"БМВ Северна дивизия"-съвместно пътуване-събота
Модератори: mitaka7, Общи модератори
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
"БМВ Северна дивизия"-съвместно пътуване-събота
Отварям темата, понеже съм сигурен, че ще има колеги които ще пътуват в Събота. Нека да се разберем и организираме така, че да не ходим пак самостоятелно... миналата година се наложи да ходя в Пловдив и да хващам колоната от там, само и само да не пътувам сам към пистата
Хайде този път да се организираме 

- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 318 i
Здрасти като гледам няма много желаещи за това. Явно всички ще пътуват петък. Аз още не съм решил. Ако остана за събота ще ти пиша за да се разберем. Дано до тогава да се намерят и др желаещи
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
аз незная още дали ще ходя, но ако ходя ще е в събота обаче сигурно няма да минаваме през карлово
Ние ще си направим Габровска колонка и ще решаваме от къде да минаваме. Щото май казанлъшката страна на Шипка е още "дупчена"
Зависи ... миналата година пътувах заедно с една 30-ка, аз водих и карах според навигацията 

M - The most powerful letter in the world
- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
Ние от Троянската група ще пътуваме в събота. Снощи го оточнихме на среща. Събираме се на разклона за Чифлик и Шипоково преди изкачване на прохода точно в 7.00 ч. Ако някой иска да се присъедини да заповяда 

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
Колеги от Габрово искам да ви питам дали се разбрахте от къде ще минавате през Шипка или през Беклемето, за да знаем ние от Троянската група дали да ви чакаме някъде за да се слеем в едно
Момчетата от Карлово ако искат да кажат къде могат да ни чакат за да се присъединят към нас. Мисля че ще е добре да се съберем повече коли

Момчетата от Карлово ако искат да кажат къде могат да ни чакат за да се присъединят към нас. Мисля че ще е добре да се съберем повече коли

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Краси, организирай хората от твоя край, аз ще поема за Карлово и да се разберем в колко часа да се чакаме на изхода на Карлово посока Баня (примерно) или някъде другаде. Дайте да не ходим по отделно, а да се съберем! Затова и я пуснах тази тема...
Нека да сме повече-самото пътуване е най-готино 

- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
Колега ние троянците вече се разбрахме. Тръгваме от Троян някъде към 7.30. Надявам се че до 8.30 ще сме в Карлово, ако не и по рано. Ще говоря с колегите и ще пиша в колко да се чакаме там. Аз съм навит да се съберем
Може да си разменим телефоните за да имаме някаква връзка 

- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
dj_ennsy_1 написа:Краси, организирай хората от твоя край, аз ще поема за Карлово и да се разберем в колко часа да се чакаме на изхода на Карлово посока Баня (примерно) или някъде другаде. Дайте да не ходим по отделно, а да се съберем! Затова и я пуснах тази тема...Нека да сме повече-самото пътуване е най-готино
Колега мисля че ще е добре да се съберем на мястото което казваш. Остава само да уточним часа в който ще се чакаме. Нека и хората от Габрово и Търново да кажат от къде смятат да минават за да можем да направим един общ график ако искате и да пътуваме заедно. Имаше един колега и от Свищов нека и той даде мнение

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Краси, Краси, в това Зулу ти е хвърлен пъпа ей
По темата,
хайде Карловчани, организирайте се, ще ви приютим в нашето скромно стадо.
Колкото повече, толкова по-хубаво!

По темата,
хайде Карловчани, организирайте се, ще ви приютим в нашето скромно стадо.

- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
Ицо има няква вероятност..., в смисъл 50 на 50, събота да пътуваме с едно френдче... Ще ти драсна допълнително33k написа:От В.Търново ще има ли някой да пътува в събота да може да се съберем с колегите от Габрово

E46 Ci
E46 318i m43b19
SOLD!
E36 318i m40b18
SOLD!

E46 318i m43b19

E36 318i m40b18

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Azidaha написа:...хайде Карловчани, организирайте се, ще ви приютим в нашето скромно стадо.
Вие кажете последно час... На изхода на Карлово има бензиностанции с кафета-там мисля е добре да се чакаме! С оглед на това, да пристигнем на време в Калояново, мисля че не трябва да тръгваме по-късно от 8:00 - 8:15. Утре-другиден трябва да са готови и плакатите.. мисля, че вече е късно за тях, ама... организторите си знаят.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Azidaha написа:...хайде Карловчани, организирайте се, ще ви приютим в нашето скромно стадо.
Вие кажете последно час... На изхода на Карлово има бензиностанции с кафета-там мисля е добре да се чакаме! С оглед на това, да пристигнем на време в Калояново, мисля че не трябва да тръгваме по-късно от 8:00 - 8:15. Утре-другиден трябва да са готови и плакатите.. мисля, че вече е късно за тях, ама... организторите си знаят.
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4