Е.... как беше?

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Новини
Аватар

Е.... как беше?

Мнение от Новини » 08 Май 2005, 17:40

В момента нямам много време да напиша нещата от моята гледна точка но искам пък да си посипя малко главата с пепел за някои грешки, които допуснахме при организацията... ;)

Въпреки дъжда и в двата дни на събора, смятам, че се получи добре...

Дребните проблеми и неуредици започнаха още при пътуването натам.
Имаше проблеми с комуникацията по време на пътуването заради неразборията с радиостанцийте. Не се сетихме и да раздадем стикерите за гонките на членовете на клуба при самото тръгване за да не ги дирим из хотелите в резултат на което например simpleman-а е платил таксата от 5 лева за да участва в гонките. Лично ще му ги възстановя, въпреки че момчето и дума не отвори за това ама няма да се излагаме я ;) За конкурсите не успяхме да сложим табели на кой паркинг конкурс за какво се провежда, което пък обърка част от участниците май. Направихме в последния момент и сто хиляди промени в журито - един го няма, друг в ареста, трети му прави компания, четвърти се загубил и т.н. :mhihi: Точно започнахме да оценяваме и се сгромоляса дъжда... това бе ипричината доста набързичко да огледаме автомобилите, които оценяваме. Не мисля обаче че това повлия на резултатите ;) Но си беше смешна картинка как търчим между колите с мокрите листа и си пишем по гърбовете ;)
За съжаление провеждането на конкурсите беше в деня на пристигането ни. Това бе и основната причина мнозина от основните кандидат победители да не са сред участниците. Надявам се ни разбират - нямаше начин да са през друг ден конкурсите. За съжаление не успяхме да осигурим награден фонд за всичките трима победители във всяка категория :(
Друг проблем ....в единия хотел нямаше къде да се папка през деня и падна голямо търчане за да си хапнем по нещичко. Ресторантите на самите хотели въобще не ни събраха а за гала вечерята с награждаването... вечеря много нямаше :mhihi: Уж ни бяхя обещали че там могат да се натъпчат 150 човека но уви - не стана така. Разстоянието между двата хотела също не беше много малко...
За гонките .... пороя се изсипа още когато пристигнахме там за да подготвим трасето. Тук е момента да благодаря на всички онези момчета, които ми помогнаха адски много, които висяха на дъжда за да разчистват трасето, да ограждат местата за публиката и да въдворяват ред. Дъжда не успя да ни откаже и решихме да проведем гонките напук на скапаното време... Но заради мокрия асфалт не проведохме планирания турнир... просто нямаше начин по-бързите БМВ-та да се вкарат в пътя при тези гьолове, които се получиха. Накрая почти изсъхна но пък вече беше твърде късно и нямахме готовност за незабавна реорганизация. Не успяхме по ясно да обозначим финала, а имаше и проблеми при старта - ставаха задръствания. Също така не пратихме навреме коли да преведат гостите на хотелите до мястото на гонките. Благоарности на Петко Пилота, че се отзова незабавно и все пак успя да преведе част от тях, а пък останалите успяха да се оправят и сами.
Не се сетих и да взема малко от стикерите сномерата защото Лъки, в когото бяха беше в другия хотел. Също така много хора ме питаха за стикерите с адреса на форума но те пък бяха в Енджи, който пък - в другия хотел. Ще намеря начин да получите поне от тях.
Между другото - номерата за вратите въобще ама въобще не стигнаха. Ако бяхме направили 300 комплекта може би щяха все пак да стигнат - да ни е за урок за следващия събор ;)
Сигурно има още много други пропуски но просто в момента за това се сещам. Надявам се сме успели да направим прекарването ви незабравимо а за каквото сме сбъркали - простете ни! ;)

Хиляди благодарности на TheBoss, Ати, Илян, Петко Пилота, Василен, Лъки, Милър, Боби от Самоков и много много други хора, които направиха този събор!!!!

Най-вече благодаря на всички вас, че дойдохте и направихте нашия труд приятен ;)

Запомнящите се моменти бяха доста ..... След края на конкурсите се получи импровизирано състезание за въртене и дрифт... в продължение на два часа гумите станаха просто консуматив. Вечерта разбира се беше изпълнена със случки, които тепърва ще се превръщат в спомени и легенди :mhihi: Булли направи хотела на Кербала, Явор игра футбол с един абажур :mhihi: Ще пропусна някои от нещата че ....може някой да се засрами :mhihi: После пък с Ати развозвахме намотичени ентусиасти между хотелите :D На следващия ден на гонките се пуснах само веднъж и строшнах канчето на Василен, който пък се оправда с дъжда :mhihi: :twisted: :mhihi: За повече пускания просто нямах време.... а и вече ставаше трудно да удържаме публиката.... Имаше един с едно Мергелесче, кйто натупа две три БМВІта и реши, че е най-великия ама после нещо май му се изредиха няколко "316"-ки :mhihi: Та гордоста на месните латиноамериканци си замина засрамено. Отнесе го и една от ония много бързи Ибизи ..... незнам какъв й беше случай ама после взе та си замина и не успяхме да я орезилиме повечко :twisted:
Ох много има за разправяне но оставям на Ати ....

;)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 08 Май 2005, 17:47

Забравих да благодаря и на Иво TechSupport-а, който се постара никой тук да не разбере, че няма наоколо администратори и модератори.

Също така благодаря от името на клуба на всички онези хора, които не подминаха кутията с даренията за децата от село Гуцал, която разнасяхме на събора ;) Мерси и на Маврената, който пък грижливо я беше прибрал когато Любо я забрави в ресторанта първата вечер :mhihi: ;)

гумаджия
Аватар

Мнение от DEDATA! » 08 Май 2005, 17:49

Асене искам да ти благодаря много за наградата!Яко се изкефих!Не го очаквах!Мерси много човече!!!Прекарах си страхотно с вас! :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TechSupport » 08 Май 2005, 17:55

Не е като да няма интерес към този подфорум :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
support@bmwpower-bg.net

Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 08 Май 2005, 17:57

Определено организацията беше наниво. Надявам се че и организаторите са осетили нещо от еуфорията а не само като падари :mhihi:
В интерес на истината този микс при гонките и дъжда ме изгони. Сажалявам че неостанах докрай, но блондинката ми се разболя и трябваше да се изнеса посредата. :roll:
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 08 Май 2005, 18:05

Първата вечер: Срамота. Наско - безсрамник. Геле - касапин. Явор - трезевн. Любо - пришълец. Прсто нямаше таква вечер. Единственото за което съжалявам е че не сте направили резервация в нашия хотел, защото там ресторанта беше 10 пъти по-голям обслужването беше на 6. Стаите и те бяха добре преди на Цене леглото да се разпадане, да бъде изгорен мокета на 20 места, пияното прасе да свали табелките, Геле да премести полвината мебели пред на Цене вратата, Мето и Сашо да изнесат де що може от стайте ... и още много много простотии :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 08 Май 2005, 18:06

да ти пикам на Ц-етката :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 08 Май 2005, 18:07

Искам да се включа с благодарностите към ентусиастите които ни помогнаха ужасно много, ако се е получило е заради ентусиазираната намеса на мноооого хора, Асен е забравил някои, но е нормално те не бяха един или двама.
Моите благодарности отправям към Роко и цялата Ловешка група, перфектно се справиха с пропусквателния режим без за миг да се откажат под напора на дъжда, както и от факта че нищо не видяха от гонките!
Благодарности към Албена която по мое мнение се справи отлично с настаняването но не се спря до там, беше непрекъснато в помощ, било да събира парите за входа на гонките, било да успокоява едри мъже недоволни от обслужването :evil: и т.н.
Благодарности на Дизелбой, Монки, и всички онези които дадоха душата си за събора!
Благодарности за номерата и помоща при гонките на Павел-Лъки.
Не на последно място е и един човек заслужаващ огромно БЛАГОДАРЯ за енергията и ентусиазма които вложи, Иво-Тне Воss
Асен строшил канче, ма на умряло куче нож вади ... на тия локви ми беше първия старт и тръгнах от 5 хил оборота и до 3 не стъпвах по земята ма ша та вида на сухо, Митеееее (от Пловдив) видя ли че 6 е повече от 4 :P
Ония дето оскверниха мергела да си признаят публично :mhihi: , Були си играл бил на стражари и апахи по коридорите :mhihi: , Вичо Ерора и Слави зор да се къпят по нощите в басейна :mhihi: , Роко убеждава управителя че това било традиция на нашите събори да се къпем по нощите в басейни :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: оня си глътна езика и се съгласи само малка част от историите са това.
Асене оня с "Ибиса-ти аз карам БМВ" категорично ми заяви че нито едно от присъстващите БМВ-та не може да го бие :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: след като го регистрирах като загубил ... изчезна ... а не беше дошъл Мадпетьо още :mhihi:
Аре Ати да разказва :mhihi:
May the BMW force be with you!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 08 Май 2005, 18:14

