Благотворителна инициатива на ФФБ - 2008
Модератори: mitaka7, Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Благотворителна инициатива на ФФБ - 2008
Съфорумци,
имаме идея за дарителска кампания, за един дом за сираци в Кюстендил. Домът се намира в местността Хисарлъка. В дома има предимно деца от няколко месечна, до 3 годишна възраст.
В тези трудни времена знаете че много родители изоставят децата си по различни причини, 80% от които са икономически. Тези деца имат право на живот както нашите собствени. В момента ти живеят в трудни условия, и всяка помощ би могла да им е от полза.
До колкото разбрахме в момента имат нужда от:
- Бебешки храни
- Памперси
- Лекарства
- Средства за отопление и охлаждане
Доста често чуваме за различни присвоявания на средства, и в този смисъл няма да даваме пари на ръка. Парите, които надявам се с ваша помощ ще съберем ще бъдат използвани за някои от тези жизненоважни за децата пособия.
Молим ви да се включите в тази инициатива!
Погледнете темата в нашия форум, и при желание участвайте.
http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=33092
Поздрави от Фиат Форум България !
имаме идея за дарителска кампания, за един дом за сираци в Кюстендил. Домът се намира в местността Хисарлъка. В дома има предимно деца от няколко месечна, до 3 годишна възраст.
В тези трудни времена знаете че много родители изоставят децата си по различни причини, 80% от които са икономически. Тези деца имат право на живот както нашите собствени. В момента ти живеят в трудни условия, и всяка помощ би могла да им е от полза.
До колкото разбрахме в момента имат нужда от:
- Бебешки храни
- Памперси
- Лекарства
- Средства за отопление и охлаждане
Доста често чуваме за различни присвоявания на средства, и в този смисъл няма да даваме пари на ръка. Парите, които надявам се с ваша помощ ще съберем ще бъдат използвани за някои от тези жизненоважни за децата пособия.
Молим ви да се включите в тази инициатива!
Погледнете темата в нашия форум, и при желание участвайте.
http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=33092
Поздрави от Фиат Форум България !
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Здравейте колеги! Адмирации за благородното начинание! Група ентусиасти от този форум също сме се наели с такава нелека задача и вече няколко години помагаме на дома за деца лишени от родителски грижи в Долна Баня.
Мисля, че ще е добре да оставите и един мобилен телефон за връзка с някой от организаторите за да могат желаещите да помогнат да се свържат директно с човека и да му предадат помощта си.
Мисля, че ще е добре да оставите и един мобилен телефон за връзка с някой от организаторите за да могат желаещите да помогнат да се свържат директно с човека и да му предадат помощта си.

- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
3 мнения
• Страница 1 от 1