Първи български BMW Е30 поход-Е30Събор!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
Първи български BMW Е30 поход-Е30Събор!!!
От къде ми дойде идеята:
*Сп. auto motor und sport, Брой 25, Юни 2006г.
Цитат:
Звучи страхотно!
Каква точно ми е идеята. Веднъж за винаги да се съберем без да правим ежедневните, ежеседмичните, ежегоднити зулуми на големите паркинзи, площадки, писти и т.н. а да се съберем една голяма колона от Е30 и да караме. Пресечени терени, планински проходи, крайморски пътища, азурни брегове, магистрали, тесни улици, малки градчета, големи. Да се подредим по тип - кабриолети, купета, седани, комбита. Да се подредим по цветове - бели, черни, червени и зелени. Да се съберем. Да попътуваме. Да ремонтираме дори. Да го правим заедно. Да бъдем единни!
Дестинацията - най-лесна. Мислиме да бъде София-Велико Търново-София! Така мисля че е добре!
Цената - Няма да е много. Всичко ще го дадем за бензин и храна. Ще караме бавно и икономично. Ще си направим замервания за най-икономичен шофьор, за да пестим. Ще спим в евтини крайпътни мотели, а защо не и в широките и уютни комбита. Все ще се намери някой с домашни животни, който да донесе някоя и друга мръвка. Ракия варим повечето - пиенето нека ни е проблем...
Целта - ...Едва ли има нужда да описвам каква е. Целта на похода е да ни накара да заобикнем още повече нашите красавици. Да ги заобичаме така, че никога да не си и помисляме за раздяла. Да се опознаем самите ние. Да попадаме в еднакви трудности и да си помагаме. Да пийнем и да хапнем. Българи сме! Поводите са ни много...
Е30 го заслужава! Нека направим това като общност в името на флагмана в 3-та серия!
Благодаря за отделеното време и внимание!
Дата за сега е 20 или 21 Юни! Тъйкато 21 е неделя миля да е тогава!
Итеята е от колега Azidaha от е30.bg...
Аз пусам темата и тук! Дано да има Интерес!
*Сп. auto motor und sport, Брой 25, Юни 2006г.
Цитат:
Клуб на Jaguar в България
Близо 15 собственици на класически и нови автомобили Jaguar се включиха в учредителния поход на Клуб Jaguar по маршрута София - Велико Търново - София. Целта на пътуването беше основаването на първият в България клуб на собствениците на автомобили от аристократичната британска марка.
...В организацията на клуб Jaguar, както и в първата му изява се включи и офицалният представител на Jaguar в България - фирмата "Мото-Пфое"
Звучи страхотно!
Каква точно ми е идеята. Веднъж за винаги да се съберем без да правим ежедневните, ежеседмичните, ежегоднити зулуми на големите паркинзи, площадки, писти и т.н. а да се съберем една голяма колона от Е30 и да караме. Пресечени терени, планински проходи, крайморски пътища, азурни брегове, магистрали, тесни улици, малки градчета, големи. Да се подредим по тип - кабриолети, купета, седани, комбита. Да се подредим по цветове - бели, черни, червени и зелени. Да се съберем. Да попътуваме. Да ремонтираме дори. Да го правим заедно. Да бъдем единни!
Дестинацията - най-лесна. Мислиме да бъде София-Велико Търново-София! Така мисля че е добре!
Цената - Няма да е много. Всичко ще го дадем за бензин и храна. Ще караме бавно и икономично. Ще си направим замервания за най-икономичен шофьор, за да пестим. Ще спим в евтини крайпътни мотели, а защо не и в широките и уютни комбита. Все ще се намери някой с домашни животни, който да донесе някоя и друга мръвка. Ракия варим повечето - пиенето нека ни е проблем...
Целта - ...Едва ли има нужда да описвам каква е. Целта на похода е да ни накара да заобикнем още повече нашите красавици. Да ги заобичаме така, че никога да не си и помисляме за раздяла. Да се опознаем самите ние. Да попадаме в еднакви трудности и да си помагаме. Да пийнем и да хапнем. Българи сме! Поводите са ни много...
Е30 го заслужава! Нека направим това като общност в името на флагмана в 3-та серия!
Благодаря за отделеното време и внимание!
Дата за сега е 20 или 21 Юни! Тъйкато 21 е неделя миля да е тогава!
Итеята е от колега Azidaha от е30.bg...
Аз пусам темата и тук! Дано да има Интерес!
Последна промяна ico-bmw на 05 Юни 2009, 13:51, променена общо 2 пъти
Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
...
Последна промяна deyan-enchev на 03 Юни 2009, 15:59, променена общо 1 път
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
и датите и маршрута нещо не ми се вързват,а иначе идеята е добра

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- igra4a-c2560xm
- младши ентусиаст
-
- Кара: 30 ки до гроб
- Мечтае да кара: на метан
малко е ранна датата защото има хора които не може да си подредят програмата толкова бързо ама аз ще доида със сигурност
- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
- ico-bmw
- ентусиаст
-
B U L L I написа:и датите и маршрута нещо не ми се вързват,а иначе идеята е добра
Да моя е грешката, защото колегите от другите градове нетръгват от София

Значи най-централното(според мен и картата) място е Карлово

Там да се събереме от цяла българия и да отидем във Велико Търново!
Що се отнася за датата, тя е само предложение! Чакам и от вас предложения или да пусна анкета?
Вие ми кажете

Ще чакам...

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Определи конкретна дата, без анкета понеже от 20 човека ще чуеш 120 мнения.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
нещо не разбрах
идеята е да се мине по маршрут София-В.Търново-София,а сборен пунк в Карлово(което е в южна България)
Обмислете го отново
П.С Центъра на БГ е в Габровския Балкан-Узана
(инфо само за протокола)

идеята е да се мине по маршрут София-В.Търново-София,а сборен пунк в Карлово(което е в южна България)
Обмислете го отново

П.С Центъра на БГ е в Габровския Балкан-Узана

http://img190.imageshack.us/i/rokopodpis.mp4/...шофирай разумно
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Така излиза малко, все едно аз съм определил и датите, и маршрутите.
Ице, благодаря ти, че си пуснал темата тук, но според мен няма смисъл. Така или иначе, всичко това започна знаеш кога, и в кой форум. Там както и на всякъде...всяко чудо за три дена. Темата се гледаше и се дебатираше точно толкова!

Ице, благодаря ти, че си пуснал темата тук, но според мен няма смисъл. Така или иначе, всичко това започна знаеш кога, и в кой форум. Там както и на всякъде...всяко чудо за три дена. Темата се гледаше и се дебатираше точно толкова!

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
- n.kostadinov
- кандидат ентусиаст
-
а като се стигне в Габрово какво 6те има ли нощуване,скари,бири и т.н. или само ще се мине и обратно за софия или как... 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
тва ако беше обявено по-рано,може би щяха да се включат повече хора

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ico-bmw
- ентусиаст
-
Явор написа:тва ако беше обявено по-рано,може би щяха да се включат повече хора
Вече написах, че датата е само предложение... Ако искате ще го направим след 1 месец, разбирасе колкото повече се събереме толкова по-забавно ще бъде

И да ще се спи там скара,бира и най-важното нещо за ДРАНИЕ

Значи да се придържаме към идеята на колегата Azidaha София - Пловдив - Бургас - Варна - Велико търново(като там се спи, яде и други неща) - София и който на там ще дойде с нас и така! Защото мисля че по-голям маршрут ще ни дойде в повечко, както от страна на финанси така и от физическото натоварване... Както и да го погледнете тава са над 1000 Км.

Така поне аз мисля

Предлагам администраторите да направят темата важна

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2