я да си спретнеме едно.......
Модератори: mitaka7, Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
я да си спретнеме едно.......
какво ще кажете да се саберем колкото може повече и да отидем на.....................картинг
каде?!?!В Бистрицааа
там е 0.50 стотинки на обиколка и на всеки 5 обиколко имаш 6-та без пари
значи ако платиш 10 лева ще вартиш 24 обиколки. Ако искате кажете кога да се саберем и да си направим едно състезаниице. 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- LeX
- Капетано
-
дам днес ходих и забелязах че пистата наистина си е е***а мамата
но пък 0.50 стотинки обиколкота
ако искате може да се саберем и на Дунев но там е 5 лева 5 минути може да покараме за 10 лева предполагам че са 10 минути поне там сичко си е като на състезание 

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
На Дунев е 9 лв за 10минути и ако си бърз можеш спокойно да навъртиш 20 и отгоре обиколки, лично аз за 5 минути правя 9 обиколки зачи за 10 ще направя горе долу 20 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- LeX
- Капетано
-
ами може и на дунев да се отиде аз лично нямам претенции но като гледам желаещите сме малко 

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
това е много готино, ама и лапа пари здраво, щот готино и те се иска пак, а в същност е скъпо, ако се замислиш.
аз миналото лято сигурно така между друго оставих поне 500 лева на тези картинги, вярно де сигурно станал съм професионалист, ама какво от това. Този сезон се мисля да ходя само на теннис, по евтино излиза, кеф е същия и здравостловно при това.
А на тези, които все пак изкат да изпробват евтината писта в Бистрица, искам да кажа че да пазят бъбриците си и пломбите в зъби, щото зверски тресе там.
аз миналото лято сигурно така между друго оставих поне 500 лева на тези картинги, вярно де сигурно станал съм професионалист, ама какво от това. Този сезон се мисля да ходя само на теннис, по евтино излиза, кеф е същия и здравостловно при това.
А на тези, които все пак изкат да изпробват евтината писта в Бистрица, искам да кажа че да пазят бъбриците си и пломбите в зъби, щото зверски тресе там.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Аз на картинг за 20 лева се накарвам. Минимум 10, максимум 20. Дунев е изменена, след откриването на новия сезон. Пистата е още по-безсмислена и хлъзгава, не позволява развиване на скорост, абе ужас...
Не дадохте вариант Красна Поляна. Тук пистата е звески добра, по-сложна от Дунев, асвалтирана, не смесица от смула и нещо си. При интерес мога да проверя дали ще има отстъпки ако навъртим доста обиколки в рамките на час, например.
В рамките на 3 дни карах 2 пъти. Следобяд, когато асвалта е още горещ, треакториите на завоите са перфектни, карта не дрифтва, освен ако ти не го накараш, абе просто перфектно!

В рамките на 3 дни карах 2 пъти. Следобяд, когато асвалта е още горещ, треакториите на завоите са перфектни, карта не дрифтва, освен ако ти не го накараш, абе просто перфектно!

- LeX
- Капетано
-
err0r написа:Аз на картинг за 20 лева се накарвам. Минимум 10, максимум 20. Дунев е изменена, след откриването на новия сезон. Пистата е още по-безсмислена и хлъзгава, не позволява развиване на скорост, абе ужас...Не дадохте вариант Красна Поляна. Тук пистата е звески добра, по-сложна от Дунев, асвалтирана, не смесица от смула и нещо си. При интерес мога да проверя дали ще има отстъпки ако навъртим доста обиколки в рамките на час, например.
ами аиде поразпитаи примерно ако отидеме десетина човека някаква отстъпка ще има ли и нещо такова аз ви предлагам сериозно да се захващаме и да си направим едно състезание

Вчера (неделя) бях на Дунев.Пистата е променена и завоите са един след друг през кратки интервали.Правата е съвсем къса и карта не може да се засили качествено.А и настилката е кофти - на почти всеки завой карта поднася без да го "зориш". error си го е написал
Бройте и мен в отбора
П.С. А как ме боли гърба....
Бройте и мен в отбора

П.С. А как ме боли гърба....

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
Boce написа:Аз съм за Красна Поляна - отдавна съм карал там и не помня колко пара беше,ама поне 70км дигнах с карта....
1 обиколка - 2 лева. Едва ли си направил 70км/ч с точно някой от картовете там... Но 40 мисля, че се правят към средата на правата като вземеш последните 3 завоя на газ до дупка...

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
//M_Power написа:Ако е читав карта и е от бързите прави 60 км/ч пистатата е на бащата на един приятел който каза,че са ги замервали.
А състезателен карт вдига 180 км/члично съм виждал как вървят
Ми проведи някакви преговори по няколко точки:
1. Цена на половин за 2-3 часа например, когато ние сме там, бая оборот ще направим мисля.
2. Да се изкарат всички бързи (7.5к.с.) и приберат бавните (6к.с.) картове.
3. Да не сипват А92 в резервоара, че стават още по-флегматични (даже ние можем да си вземем бензина (ОМВ 100, мхихи) за да не "хабим" техен, при още по-голямо намаление от цената.
4. Да се кара без каски, че е отвратително!

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2