.) картове.
3. Да не сипват А92 в резервоара, че стават още по-флегматични (даже ние можем да си вземем бензина (ОМВ 100, мхихи) за да не "хабим" техен, при още по-голямо намаление от цената.
4. Да се кара без каски, че е отвратително!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 06 Юни 2005, 22:16

Ами може да се уреди нещо евентуално но не обещавам нищо.Може да се съберем и да наемем цялата писта мисля,че за два часа беше 400лв за 14 карта т.е.всички :twisted:
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия