Мероприятия за Феста
Модератори: mitaka7, Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Мероприятия за Феста
Понеже няма официално решение мисля да го направим неофициално пък след това ще го мислим. Всичко по долу са само предложения, което съм се сетил на първо четене.
1. Конкурсите.
ПРедполагам категориите ще са Е30 Е34 Е36 Е39 Е46 Е9+ "Модели преди Е30" и вече за Х5,Х6 , Зет3,4 Седмици и тън, трябва някаква друга катергоя да има
2. Едно събиране на цялата група. Видях в сайта че има ресторант със 150 места, можем да го запазим за Петък вечер и след това имат един Бар за 110 човека, който работи до 04.00... псоле продължаваме където намерим за добре
3. ДА създадем организация да подредим автомобилите в събота ... това може и на място да се мисли.
4. Ако някой може да направи стикери да му кажа горе долу колко хора сме да направим таква бройка и да си ги плашаме на място. Така да ги смете че и малко повече да напечата и някаква печалба да си сложи ако не се продадат всички...
5. .. не се сеам друго.. ако някои има идеи да пише
6. Ако някои има идея дали в района има голам поляна на която можем да се организираме и да се съберем в събота за целия ден да казва.. че аз в момнета не се сещма много. Място на което да подредим колите по класове
1. Конкурсите.
ПРедполагам категориите ще са Е30 Е34 Е36 Е39 Е46 Е9+ "Модели преди Е30" и вече за Х5,Х6 , Зет3,4 Седмици и тън, трябва някаква друга катергоя да има
2. Едно събиране на цялата група. Видях в сайта че има ресторант със 150 места, можем да го запазим за Петък вечер и след това имат един Бар за 110 човека, който работи до 04.00... псоле продължаваме където намерим за добре
3. ДА създадем организация да подредим автомобилите в събота ... това може и на място да се мисли.
4. Ако някой може да направи стикери да му кажа горе долу колко хора сме да направим таква бройка и да си ги плашаме на място. Така да ги смете че и малко повече да напечата и някаква печалба да си сложи ако не се продадат всички...
5. .. не се сеам друго.. ако някои има идеи да пише

6. Ако някои има идея дали в района има голам поляна на която можем да се организираме и да се съберем в събота за целия ден да казва.. че аз в момнета не се сещма много. Място на което да подредим колите по класове

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
То всичко хубаво, ама сега ли трябваше да се сетите/ме ???
За една седмица е трудно да се направи цялостната организация, при положение, че всеки ходи и на работа... Дори и частична ще е трудно, да не кажа невъзможно...
Това с организация на място не става според мен, защото като няма предварително обявен час да речем всички еди къде си в еди колко с часа, ходи събирай 150 човека(примерно) да се реши нещо и да им се съобщи и т.н....
Конкурс за колите би било хубаво да се направи...ама без идея за категории, без предварително подготвени награди (било то и по един лист хартия, на който да пише 1ви, 2-ри,3-ти) пак няма да стане....
Тъпо е, да се сещаме сега...Единственото градивно, което според мен може да се случи на тоя фест, е да се съберат и обменят идеи за провеждането му догодина, когато наистина се постараят организаторите да направим нещо по образец на по-старите и развити клубове от нашия по света...А примери за подобни фестове- много, предполагам повеюето от Вас са ги виждали по чуждите сайтове
Също така искам да кажа, че ако от управителното звено, не са имали време да направят организация поради ред причини, можеха преди 2 месеца да пуснат една тема, да се реши за месец какво точно да се прави и всеки, който има идея или желание да помогне за реализацията, убедена съм че щеше да стане. Сега е прекалено късно...
И все пак имам някаква надежда, че все пак има нещо организирано, просто ни държат в информационно затъмнение, за да ни изненадат
За една седмица е трудно да се направи цялостната организация, при положение, че всеки ходи и на работа... Дори и частична ще е трудно, да не кажа невъзможно...

Това с организация на място не става според мен, защото като няма предварително обявен час да речем всички еди къде си в еди колко с часа, ходи събирай 150 човека(примерно) да се реши нещо и да им се съобщи и т.н....
Конкурс за колите би било хубаво да се направи...ама без идея за категории, без предварително подготвени награди (било то и по един лист хартия, на който да пише 1ви, 2-ри,3-ти) пак няма да стане....
Тъпо е, да се сещаме сега...Единственото градивно, което според мен може да се случи на тоя фест, е да се съберат и обменят идеи за провеждането му догодина, когато наистина се постараят организаторите да направим нещо по образец на по-старите и развити клубове от нашия по света...А примери за подобни фестове- много, предполагам повеюето от Вас са ги виждали по чуждите сайтове

Също така искам да кажа, че ако от управителното звено, не са имали време да направят организация поради ред причини, можеха преди 2 месеца да пуснат една тема, да се реши за месец какво точно да се прави и всеки, който има идея или желание да помогне за реализацията, убедена съм че щеше да стане. Сега е прекалено късно...
И все пак имам някаква надежда, че все пак има нещо организирано, просто ни държат в информационно затъмнение, за да ни изненадат

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
То пък като има обявени часове и организация ще кажеш, че някой ги спазва
То е ясно, че всичко ще е спонтанно и както си го направим ние, така ще бъде, така че стягайте барбекютата и шатрите

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
Някъде из форума има критериите за оценяване на конкурсите...
Нагади .. да няма нагади.. но пък и по една грамота от Клуба пак е нещо .. наградата ще си я получат спечелилите на БМВ събора догодина ще им се раздадат наградите
Нагади .. да няма нагади.. но пък и по една грамота от Клуба пак е нещо .. наградата ще си я получат спечелилите на БМВ събора догодина ще им се раздадат наградите

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
А Клубът подготвил ли е грамоти ?
Разбирам желанието ти, все пак нещо да се случи на тоя фест като организация, но продължавам да си мисля, че е прекалено късно...
Както каза Суперфлай, взимаме скарите, торбата с пирказките и приятелите и така тая година...
Пък дано догодина по-добро
Разбирам желанието ти, все пак нещо да се случи на тоя фест като организация, но продължавам да си мисля, че е прекалено късно...
Както каза Суперфлай, взимаме скарите, торбата с пирказките и приятелите и така тая година...
Пък дано догодина по-добро

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- ВаНко
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ...320ка...
- Мечтае да кара: M5 e39
- Детайли за колата: Bostongreen metallic, M-тех окачване, 17" М Contour (styl.23)
Дано само да е хубаво времето, че ако няма нищо организирано и трябва да се седи по къщичките ще е малко скучно... Абе все пак надеждата умира последна! Айде народе имаме една седмица, давайте предложения за конкурси, какви да бъдат - сток (купе);сток (седан);сток(компакт); сток (туринг), тунинг(купе);тунинг (седан); тунинг (компакт); тунинг (туринг) или там нещо различно, това са просто примерни категории...
Нека да се помисли и за някакви наградки... било то символични. Стикери на форума някой да носи, защото предполагам, че ще има и нови хора в форума, които нямат стикери...

Power is nothing without control...

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Внасям малко светлина по темата. Конкурсите никога не сме ги отписвали. Има грамоти, има и награди. Категориите ще определим на място в зависимост от присъстващите. Вече 2 събора се случва да не съберем коли в обявена категория и тъй като това събитие е по-малко, няма да се ангажираме с предварително обявени категории. Грамоти ще има, красиви, както винаги. Умишлено не обявихме предварително програма, тъй като събора стана вече твърде организиран, а това мероприятие беше замислено като "фенска и приятелска бмв сбирка"... Има предложения за различни мероприятия, но е по-добре този първи фест да се случи от самосебеси, ще видим как ще мине и ще надграждаме за следващите. Идеята е да се приближим до първите, камерни БМВ събори, които нямаха предварителна организация, а на място ставше голяма веселба. Така че идеи много, но нека се насладим на сбирката без програма.
Never mistake motion for action...
- ВаНко
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ...320ка...
- Мечтае да кара: M5 e39
- Детайли за колата: Bostongreen metallic, M-тех окачване, 17" М Contour (styl.23)
По принцип непринудените неща стават най-хубави, дано и с феста така да стане... Не ни остава нищо друго, освен скарите под мишница и към Боровец

Power is nothing without control...

аз само чисто информативно да си питам...
там къде точно ще се съберем?
някоя поляна
пред карулката
на паркинга на хотел самоков?

някоя поляна
пред карулката

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Louis написа:аз само чисто информативно да си питам...
някоя поляна
пред карулката
Аз също живо се интересувам от каде и кога ще тръгне колоната натам.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
Няма много време... много късно почна да се организира всичко. Аз чак почнах да се колебая дали да ходя. Трябваше в офицялната тема да има няква програма.. малко от малко да се организират нещата. Иначе кво става? Като седмична сбирка ама малко по-голяма
Относно стикерите: Работя във фирма която се занимава с реклама и дизайн. Правим сякви стикери и разни там глупости... мога да съдействам и да поръчам квото искате. Трябва ми готов файл и размер за да ви кажа цена. Бройката също е от значение! Ако мога да бъда полезен само кажете 

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
Момчета и момичета, правете отборите в събота ще има турнир по Биър Понг или казано по друг начин
http://www.youtube.com/watch?v=8oIZ9bZoi3c
Аз ще взема топчета и чаши другото е да намериме една грамотна пейка и много каси бира
Аз ще взема топчета и чаши другото е да намериме една грамотна пейка и много каси бира

- Man0Lov
- младши ентусиаст
-
- Кара: '13 Bmw F10 520d
Giorceto написа:Момчета и момичета, правете отборите в събота ще има турнир по Биър Понг или казано по друг начин
Супер!

- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Запиши колега още един отборMan0Lov написа:Giorceto написа:Момчета и момичета, правете отборите в събота ще има турнир по Биър Понг или казано по друг начин
Супер!

Утре се купуват няколко дволитрофки,и се започват... тренировките.
На кое трябва да се набляга повече,на пиенето или на хвърлянето

Последна промяна bozukov_a на 20 Авг 2009, 23:01, променена общо 1 път
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2