Ходене до Пловдив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Ходене до Пловдив
С Влади (лудия с Типо-то, който си е сбъркал колата
) мислим утре да се вдигнем до Пловдив, заради слухове за някакво рали там.
Смятаме някъде към 11 часа да тръгнем от София, но точен час не мога да кажа, защото преди това трябва да свършим нещо, което не знам колко време ще ни отнеме, затова давам часа ориентировачно.
Ако има мераклии нека ми звъннат на 0899 - 830 - 630 и да се чакаме на Лукойл след караулката на изхода на София посока Пловдив.
Ще се обадя и на Пловдивчани (на АГТ казах) да се организараме за едно порядъчно свиждане).
ПС - няма голям смисъл да пишете тук, защото инцидентно имам достъп до нет-а, затова звънете или пуснете смс, няма да си изкл
чвам телефона тази нощ.
Ваш Ати

Смятаме някъде към 11 часа да тръгнем от София, но точен час не мога да кажа, защото преди това трябва да свършим нещо, което не знам колко време ще ни отнеме, затова давам часа ориентировачно.
Ако има мераклии нека ми звъннат на 0899 - 830 - 630 и да се чакаме на Лукойл след караулката на изхода на София посока Пловдив.
Ще се обадя и на Пловдивчани (на АГТ казах) да се организараме за едно порядъчно свиждане).
ПС - няма голям смисъл да пишете тук, защото инцидентно имам достъп до нет-а, затова звънете или пуснете смс, няма да си изкл
чвам телефона тази нощ.
Ваш Ати
Последна промяна ati на 23 Юли 2004, 22:56, променена общо 1 път
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
- ati
-
Miler - жалко
Георги - Благодаря, ще миоставиш ли на СМС телефона си или ще се всържете с АГТ да се видим?

Георги - Благодаря, ще миоставиш ли на СМС телефона си или ще се всържете с АГТ да се видим?
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
- ati
-
Нямам много време, затова ще бъда кратък в благодарностите си към Пловдивчани и тяхното топло посрещане.
Цялото изживяване, като се почне от пътуването с пълна газ по магистралата до карането в Пловдив, беше невероятно. Но от всичко най-приятни спомени ми останаха задружния смях и чист, неподправен БМВ-ентусиазъм
Благодарим Ви момчета, с Влади си изкарахме страхотно благодарение на Вас
Цялото изживяване, като се почне от пътуването с пълна газ по магистралата до карането в Пловдив, беше невероятно. Но от всичко най-приятни спомени ми останаха задружния смях и чист, неподправен БМВ-ентусиазъм

Благодарим Ви момчета, с Влади си изкарахме страхотно благодарение на Вас

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Моля, моля
. Пак заповядайте - ама по-голяма тайфа следващия път де. Не искам да кажа, че беше зле - ама друго си е повече калабалък да има, някак си по-зрелищно е
.

7 мнения
• Страница 1 от 1