Издирвам... Е46, Е39 и Е38 след 2000...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Издирвам... Е46, Е39 и Е38 след 2000...
Имам само изискване колите да изглеждат добре, да не са очукани и да имат някакви ще годе хубави джанти. Имам идеята колите да са на изложение така че ще ви помоля да се съобразите с това...
Говоря за ранната пролет, колите ще си ги карате Вие, просто ще бъдат паркирани и хората ще ги оглеждат. Останалото е от мен. За повече на ЛС. За някаква минимална промяна говориме за 2-3 дни примерно... За района на София става въпрос...
Вие сте на ход...

Говоря за ранната пролет, колите ще си ги карате Вие, просто ще бъдат паркирани и хората ще ги оглеждат. Останалото е от мен. За повече на ЛС. За някаква минимална промяна говориме за 2-3 дни примерно... За района на София става въпрос...

Вие сте на ход...

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Колега разясни малко коя дата горе долу,какво е това изложение,с каква цел?Ако не е таина де.
Аз имам една скромна(пролетта е предвидена пастичка и боя на джантета) ако се вписва и ако мога да ти помогна
Аз имам една скромна(пролетта е предвидена пастичка и боя на джантета) ако се вписва и ако мога да ти помогна

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Bavarcho написа:Колега разясни малко коя дата горе долу,какво е това изложение,с каква цел?Ако не е таина де.
Информиран си на ЛС...

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Hugo Boss написа:е защо на ЛС!? Напиши го за всички. Всеки би искал да знае условията и целта за това мероприятие.
Ще съм в разрез с правилата на форума... Пуснах ти ЛС и на теб...
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Надавам и аз едно ушенце, макар че имам прагче леко ожулено от луд дядка с малка сапунерка.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Azrail
- UFO Pilot
-
В разрез си с правилата на форума още откакто си пуснал темата в грешен раздел...
Местя в Събори/Мероприятия, колегите там да те поемат...
Местя в Събори/Мероприятия, колегите там да те поемат...
MORE BEER!
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
То хубо е за този раздел ама такива мероприятия масонски, за които инфото е само на лс, някак ми се струва че темата няма да вирее
Инфо трябва да има дори и да граничи с реклама, все пак става въпрос за мероприятие !!
Разяснение за мероприятието трябва да се добави в първото мнение на темата иначе следва катанец

Инфо трябва да има дори и да граничи с реклама, все пак става въпрос за мероприятие !!
Разяснение за мероприятието трябва да се добави в първото мнение на темата иначе следва катанец

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Icco написа:То хубо е за този раздел ама такива мероприятия масонски, за които инфото е само на лс, някак ми се струва че темата няма да вирее![]()
Става дума за следното...
Миналата година на писта Калояново се проведе Тунинг Шоу. Тази година организаторите ще го правят около София и в момента преговарям с тях, да рекламирам това, което правя. Мисълта ми е следната. Намирам Е46, Е39 и Е38 и ги затъмнявам целите изцяло на моя сметка. Шоуто най-вероятно ще е в почивните дни, но точна дата все още не се знае (все пак се предвиждат климатични условия и др. работи). Хората, които ще дадът колите си ще си ги карат сами, ако държат ще скрием номерата им и т.н. Колите ще са поставени някъде и няма да се мърдат, като зад тях може би ще има Х3, Х5, Х6. Сутрин ги карат вечер си ги взимат...

Тук е мястото да кажа, че Е46-цата ще е затъмнена цялата с най-светлото фолио + предния прозорец...
Е39-ката ще е със среден нюанс отново плюс преден прозорец, а
Е38-цата ще е възможно най-тъмната навсякъде. За предпочитане е и тя самата да е черна, но няма проблем и ако е друг цвят.
След края на двудневното шоу вие казвате дали искате да ви махам фолиото и дали искате някъде да ви го оставя...

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
- Icco
- Музикално деформиран
-