предложение за 19.1 неделя
Модератори: mitaka7, Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
предложение за 19.1 неделя
Предложението ми за следващата неделя (19.1 ако не се лъжа) е следното:
Да се съберем някъде към 13.00 най-късно 14.00 на бензиностанция ЕКО,защото всички я знаем.имайте предвид,че докато се съберем и потеглим/стигнем до мястото няма как да не мине поне 1 час,а сега се стъмва рано.аз предлагам да отидем да видим на “машината” мястото,защото не съм го виждал,но това подлежи на гласуване и промяна разбира се,това е просто предпочитание.в крайна сметка не мястото,а хората са определящи за купона.
Главната ми мисъл обаче е следната:от опит знам,че на такива мероприятия на човек му омръзва след половин час,най-късно един,затова предлагам следното,като имате предвид,че е само предложение за по-добро изкарване,въобще не е задължително да участвате или да го приведем в изпълнение.
Предполагам всички тук са играли NFS5,и мисиите за шофьор.идеята ми е да си направим състезание по майсторко курмуване,като въртене на 180/360 градуса,минаване на пилони,минаване напречно до препятствия итн.поради липса на конуси предлагам стари кашони.ако сте навити и се намери някой да ми помогне при осъществяването (трябват ни кашони,хронометър,списък на присъстващи и идеи за трикове) на идеята можем да пробваме какво ще стане.не съм решил още дали предварително да ви казвам номерата или да ви изненадам на място,така че повечето да сте равнопоставени.мисля за всяко упражнение да има човек право на 3 опита,като се взима най-доброто време.
Това е предложението ми,ако се намерят желаещи и човек,с когото да го организираме можем да действаме.още нещо: с цел предварително да се подготвят списъци със съответни графи би било добре да каже който ще идва,така че да се наложи по-малко писане на ръка на място,което само ще ни забави.
Ами казвайте,какво мислите?
Да се съберем някъде към 13.00 най-късно 14.00 на бензиностанция ЕКО,защото всички я знаем.имайте предвид,че докато се съберем и потеглим/стигнем до мястото няма как да не мине поне 1 час,а сега се стъмва рано.аз предлагам да отидем да видим на “машината” мястото,защото не съм го виждал,но това подлежи на гласуване и промяна разбира се,това е просто предпочитание.в крайна сметка не мястото,а хората са определящи за купона.
Главната ми мисъл обаче е следната:от опит знам,че на такива мероприятия на човек му омръзва след половин час,най-късно един,затова предлагам следното,като имате предвид,че е само предложение за по-добро изкарване,въобще не е задължително да участвате или да го приведем в изпълнение.
Предполагам всички тук са играли NFS5,и мисиите за шофьор.идеята ми е да си направим състезание по майсторко курмуване,като въртене на 180/360 градуса,минаване на пилони,минаване напречно до препятствия итн.поради липса на конуси предлагам стари кашони.ако сте навити и се намери някой да ми помогне при осъществяването (трябват ни кашони,хронометър,списък на присъстващи и идеи за трикове) на идеята можем да пробваме какво ще стане.не съм решил още дали предварително да ви казвам номерата или да ви изненадам на място,така че повечето да сте равнопоставени.мисля за всяко упражнение да има човек право на 3 опита,като се взима най-доброто време.
Това е предложението ми,ако се намерят желаещи и човек,с когото да го организираме можем да действаме.още нещо: с цел предварително да се подготвят списъци със съответни графи би било добре да каже който ще идва,така че да се наложи по-малко писане на ръка на място,което само ще ни забави.
Ами казвайте,какво мислите?
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
НЕ БИХ СИ КЪСАЛ ЗИМНИТЕ ГУМИ
НЕ БИХ СИ КЪСАЛ ЗИМНИТЕ ГУМИ
ВИЖ ЛЕТНИТЕ НА ДРАГО СЪРЦЕ
ПЪК И КОЙ СТЕ СТОИ НА ТОЯ СТУД НАВЪН
ВИЖ ЛЕТНИТЕ НА ДРАГО СЪРЦЕ
ПЪК И КОЙ СТЕ СТОИ НА ТОЯ СТУД НАВЪН

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Ако се намери място със сняг съм твърдо ЗА. Ати евала идеята е супер.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Съгласен,на полигоните едвали се е стопил снега
Може малко да го опростим ще решим на място!!!

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
и аз мисля,че на полигоните няма да се е стопил снега,пък както каза мадпетио.ще решим на място къде да ходим.ако не стане сега поради метереологични условия винаги можем да се съберем следващия път,но е рано още да се каже.има ли някой предложения за номера?
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
az sum tvurdo ZA,puk ako niama sniag naistina kakto kaza ati moje da se napravi sastezanie po maistorsko karane,a ne za nai krasivo360,stoto naistina e zima i ne si struva samo da se pohabiavat gumite.Otnosno miastoto-kakto mnozinstvoto re6i,ako6te se hodi moje da vidim i predlojenieto za studentski grad.
kakto re6ite vie,kadeto i da budem na 19.01 -idvame
kakto re6ite vie,kadeto i da budem na 19.01 -idvame

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
aide oba4e naistina da se zahvanem seriozno sus vaprosa,zashtoto nedelia e blizo i da mojem da se razberem kakvo ste pravim do petuk-subota 

- Calibra16V
- сбъркал колата, но не и форума
-
BMW///M-ma6inata написа:aide oba4e naistina da se zahvanem seriozno sus vaprosa,zashtoto nedelia e blizo i da mojem da se razberem kakvo ste pravim do petuk-subota
e tova za petuk i subota ne e problem ,ako miastoto na sreshtata e
studentski grad oshte po dobre tui kato az sofia ne ia poznavam dobre
ako ste seriozni i sreshtata e za nedelia broite me i men !
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Мястото на срещата е на бензиностанция "ЕКО" на бул."България" по посока НДК от околовръстното ако слизаш.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Calibra16V
- сбъркал колата, но не и форума
-
Fast-and-Furious написа:Мястото на срещата е на бензиностанция "ЕКО" на бул."България" по посока НДК от околовръстното ако слизаш.
kato izlezna na okolovrustnoto koi podred svetofar se pada pri koito
zavivash naliavo?
za studentski grad zimnia dvorec e 2-ri podred posle nadolu i vdiasno
- HITMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M
kato izlezna na okolovrustnoto koi podred svetofar se pada pri koito
zavivash naliavo?
za studentski grad zimnia dvorec e 2-ri podred posle nadolu i vdiasno
Tam niama svetofar kadeto triabva da zaviesh .. zaviva se na otbivkata na nai-shirokata chas na okolovrustnoto .. predi purvia ot sfetofarite, za koito govorish
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2