Седмични срещи в София, квартал Дружба

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 21 Яну 2008, 15:52

Aз си седя вкъщи, уж в изпитна сесия, но измежду напрежението покрай лисата на знания нон-стоп се прокрадват мислите за бяло-синия пропелер или иначе казано всичко свързано с БМВ Е30 и сбирките в Дружба :mhihi: Появиха се нови идеи за разширяване на седмичните сбирки и повишаване на БМВ ентусиазма. Надявам се, че Весо работи усилено по дизайна на тениските, както се вижда днес не е далеч топлото време. Давай Весо! 8)
Че трябва да се съберем в някое хубаво заведение и да се напием всички заедно също стои в месечния план :)
Но новата идея всъщност е да се съберем и да поспортуваме! Ако има желаещи, които да поиграят фуртбол/баскетбол или някакъв друг спорт, който си изберем нека да пишат. Идеята е да си намерим хубав терен (в Дружба има някакви асфалтирани, но не е задължително да е тук, по София има доста спортни комплекси). Разбира се, че трябва времето да е хубаво, да не е мокро и кално и т.н., но и това ще стане, не пречи през това време да обмисляме нещата. Откакто завърших училище не съм спортувал нищо смислено ей така с приятели, а вие сте единствените, с които се виждам през свободното време :roll: И точно заради това ще се радвам да комбинираме колкото се може повече занимания за разтоварване от делничните дни :D
Аз лично не харесвам фитнеса, не обичам екстремни натоварвания, а повече аматьорски отборни игри с приятели, за кеф. Знам, че БМВ клуба България има футбулен отбор, но не е идеята да правим отбор, а да си правим кефа (все пак аз съм малко спънът талант). :)
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 21 Яну 2008, 18:28

Така за тениските се мислят идей но поради технически причини,на сестра ми сега не й е до рисувне на коли :confused:

Само да вметна да внимавате като си карате колите на автомивка на Радиала под моста чавдар,като минавате през решетките на канала,че сега е60-та пак влезе в камор днеска :evil:

Както и да е,за спорта да кажа че ако искате може да се събереме любители на волейбола и да иден в Хенри Форд да пойграеме.
Наема на салона е 19 лева на час,а аз понеже уча там може да има и някакво намаление :roll:

Последно да отправя една молба да стискате палци следващия вторник да се овъртате около един звяр от лето 1979-о :mhihi: :roll:

Едит: Аз обаче предлагам ако ходим в Хенри Форд да цъкаме,да идем през седмицата та да направим малко пичелов :mhihi: :mhihi: :mhihi:
То нали точно до него има някакво даскало и там гъмжи от матрял :mhihi: :mhihi: :mhihi: А като спрем на куп 10-на БМВ-та нали се сещате какво следва :twisted: :mhihi:

Предишна

Назад към Събори/Мероприятия