сбирки във Варна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Milcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti
Между другото - честита придобивка Иво, да си я караш със здраве
п.с. Ако утре ще става нещо за което ще съжалявам ако пропусна, казвайте навреме, че да пристигам...

п.с. Ако утре ще става нещо за което ще съжалявам ако пропусна, казвайте навреме, че да пристигам...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Viper_one написа:Между другото - честита придобивка Иво, да си я караш със здраве![]()
А бе ти имай готовност да скочиш в колата- нищо не се знае до последният момент, както винаги се решава в последният момент
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
Icco® написа:Mr.President написа:van_ko написа:Ей 46666666 събудете се малко!!!!![]()
Драснете някой ред!!
Ето ти редТая вечер ви нямаше в Аферата. Стоях до 21:30 и си тръгнах.
Хехе мусю Президент що не звънна един телефон, имаш телефоните на всички ни и още на първо прозвъняване щеше да разбереш че този ден никой никъде нямаше да се събира
то за това последно време не пишемзвънкаме си и се виждаме а тук като пишем става една ....... и около
Само на Адаша май имам телефона, не се сещам за други

Нищо друг път ще дойда да погледам бързи бими

- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Оппа вече съм на линия във Варна, прегледах темичката и ми
звучи супер за утре към 16:00 ще звънна утре да се разберем
с колегите.
Лека вечер и умната с алкохола за да имате силици за утре.
звучи супер за утре към 16:00 ще звънна утре да се разберем
с колегите.
Лека вечер и умната с алкохола за да имате силици за утре.
Амиии , аз да ви кажа съжалявам много , ама забрайх и сега се сещам че утре цял ден няма да съм във Варна . Връщам се в 18:00 , така че по рано няма да мога . Ако сте навити заради мен да направим дрифта към 18:10-20 или по - късно ще бъде супер . Ако искате по - рано , нищо че идеята общо взето тръгна от мен и бях много запален , аз няма да мога да дойда
. Пак да кажа че съжалявам че като писах по - горе бях забраил тая малка подробност , ама ако се навийте за малко след 18:00 ще бъда много щастлив .
Та всъщност сега казвайте кво мислите за малко по - късния час , който предлагам .

Та всъщност сега казвайте кво мислите за малко по - късния час , който предлагам .

- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
За мен е все едно аз ще се съобразя с домакините, за два дена
избягах от задълженията и съм волна птичка, та както кажете ...
избягах от задълженията и съм волна птичка, та както кажете ...
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Здравейте и от мен. Аз мога да кажа само че съм за копитото отново и имам прекалено много работа за през деня и никакъв дрифт не може да ме откъсне щото тука нета спира през 5 мин и знаете как ми се отразява това
на колегата от София мога да кажа да звънне
над вечер на
0887471744 или 0896674697
Ако не вдигна от първия път да пусне смс че по някога като ми писне и телефоните без име не ги отразявам
а както казах деня ми ще е доста натоварен 

на колегата от София мога да кажа да звънне
над вечер на
0887471744 или 0896674697
Ако не вдигна от първия път да пусне смс че по някога като ми писне и телефоните без име не ги отразявам

- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Добре колеги,значи пак сме на Копитото така ли да го разбирам?Няма да е зле да запазим места така,че кажете до към 17:00 колко фенове и фенки ще бъдем?Пак ли за малката зала с камината или някаде другаде в заведението
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
anton2106 написа:Добре колеги,значи пак сме на Копитото така ли да го разбирам?Няма да е зле да запазим места така,че кажете до към 17:00 колко фенове и фенки ще бъдем?Пак ли за малката зала с камината или някаде другаде в заведението
Там до камината е супер не мисля че биха ни събрали на друго място в заведението без да правят кои знае колко промени но този път няма да ставам аз за прозореца

- DK krasi
- младши ентусиаст
-
Значи в 18.00ч на Юри Гагарин на полигона.Ицо не са прай-нета тва онова,я докарай икаруса,че той забрави кво може 

- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70