Случайни размисли за събора...

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Новини
Аватар

Случайни размисли за събора...

Мнение от Новини » 02 Май 2005, 6:31

Понеделник, 7 часа сутринта.. От доста време не ми е оставала дори минутка за случайни размисли и ето сега имам няколко свободни часа преди да се завра под колата в поредното разкрасяване преди събора :D
Дааа събора... Остават пет дни!!! Само пет дни до първия събор, на който ще присъствам и аз вместо само да чета за тези легендарни преживявания. Тръпката е голяма, очакванията огромни, а нетърпението направо ме изяжда. Но... като се замисля и на този събор няма да присъствам като участник, просто защото по стечение на обстоятелствата се нагърбих с организацията му. Не за това обаче исках да ви пиша...

В последните дни сме затрупани с проблеми около организацията. Цялата кампания стартира твърде, твърде късно в резултат на което много неща, с които сте свикнали от миналия събор на този просто няма да ги има. Няма да има лъскави награди, няма да има лъскави рекламни матерали... Причини колкото щеш... но не е в това въпроса.

Събора наближава - пет дни остават. Въпроса е какво ще се случи не след пет, а след седем дни тук, във форума. Тогава, когато събора е отминал и идва време за равносметката. Тогава когато или ще получа най-значимата награда - вашето одобрение, или най-тежката присъда - вашата критика!

В началото на годината имах стотици идеи за този събор - коя от коя по-грандиозни. Уви, обстоятелствата ме спънаха до голяма степен да реализирам това, с което толкова много исках да ви зарадвам. Може би следващата година ще успея да ги осъществя ако съм още в клуба и ако не оклепаме предстоящия събор, а може би ще съм просто участник и ще дам приготвените идеи на колегите...

Искам да снема отговорноста от хората, които ми помагат около организацията. Ще ми се за тях да остане само огромната благодарност. Ако нещо за този събор не бъде на ниво, то нека аз поема отговорноста за това и нека вашата критика бъде отправена единствено към мен.

Незнам с какво сте свикнали, не знам и какви са очакванията ви, но ще дам всичко от себе си за да няма и един човек сред вас, който да бъде недоволен. Правим този събор заради всички вас, феновете на баварската марка в България. Правим го напук на всичките обстоятелства и проблеми. Правим го, защото вие, БМВ ентусиастите го заслужавате, правим го защото знаем колко много от вас го очакват с нетърпение!

Пожелавам на всички ни приятно изкарване на събора и много незабравими мигове! Мисля е време отново да докажем коя е марката с най-истинските фенове!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30;Е65
Мечтае да кара: Е30

Re: Случайни размисли за събора...

Мнение от DILDO » 02 Май 2005, 9:19

!!Asen_X написа:Мисля е време отново да докажем коя е марката с най-истинските фенове!!!

:yes: :yes: :yes:

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Miler » 02 Май 2005, 9:22

асене винаги ще има някои недоволенно това е в реда на нещата няма бегрешни хора.ако не греши човек значи не работи ;) организацията на такова мероприятие не е шега работа и е нормално да има по някоя идзънка тъй че не се притесняваи случват се и такива неща.важно то е
че събор ще има. :D :yes: :yes:
ИзображениеИзображение
E-21 Team Bulgaria
http://milerr.data.bg

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 02 Май 2005, 12:17

...пък и всеки сам трябва да се грижи за собственото си забавление и приятно изкарване.Не може да се чака всичко наготово.Важното е че ще сме всички на 1 място и мисля ще бъде перфектно с много добри спомени ;)

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 02 Май 2005, 16:39

Асене не се стегай толкова.Не знам що си мислиш че имаме някви неземни претенции.Нали ше има мноо бими :driving: , бири :have one: и простотии :drinking: .......... тва ни дай на нас а лъскавите награди развалят събори :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Случайни размисли за събора...

Мнение от Bobi » 02 Май 2005, 17:02

!!Asen_X написа:Понеделник, 7 часа сутринта.. От доста време не ми е оставала дори минутка за случайни размисли и ето сега имам няколко свободни часа преди да се завра под колата в поредното разкрасяване преди събора :D
Дааа събора... Остават пет дни!!! Само пет дни до първия събор, на който ще присъствам и аз вместо само да чета за тези легендарни преживявания. Тръпката е голяма, очакванията огромни, а нетърпението направо ме изяжда. Но... като се замисля и на този събор няма да присъствам като участник, просто защото по стечение на обстоятелствата се нагърбих с организацията му. Не за това обаче исках да ви пиша...

В последните дни сме затрупани с проблеми около организацията. Цялата кампания стартира твърде, твърде късно в резултат на което много неща, с които сте свикнали от миналия събор на този просто няма да ги има. Няма да има лъскави награди, няма да има лъскави рекламни матерали... Причини колкото щеш... но не е в това въпроса.

Събора наближава - пет дни остават. Въпроса е какво ще се случи не след пет, а след седем дни тук, във форума. Тогава, когато събора е отминал и идва време за равносметката. Тогава когато или ще получа най-значимата награда - вашето одобрение, или най-тежката присъда - вашата критика!

В началото на годината имах стотици идеи за този събор - коя от коя по-грандиозни. Уви, обстоятелствата ме спънаха до голяма степен да реализирам това, с което толкова много исках да ви зарадвам. Може би следващата година ще успея да ги осъществя ако съм още в клуба и ако не оклепаме предстоящия събор, а може би ще съм просто участник и ще дам приготвените идеи на колегите...

