"БМВ Западна дивизия": събиране - петък, 07 ч.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
"БМВ Западна дивизия": събиране - петък, 07 ч.
Penchev написа:Колеги , какво аз предлагам :
Сбор на бензиностанция ЛукОйл в 07:00 часа![]()
В 09:30 часа започва техническата комисия за състезанията в събота , годините назад изминали показват практиката ,че докато се съберем ,докато тръгнем минава доста повече от час , следва пътуване (препоръчителна скорост от 130 км/ч и спазване на дистанция между автомобилите) , там докато се съберем с останалите колеги на пътния възел за Пловдив - Карлово и докато се отпуши задръстването от БМВ-та, докато влезем и се подредим ,докато отидем да се запишем и платим таксите за състезанията и ...
нали ме разбирате правилно ...
Аз преди две години бях водач на колоната и като се сетя какво е зад първия водещ автомобилстотици , които имах чувството , че ме изяждат отзад а време няма и започват да стават лудниците и опасните изпълнения
![]()
Колоната се движи като гъсеница - имам впредвид , че първите каквото и да става трябва да държат строго една скорост като на темпомат за да могат последните да карат на моменти с 60 км/ч повече и да се движи колоната заедно в купМога още съвети от опит да дам в това направление ...
Колегите от Северозападна България ,както и тези от Югозападна да се разбират междинно къде да се срещат за да дойдат ако желаят заедно в София
п.с. Тези от вас ,които искат да поспят и да не стават толкова рано за 07:00 час сбор на бензиностанцията по-добре да не пишат по темата а да пътуват самосиндикално ,защото всяка минута закъснение коства много нерви и претиснение у хората които искаме да се запишем за състезанието а не на последно място и да пътуваме безопасно и спокойно.Пътуване с високи скорости и неразумно шофиране в колона от стотици автомобили е опасно както за нас феновете на марката така и за останалите участници в движението.Нека не си разваляме празника а всичко да се случва като от самосебе сиНа пистата ще се дава газ достатъчно и предостатъчно ,гуми ще се късат на умиране ,нека покажем класа отговаряща на имиджовата марка събрала всички нас
![]()
Благодаря за вниманието![]()
Георги Пенчев
Вярно, че има доста време още, но както има, така и ще дойде момента. За сборен пункт за тръгване май няма две мнения - ЛукОйла след караулката на магистрала "Тракия". Миналата година там дойдоха и колегите от Югозападна България и ако не се лъжа от Мантанско. Нека в темата да пишат и тези, които ще дойдат до София и от тук ще се включат в колоната към Пловдив.
Сборен час - 07,00 ч., за да може да има време участниците да стигнат на време и да минат на технически преглед.
Последна промяна Vlados на 10 Апр 2009, 20:38, променена общо 2 пъти
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Aз смятам да тръгвам от София с колоната към Пловдив, тъй, че стандартното място, Лукойла ми звучи добре за сборна точка. Със сигурност ще има поне час забавяне докато тръгнем, затова ако някой бърза за прегледа да се съберем по-раничко.
BMW only!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Аз съм 100% на Лукойл-а в 8.00, ако искате телефони нещо да разменяме???
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Нали не забравяте, че няма да тръгнем в уречения час и ще има окъснели?
От друга страна пък, какво е БМВ съборът без пътуванията в километрични колони...

От друга страна пък, какво е БМВ съборът без пътуванията в километрични колони...

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
err0r написа:Нали не забравяте, че няма да тръгнем в уречения час и ще има окъснели?![]()
От друга страна пък, какво е БМВ съборът без пътуванията в километрични колони...![]()
![]()
Точно за това сборен час - 08.00 ч. и тръгване най-рано към 09.00 ч., пък ако някоя група се забави, ще ги зачакаме, то е ясно.
А километричната колона е най-важна...

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
аз не мога да реша с какво да ходя 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Колеги значи на 01.05.2009 в 08:00 на Лукоила след карулката на изхода за Пловдив. Там съм вече нямам търпение... 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
И аз ще се опитам да дойда с вас. Това ще ми е първи събор и ще се радвам да пътувам с колегите фенове 

- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
Явор написа:аз не мога да реша с какво да ходя
Яворе ти ще си с автовоза с колите или направо хвани влак

Ми обявете горе в темата 8 00 ч на Лукойла и това ще е часа в който ще се саберем или 8 20 тръгване от София!

- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6

stay tuned