Първият ми събор и да знаете, повече няма да пропусна...! Супер си беше и въпреки гореспоменатите дребни неразборийки всичко беше ама много над очакванията ми....
Някой преди време беше споменал за събор два пъти годишно. Ами хайде де :D

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 08 Май 2005, 18:18

Vasilen написа:Асен строшил канче, ма на умряло куче нож вади ... на тия локви ми беше първия старт и тръгнах от 5 хил оборота и до 3 не стъпвах по земята ма ша та вида на сухо, Митеееее (от Пловдив) видя ли че 6 е повече от 4 :P

Батка, извинявай ама нали се сещаш, че аз бях на също толкова мокро колкото и ти ..... та или петака не върви или ти не умееш да го караш - избери си. Условията бяха еднакви и за двама ни, а да не говорим, че съм с различни гуми (като размер) отзаде. Да не поствам сега и снимка на грайфера или на мокрия асфалт :mhihi: :mhihi: Щом още преди финала ударих спирачките сам си направи сметката как беше на поне 40 метра зад мене и просто ми стана безинтересно пък и да не се срамуваш , че щеше и с още да ти изтегля... :twisted: :twisted: :twisted: Разпилях те, ама няма да си го признаеш.... кат се научиш да тръгваш на мокро, може да ми се обадиш, че на сухо и баба може :twisted: :twisted: :P Иначе нямам нищо против да повторим на сухо ;) Или ще те разпилея и на сухо и ще станеш за смях, или ще ме натупаш та поне да се отсрамиш но така или иначе не можеш да ме биеш на сухо с толкова с колкото аз те обрулих на мокрото.... Отивай да тренираш :twisted: :twisted: :twisted:
Ма съм гаден нали :mhihi: Василене, бъзикам се, за мен резултата не беше важен, беше ми весело и интересно пък и малко и ние трасе да видим ;)

На Владо Маймуната мога само да кажа - ЕВАЛА за всичко, с което ни помогна, както и за всичките щуротий, които сътвори :mhihi:
Последна промяна Новини на 08 Май 2005, 18:26, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от SPiTFiRe » 08 Май 2005, 18:18

Всичко беше идеално ... вкъщи се прибрах ДОСТА поизмокрен от дъждовете които ни врахлетяха, но все пак се накефих на BMW-та ... :)
Какво ли си пожелават звездите, когато видят падащи хора ?

323i Killer
Аватар
Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
Мечтае да кара: G81 M3

Мнение от simple_man » 08 Май 2005, 18:20

Евала на всички които бяха виновни за това грандиозно събитие!!!Справихте се перфектно!Супер доволен съм от събора!Имаше доста приятни моменти и емоций, които няма да забравя приятели!

:bowdown: BMW Club Bulgaria :bowdown:
ИзображениеИзображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 08 Май 2005, 18:22

Читави стееееее....... сичко беше шессссссс

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 08 Май 2005, 18:25

Евгени,ама този човек който ни снима Роко ли беше?Аз що не се запознах с него :confused: Тъкмо щях да питам кой снима плувците :mhihi: Моля да ги качи някъде,за да се смея на тъпотията ни :lol:
Сега на връщане в тунела беше много флегматичен :twisted:

АСЕНЕ СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ :!: знаеш за какво :bowdown:
Последна промяна Slavi_m на 08 Май 2005, 18:29, променена общо 1 път

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 08 Май 2005, 18:28

Събора беше МНОГИ ЧИТАВ! Емоциите на 6, всичко беше супер, единствено кофти беше, че не можахме поне едната вечер всички заедно на едно място да наравим Джамбуре-то, но пак се получи незабравимо. Евала на всичките които бяхте част от цялата тази лудница :D

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия