ТРОЯН - Архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- drift_king
- Потребител
-
сбирка
Евала на колегата милен тодоров!!!
Колега четох ви темата и това ми напомни на нашите първоначални сбирки във Велико Търново.Казвам ти евала за това,че се мъчиш да ги организираш проявяваш тарпение и т.н.Нашата 1-ва сбирка във В.Т. беше 2 бмв-та след това 4 след това 7 и т.н. докато нестанахме по 15 20 бмв-та всяка неделя.За всичко тря воля която ти имаш и малко повече интерес от останалите колеги в окрага.Желая успех на теб и всички колеги.Ако успеете да се организираите заповядаите на някоя от нашите сбирки в В.Т.А ако не когато започнете да се сабирате по повече бмв-та мн бихме се радвали и ние да доидем!!!
Поздрави с уважение!!!
Колега четох ви темата и това ми напомни на нашите първоначални сбирки във Велико Търново.Казвам ти евала за това,че се мъчиш да ги организираш проявяваш тарпение и т.н.Нашата 1-ва сбирка във В.Т. беше 2 бмв-та след това 4 след това 7 и т.н. докато нестанахме по 15 20 бмв-та всяка неделя.За всичко тря воля която ти имаш и малко повече интерес от останалите колеги в окрага.Желая успех на теб и всички колеги.Ако успеете да се организираите заповядаите на някоя от нашите сбирки в В.Т.А ако не когато започнете да се сабирате по повече бмв-та мн бихме се радвали и ние да доидем!!!
Поздрави с уважение!!!
- милен тодоров
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря на колегата от В.Т. това което ми каза наистина много ме вдъхнови и мисля да не се отказвам до последно ако трябва на всяка Сбирка ще си стоим по 2 3 коли все някога ще му доиде времето да почнеме да се събираме по повече хора.Отново благодаря колега
- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 318 i
Azidaha написа:Какъв е проблема за събора?
Аз никога не съм знаел, че ще пътуват други в събота освен Краско и Милен.За отличника, чак сега разбирам даже...
Какво е станало?
Ванка ти също като мен беше на троянефта когато се разбирахме за събора. Накрая сам каза 7 часа Камен мост събота. Отзоваха се 7 8 гласа които казаха аз съм там идвам на събора. Всички си тръгнахме доволни. Идва събота сутрин. Мястото е Камен мост а на него стои само 1 бмв. Познай на кой е? Добре че момчетата от Габрово и Карлово излезнаха пичове та пътувах с тях. После на Кърнаре ме чакаше Ицо (ОТЛИЧНИКА) за което му благодаря. Нямаше и помен от момчето от бош сервиз и другите тарикатчета. Това е всичко което се случи.
- OTLICHNIKA-83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: КАРУЦА
- Мечтае да кара: ФАИТОН
и какво ще става със сбирките и с BMW клуб троян
ЖИВЕИ ТАКА ЧЕ КОГАТО УМРЕШ И ДЯВОЛА ДА ТИ ЗАПАЛИ СВЕЩ
- милен тодоров
- кандидат ентусиаст
-
Сбирки има въпроса е колко хора идват на тях 2 седмици сам си ходя и няма никои аз ще продалжа да си ходя но колеги аиде малко по сериозно много несериозно го даваме.
- милен тодоров
- кандидат ентусиаст
-
колега лошото е че не си еденствения които е забравил маи всички почнаха да забравят по този начин нищо няма да излезе прочетете малко какво правят колегите от другите градове за тях това е събитие което учакват с нетърпение всяка седмица правят си шоуто а ние какво даже неможем и да се съберем а иначе във форума сме много активни ако можеше и на сбирките да сме тъка цена нямаше да имаме не визиръм никои миналата седмица говорих с 1 колега от Търново които ми сподели че в началото е било същото и при тях с тази разлика че момчето всеки път е въртяло луди телефони и е слагал флаери на всяко bmw което види в града ако искате и това може да се уреди ето колегата Иван има супер идея за саит за стикери евала ама само с това не става трябва и другите малко да се трогнат.Извинявъм се ако съм засегнал някои но много ме хвана яд снощи когато за втора поредна седмица на петрол имаше 1 bmw познаите на кои.
- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
Милене здр. Вече знаеш как се чувствах аз на Камен мост на 2 ри май.
За другата неделя, което бмв дойде на петрола в 9 часа получава 20 литра гориво и 2 нови гуми без пари.
Милене нз защо Ванката не те е уважил. Аз лично казах че не мисля да идвам не ми се сърди. Мисля че и отличника е на това мнение. Но ако все пак забележа някакъв интерес от др хора ще се включа с удоволствие.
За другата неделя, което бмв дойде на петрола в 9 часа получава 20 литра гориво и 2 нови гуми без пари.

Милене нз защо Ванката не те е уважил. Аз лично казах че не мисля да идвам не ми се сърди. Мисля че и отличника е на това мнение. Но ако все пак забележа някакъв интерес от др хора ще се включа с удоволствие.
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
..........................................
.......................................
pisha ot telefona,
izvinqvam se che ne e na kirilica
------------------------------------------------------------------------
аз също бях в неделя.
явно сме се разминали...аз принципно си ходя по-рано,защото нямам търпение.
пих едно кафе от машината,пуших една цигара и си тръгнах.
до 09.05ч. нямаше никой.
другия път директно трия
.......................................
pisha ot telefona,
izvinqvam se che ne e na kirilica
------------------------------------------------------------------------
аз също бях в неделя.
явно сме се разминали...аз принципно си ходя по-рано,защото нямам търпение.
пих едно кафе от машината,пуших една цигара и си тръгнах.
до 09.05ч. нямаше никой.
другия път директно трия

- милен тодоров
- кандидат ентусиаст
-
е как тъка аз стоях от 8:45 до 9:15 там до компресора за въздух как несме се видели нали на петрол си бил
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
милен тодоров написа:е как тъка аз стоях от 8:45 до 9:15 там до компресора за въздух как несме се видели нали на петрол си бил
На петрола да. Бях спрял пред масата и седях на масата

Нищо...може пък и да сме се разминали. В неделя пак съм там...

- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
кажи колко цола са гумите и дали още важи офертата и къде трябва да дойда. Какво да донесаOTLICHNIKA-83 написа:krasy1982 написа:Ванко значи пак сте били само двамата сериозни хора. И помен не е имало от другите. Аз и предложих безплатен бензин и 2 нови гуми та да видя дали ще дойде някой този път

ххахаха Ице за теб офертата не важи. Ти си от редовните и сериозните. Относно почерпката може да се организираме с Милен и Иван и да се почерпим. Аз лично мн ще се радвам

- OTLICHNIKA-83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: КАРУЦА
- Мечтае да кара: ФАИТОН
хайде баварки утре вечер да напълним петрола с истински коли има ли желаещи и КОЛКО СА. И този път нека бъдем истински ентусиасти
и да подпалид гуменките
и дано ги няма
. Краси ще дойдеш нали
Pesho_MPower надявам се че ще дойдеш и ти 

ЖИВЕИ ТАКА ЧЕ КОГАТО УМРЕШ И ДЯВОЛА ДА ТИ ЗАПАЛИ СВЕЩ