предложение...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
предложение...
та мисълта ми е за една разходка до една къса писта(5км)
според някой.та пистата се намира по пътя за Белчин баня или можеби след незнам точно но ще разуча и ще кажа допълнително. та само да спомена че това е самолетна писта,права и мнооооооого дълга с хубав асфалт.ако има навити ще се разберем за някоя неделя.подробностите можем да уточним в четвъртак на еко
това е.

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Aко става въпрос за тази която говорех ме в събота мога да дам още инфо....намира са на около 50 км от София (пътя към Кулата) минава се през Бистрица,Ярема и още малко и сме там
(на около 10 км от Дупница) ....а за самата писта,май беше 5 км поне това ми е останало като спомен(може и да съм се объркал,ама си е достатъчно дълга),сравнително широка като за самолетна писта.....асфалта беше добър преди година.....(идеална е май за Топ Енд рън)...само трябва да внимаваме че там има много учащите се .....друго не се сещам ако има някой въпроси да пита......

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Аз, Пенчев (големия) и Сашо (Plague) в неделя вечерта се връщахме от Банско и по пътя до Самоков (решихме да минем от там заради хубавия път м/у Самоков и Кокаляне
) срешнахме Боби с 323ката и седнахме да пиеме по бира на една бензиностанция и тои ни обясняваше точно за тази писта, че в събота и неделя там ставали гонки и идвали доста хора от покраинините.. така, че сигурно ще има и други хора там.Мисля си обаче, че отиването от София до там ще е по интересното защото в спомената по горе отсечка м/у Самоков и Кокаляне пътя е перфектен със страхотни завои.. 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Леле как свиреха гумите на Focus-a самооооSlipKnoT написа:Аз, Пенчев (големия) и Сашо (Plague) в неделя вечерта се връщахме от Банско и по пътя до Самоков (решихме да минем от там заради хубавия път м/у Самоков и Кокаляне) срешнахме Боби с 323ката и седнахме да пиеме по бира на една бензиностанция и тои ни обясняваше точно за тази писта, че в събота и неделя там ставали гонки и идвали доста хора от покраинините.. така, че сигурно ще има и други хора там.Мисля си обаче, че отиването от София до там ще е по интересното защото в спомената по горе отсечка м/у Самоков и Кокаляне пътя е перфектен със страхотни завои..

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
кога казахте че тръгваме?
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
може и тази но може и другата неделямакар че тази неделя определено няма да сме в състояние(поне младост тийм щото ще има мноо
много
много
много
и много
и след като се направим на
ще има и много
)тъй че предлагам да го направим другата неделя тамън да се организираме както трябва 

- Новини
-
Ако е другата и аз идвам
защото ниама парици. Преди заплатка знаете как е.
А от тези сините чичковци има ли по или около пистата, че да няма ексцесиииииии и да не разваляме приповдигнатия дух от миризмата на бензин и гуми.
А от тези сините чичковци има ли по или около пистата, че да няма ексцесиииииии и да не разваляме приповдигнатия дух от миризмата на бензин и гуми.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- RS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: скрап
Пистата се намира на 12-13км от Дупница по пътя между споменатия град и Сомоков.Това е бивша писта за селскостопанската авиация.Точно срещу нея от другата страна на пътя са военни укрития за самолети.Най точното описание за местоположението и е намира се между село Крайници и град Сапарева баня.Пистата е доста дълга и до колкото знам с хубав асфалт.Полиция евентуално може да има на бензиностанцията която е малко по нагоре по посока Самоков но като,че ли там стоят само вечер.По вероятно е да има други ентусиасти с мотори поне такива видях преди около месец там да се пистат.Познавам района, ако мога да помогна с нещо казвайте,
тази събота и неделя най вероятно ще съм в района.
тази събота и неделя най вероятно ще съм в района.
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Така,момчета аз ходих няколко пъти на тази писта,за мое нащастие когато ходех имаше само семкаджии и учащи се моми.Местните разказаха че се дърпат предимно мотори но никои няма да прави проблем ако има желаещи с коли.Пистата е перфектна много дълга и широка може да правим квото си искаме,куките не правят проблеми.
По принцип се събират към 18.00 ние ако отидем по-рано може да си направим некво състезание без никои да ни пречи
По принцип се събират към 18.00 ние ако отидем по-рано може да си направим некво състезание без никои да ни пречи
Опитаи смъртта но не умираи
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
Аз съм съгласен
но да е другата неделя. сега нямам бензин за да дойда. Само кажете времето и мястото на срещата за тръгване.
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
то че ще е другата неуделя е ясно ама кои ще доиде какво ще стане
тъи че даваите да се разберем сериозно какво ще правим

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2