Утре ще карате ли?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Утре ще карате ли?
Ей пичове утре ще идвате ли на картинг да карате? Да се приготвим
И към колко часа?

И към колко часа?
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ехаа, много яко,че има и човек от картинга, добре дошъл във форума
аз не знам, дали ще мога, но не е лошо да се организираме и да казваме на хората, да се подготвят предварително - и за тях добре и за нас добре
Ати

аз не знам, дали ще мога, но не е лошо да се организираме и да казваме на хората, да се подготвят предварително - и за тях добре и за нас добре

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
мда казвайте кога ще идвате, да ви очакваме, днеска се изсипаха двайсе коли от Клуб VW, после дойдоха 4-5 BMW-та, ама не се събрахте сички, щеше да стане лудница! Дойдоха три мотора, ама и те не се събраха , преди идваха по 20 мотора и прайха и шоу на тръгване, е и вие прайте! Но днеска VW-нистите направиха много добре - 5 минути караха квалификации и 10 след това състезание, като тръгнаха от старта наредени според времената от първото каране. Останаха доволни
А рекордите на пистата падат яко!!! Такова нещо досега не е било! 9-ката най-вече, с която се направи и новия рекорд, беше като залепена за асфалта!!! Новото време е 36.9, аз направих второ време 38.1. Е се пак бях с 11-ката, но пък рекордът беше направен от Т. Дунев - състезател. Сина на Шефа

А рекордите на пистата падат яко!!! Такова нещо досега не е било! 9-ката най-вече, с която се направи и новия рекорд, беше като залепена за асфалта!!! Новото време е 36.9, аз направих второ време 38.1. Е се пак бях с 11-ката, но пък рекордът беше направен от Т. Дунев - състезател. Сина на Шефа

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
RaPiD написа:мда казвайте кога да ви очакваме
Що .. по гот е да ви изненадаме

П.С. За напред .. когато се организираме ще пускаме тема !

R.I.P Landikar
между другото като почнат да се сипят изведнъж много коли от 1 марка много се кефя, тия VW направо ме разбиха, ебаси опашката стана за ляв завой!!! Биха ви по брой коли! А товя на фаровете ти ли си го правил? Май си имаше име - Angle eye май. Много готско! Някъде имаше тема как да си направиш такива. Днеска едно то БМВ-тата беше с такива "фарове" само че оранжеви
- Kriso
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E46 M3
:shock:Новото време е 36.9, аз направих второ време 38.1

Лелее как се прави такова време.Аз вчера вечерта се съдрах и успях да направя едва 41.910
BMW - The king of the route.

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Kriso написа::shock:Новото време е 36.9, аз направих второ време 38.1![]()
![]()
Лелее как се прави такова време.Аз вчера вечерта се съдрах и успях да направя едва 41.910
в 12:00 на обяд като температурата на пистата е 40 градуса и отгоре се прави доста по лесно

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
10 мнения
• Страница 1 от 1