15.03.09 (Неделя) - На гости при децата в Долна Баня
Модератори: mitaka7, Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
15.03.09 (Неделя) - На гости при децата в Долна Баня
Тръгване - 15.03.2009г., както обикновено в 10:30 на бензиностанция Лук Ойл, намираща се след караулката на изхода на София в посока Пловдив.
Темата е продължение на старата в която дискутирахме дата за посещението и която сега ще бъде заключена http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=134946
Ели с какви финанси разполагаме в момента? Можеш ли да звъннеш на директорката и да я попиташ дали имат спешна нужда от нещо или да вложим парите в хранителни продукти? Както казах в другата тема аз мога да се заема с пазаруването като ще добавя още някой лев в сметката. Ако има свободни и им се занимава могат да дойдат да ми правят компания докато купуваме нещата.
п.с. Преди малко говорих със Спудера и той ще се заеме с набирането на средства по време на сбирките защото е по-редовен посетител там. Ако някой има желание да се включи по някакъв начин към нашата инициатива може да го направи и чрез него. За контакт можете да ползвате ЛС или да го откриете на телефон: 0899 89 12 19 - Мартин.
Последна промяна X-citer на 18 Мар 2009, 1:17, променена общо 2 пъти

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Първо да се оправдая, в миналата тема не съм ти видял последното мнение Любо
Иначе мога по сбирките пак да посъбера по някой лев, ако някой има желание да даде

Иначе мога по сбирките пак да посъбера по някой лев, ако някой има желание да даде

Tux0 Ca !

- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
SpUd3r написа:Първо да се оправдая в миналата тема не съм ти видял последното мнение Любо![]()
Иначе мога по сбирките пак да посъбера по някой лев, който има желание да даде
Ок, заеми се с тази задача защото аз напоследък нямам време за сбирки. Ако някой иска да помогне по някакъв начин може да го направи чрез Спудера или чрез сметката за дарения http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=71839
За да са спокойни хората после ще дадем отчетност за всеки един похарчен лев с фактури и списък със заведените неща към склада на дома

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
аз в момента сам доста ограни4ен финансово,но кажете каква сума горе долу се сабира,да видя какво мога да отделя
- X-citer
-
Не е задължително да се включвате с пари - това става само ако имате възможност и желание. По важно е да се съберем повече хора като ходим при децата.

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
X-citer написа:Не е задължително да се включвате с пари - това става само ако имате възможност и желание. По важно е да се съберем повече хора като ходим при децата.

И като пишете "100% съм там" наистина елате, защото има няколко човека, които направо не пропускат тема да се разпишат как ще дойдат 100% и досега веднъж не са се появявали

Tux0 Ca !

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
ми аз последните пъти няможах да дойда,но сега сам свободен и сам сигурен за тогава,за това и в предната темя написах 4е ако не е на 21 и 22,ще дойдаSpUd3r написа:X-citer написа:Не е задължително да се включвате с пари - това става само ако имате възможност и желание. По важно е да се съберем повече хора като ходим при децата.
И като пишете "100% съм там" наистина елате, защото има няколко човека, които направо не пропускат тема да се разпишат как ще дойдат 100% и досега веднъж не са се появявали

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
Тошо други хора визирах
Иначе сега се сетих, че и аз най-вероятно ще съм с колата ако не счупа нещо до тогава, така че и при мен ще има места

Иначе сега се сетих, че и аз най-вероятно ще съм с колата ако не счупа нещо до тогава, така че и при мен ще има места

Tux0 Ca !

- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
тъй като не можах днеска да се свържа с Любо, ще питам тук. освен с парички с дрешки можели да се помогне? оргнизирал съм бая народ да си прегледат гардеробите и да видят за дрехи които могат да се носят. водя и преговори с собственика на една доста голяма верига за дрехи, за някакво дарение. а иначе аз и прителката ми сме на линия за 15
п.с. имам и един 60 басов акордеон който ако нямада им е от полза на децата може да се продаде и парите да се добавят за пазар, стар е бая но е като нов. ще пиша каква марка е утре.
п.с. имам и един 60 басов акордеон който ако нямада им е от полза на децата може да се продаде и парите да се добавят за пазар, стар е бая но е като нов. ще пиша каква марка е утре.
Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......
- X-citer
-
moksika, разбира се че парите не са единствения начин да се помогне. Дрешки, обувки, игри които сме израснали и прочие неща, които често вкъщи пречат могат отново да влязат в употреба и да зарадват някой 

Последна промяна X-citer на 18 Мар 2009, 1:18, променена общо 1 път

- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
Любчо, какво стана.Заделил съм едни парички за пазар.Решихме с мацката да ходиме в събота до една борса заедно с още едни колеги ама не знам какво да се пазарува за ядене, или нещо друго.Ако имате инфо ти или Ели драснете някой ред или звъннете
Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3