Искам да снема отговорноста от хората, които ми помагат около организацията. Ще ми се за тях да остане само огромната благодарност. Ако нещо за този събор не бъде на ниво, то нека аз поема отговорноста за това и нека вашата критика бъде отправена единствено към мен.

Незнам с какво сте свикнали, не знам и какви са очакванията ви, но ще дам всичко от себе си за да няма и един човек сред вас, който да бъде недоволен. Правим този събор заради всички вас, феновете на баварската марка в България. Правим го напук на всичките обстоятелства и проблеми. Правим го, защото вие, БМВ ентусиастите го заслужавате, правим го защото знаем колко много от вас го очакват с нетърпение!

Пожелавам на всички ни приятно изкарване на събора и много незабравими мигове! Мисля е време отново да докажем коя е марката с най-истинските фенове!!!

Сигурна съм,че всичко ще бъде страхотно,особено за ония които за пръв път ще се докоснат до най-мащабното събиране. :D
При толкова неща за еднократна употреба, не е чудно, че и хората стават такива!!!!!

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 02 Май 2005, 19:28

Асене нема да се шашкаш , сигурен че всички сме си взели поука от миналия събор и сме настроени по-скоро позитивно и добронамерено. Аз наистина се надявам да няма крайности и обстановката да най-вече приятелска и..........опушена :lol:
Изображение

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 02 Май 2005, 22:38

Луд ли си беее!

Купона ще е на 6.

Организацията може да е перфектна, но първо, тя много рядко е перфектна, и второ хората правят мероприатието. А ние сме хора от класа :drinking:

Айде, ще се видим в петък.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

323i Killer
Аватар
Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
Мечтае да кара: G81 M3

Мнение от simple_man » 02 Май 2005, 22:49

Асене е за тва те уважавам!Щото си пич и си казваш нещатата както са си !Мога само да ти кажа евала за положените усилия, средства и нерви!Малко са хората като тебе!Евала и на всички които ти помагат!Просво съм адски щастлив че има хора като вас, които ги е грижа за нещо!Няма за какво да се притесняваш, че щяло да има недоволни и киселяци!Важното е че събор ще има, както казаха вече!!!

Поздрави и до Петък! ;)

ПС: Последно на ОМВто на Ботевградско, ли остава да се събираме?
ИзображениеИзображение

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 03 Май 2005, 8:24

:bowdown: :bowdown: :bowdown: Be cooollllll men!Everithing will be just fine!А и миналата година имаше много награди и хората станаха алчни,а сега няма да има така че...иам награди има проблем...няма награди-няма проблем
;) 8)
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 03 Май 2005, 9:01

DrivinGGoD написа:А и миналата година имаше много награди и хората станаха алчни

lmao
Умолявам те да ми кажеш, че наистина мислиш така. А ако кажеш и някой, който е бил алчен, ще ти се поклоня до земи. Щот' ази освен сред раздаващите, друг алчен не увидел!

Асене много се извинявам че съм ОТ ....

Има прекрасни хора в тази общост , тази година ще е незабравима за всички Ви, и най-голяма заслуга за това има точно Асен. Да зает е , да има работа, но кой няма. Евала , продължавай все така напред. Стига гледа назад. Мерси, че те има.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 03 Май 2005, 10:25

Сега и аз да кажа нещо. Всъщност съм един от хората, които трябваше, имаха женаие, но не успяха да се включат по-ефективно в организацията. Какво ми се случи точно във времето за организации няма да коментирам, то оправданието е като задника - всеки си го има. Дори ще дойда с поочукана предна броня и маска, с неисзлъскан външен вид и пак позакъсани седалки, но какво да се прави, важното е,че ще усетя атмосферата! Искам само да кажа,че Асен се нагърби с адски много работа за клуба, форума и събора, предмет на този пост, че никой, абсолютно никой няма право да се сърди и да го съди, дори да има някакъв пропуск. Основната работа по организацията е свършена, за което не мога да не отбележа голямата заслуга на Босев и Василен! Проблеми с настаняването няма да има, с организацията на мероприятията на място, надявам се, също и лично ще направя каквото мога в тази насока. Всичко останало, поне според мен не е толкова значимо. Имаме всички предпоставки да направим един събор на БМВ-ентусиазма, което всъщност ни е събрало тук. Трябва само позитивен поглед и, както отбеляза Бавареца, добронамереност. А на когото липсата на награди или допълнителни "екстри" ще му съсипе настроението, по-добре да не идва.
Never mistake motion for action...

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 03 Май 2005, 10:29

ГРАМОТАта че съм бил на третия събор ме кефи повече от каквато и да е материялна награда! Така че Асене споко. А важното е да има събор и пушек както каза Кирето. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 03 Май 2005, 11:19

Умолявам те да ми кажеш, че наистина мислиш така.

Да,найстина мисля така защото основните проблеми около събора миналата година бяха свързани с това,а всичко това идва от алчността на загубилите!

Щот' ази освен сред раздаващите, друг алчен не увидел!

Ето това мисля че е причината за всички проблеми около наградите,просто всички се оглеждат в тях и се почват едни......мазило.....

Асене най-добре е да няма нищо защото колкото и истинско да е всичко винаги ще се намерят такива хора!!!Така че и това което си направил е много,за което ти свалям шапка!
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от BMW323i » 03 Май 2005, 12:09

Ей награди ни нетребват,важното е да има Баварки,гуми в излишак,бири и бензин а наградата.......наградата е усмивката в лицата на ентосиастите :D
Опитаи смъртта но не умираи

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия