8-ми Национален Събор

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: `81 E21 335

8-ми Национален Събор

Мнение от GRINGO » 11 Апр 2009, 19:29

Имам няколко въпроса към организаторите.
Ще има ли конкурси като миналата година:
външен вид, кар аудио, тунинг и тн.
Къде ще се преспива? (освен на пистата)

В тази тема може да задавате и други въпроси.
The power is nothing without control.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 11 Апр 2009, 19:33

aве то някъде си пишешем, че конкурсите ще са на 2рия за годината събор, който ще е в планината. :winky:

edit:
а ето
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=130648
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 11 Апр 2009, 19:56

!!Asen_X написа:Момчета и момичета, да се състави програма на едно такова мероприятие отнема над седмица време и е всичко в нея е съобразено с десетки фактори, някои от които със сигурност дори не сте предполагали, че съществуват. ;)

За начало да си поговорим за избора на мероприятия, както и тяхното времетраене. До-досетливите от вас вероятно са се сетили, че мероприятията се избират спрямо интереса към тях от минали години. Целта е ясна - да угодим на максимален брой участници и разбира се зрители. Факт - time attack или с други думи обиколките на пистата за време, са състезанието, предизвикващо най-голям интерес както сред по-опитните шофьори, така и сред начинаещите, които имат желание да пробват нещо, което не са имали възможност да правят с автомобилите си. Досещате се, че дрифта например не е за всеки, за разлика от обиколките.
Ето защо толкова голяма част от състезателния уикенд е отделен именно за time attack-а. Квалификациите за него са толкова продължителни, защото за следващия ден ще се класират само по 8 автомобила във всеки клас. При тази ситуация е редно по-слабите автомобили или по-неопитните шофьори да имат също шанс да покарат на пистата и да бъдат не само зрители, но и участници в този събор.

За дрифта не са необходими нито квалификации, нито организирана схема с елиминации. Там оценяването ще се извършва от жури, чиито състав засега ще запазим в тайна :winky: Времето, определено за дрифт състезанието е предостатъчно в предвид всички посочени до момента в постинга ми фактори.

Точния ред на програмата се определя както от организационна, така и от практична гледна точка. От една страна се стараем да пренареждаме пистата минимален брой пъти за да няма големи паузи, а от друга страна всичко е в последователност, която да ви осигури максимално добро състояние на гумите на автомобилите ви в случай че взимате участие в повече от едно състезание.

Пак казвам - не можем да угодим на всички, но в крайна сметка всеки от вас си преценява кое мероприятие на клуба удовлетворява очакванията му.

Това е от мен, дано съм ви бил полезен ;)
В следващите дни ще обявим и всички останали детайли около програмата и състезанията, след което ще пуснем и специална тема, в която ще можете да задавате въпроси, свързани със събора.

това е от "извън темата"
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Назад към Събори/Мероприятия