Автопоход Пловдив - Триград
Модератори: mitaka7, Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Автопоход Пловдив - Триград
Оня ден са сетихме, че ще е добре да видим какво се крие в пещерата "Дяволското гърло"
, та дайте да обсъдим сега на 09.10 ли да е - или на 16.10., щото вчера на сбирката забравихме да го направим, улисани от диващините и изпълненията на Чифлика
.

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Ти не са обаждай много, много. Щото сме ти дигнали мерника дето така си са покрил, че от 1 месец никой не та е виждал. То ако питаш мен това мероприятие главно заради теб го организираме та да можеш най-накрая и ти да дойдеш някъде
. Така, че стягай корееца и да си в началото на колоната, тоя път извинени отсъствия няма да пишем - само неизвинени. И след три броя - аут от школото
. Твойто ще е последното вече.

мите ми не ме притеснява ако искаш може двамата да идем с двете коли .... таман ще зарибяваме селските ***** ..... ще ги редуваме един автопоход с жените с по 1 кола ... на другия без тях всеки с колата ... че и то там на село нали знаеш леглата какви са по убаво на кожата на Е39 -ката

If today was perfect, there would be no need for tomorrow!

Ако имате нерви да се тътрите със 60 да ви водя с корееца Където искате.
АМА ще ви бия най накрая
По разход на гориво де
Аз на Триград съм ходил.То на много места съм ходил де,ама викам да видим времето кво е че ако вали ще е МНОГО фън
Ягодинската пещера е яко също,Смилян,Агушевите конаци ала бала.Ама си е бая път.
Всъщност измислете го пък ДАНО съм в Пловдив и айляк.И тогава газ където ни видят очите
П.С. ААААА Митееее,Дидо ме видя преди 3-4 дена
АМА ще ви бия най накрая

По разход на гориво де

Аз на Триград съм ходил.То на много места съм ходил де,ама викам да видим времето кво е че ако вали ще е МНОГО фън

Ягодинската пещера е яко също,Смилян,Агушевите конаци ала бала.Ама си е бая път.
Всъщност измислете го пък ДАНО съм в Пловдив и айляк.И тогава газ където ни видят очите

П.С. ААААА Митееее,Дидо ме видя преди 3-4 дена

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Ми аз какво да кажа като от днес нямам вече кола.Или ще ме вози някой или сам си у нас.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3