ДОБРИЧ - архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ИНТЕРЕСНО!
Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
Детайли за колата: В клуба на 20+

Мнение от mladi » 14 Сеп 2008, 21:09

ееееее здравеите на вси4ки бмв маниаци!!!добре до6ли и на новите сабратя,радвам се изклиу4ително много 4е 6те ставаме пове4ко!!! бат венци как е?теодор4о аре бе идваи си това море маи не те пуска?! лазаронката опасен глеи кво прави на завоите! абе мом4ето дето живее до техномаркета ми е ком6иа но немога да се сетиа кои е?триабва да се саберем другата седмица в събота или в неделия!!!посе6таваите форума за да поддаржаме вразка! :mhihi: висо4ина-1.74см. обиколка на бицепс-46,5см. 47см. гръдна обиколка-127см. лег-макс-170кг. ли4но тегло-84кг. вси4ко това бе6е преди две години но бате младо пак 6е се нацепи кат животно и 6те пука тениски! :mhihi: радвам се 4е има и фитнес маняци то бмв с мусколи трябва да се кара,таи 4е които не тренира да се хва6та еи... :D ;)
Последна промяна mladi на 26 Окт 2008, 4:35, променена общо 1 път
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 16 Сеп 2008, 22:32

Здр. и от мене нов сам тук но с радост бих искал да доида на сбирките на всички БМВ-маняци в Добрич Само кажете каде и кога и сам на линия :yes: :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mladi » 17 Сеп 2008, 23:28

здравеи,колега!ами гледаи сега зна4и аз призовавам вси4ки доброжелатели да доидат в събота на обяд 12-12.30,на техномаркет аз 6те сум там ако има идеа някои друг кога да се наберем да каже но маи все о6те няма мераклии много,хаиде изроди ли сте вие или...елате да се видим бре хулигани!!!! :mhihi:
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!

ентусиаст
Аватар

Мнение от **Novobraneca » 18 Сеп 2008, 22:49

Мисля че вечер ще е по добре ама незнам дали има идр ентусиасти да не си киснем само двамата, вечер е по добре от гледна точка че някои мойе да са на работа като мен например ама сега като се стъмне става и малко ладно :mhihi: ако има ентусиасти аз викам вечер

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mladi » 19 Сеп 2008, 14:29

еми добре ве4ер но през деня си е друго виж колегите от варна!освен в неделя след обяд 4е има по-голям 6анс да сме пове4ко.и така зна4и добри4 слаба работа сме няма мераклии,както и да е и сам воинат е воин дет се вика!!! 8) аз в сабота 6те повися като лудите сам на техномаркет в 12.30 до кьм 13-13.30 и след това бегам!(ве4ер колега но не си казал някакав 4ас,6тото аз ве4ерта 6те ходя кьм варна на диско но аиде то 6ее по-касно!)утре едно авер4е си идва от варна тои кара 320 бенз.купе и тои 6тее с мене дано и други хулигани да доидат!аиде бе хораааа един пьт се живее елате да се видим ,да обсьдим това-онова,да врьтнем задниците малко :mhihi: ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mladeja » 20 Сеп 2008, 1:02

Мара ве тахеранци ;) варвят ли баварците ще видя ако мога да доида утре но не ми остава мн време ако остане ще доида но не обещавам нищо ако не доида по нататака ще доида

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mladi » 21 Сеп 2008, 1:25

е хора за сажаление отново никои днес освен мен на техномаркет!!! ок силни-вилни в на4алото а после-никои!!!ок аз няма да се занимавам и да приканвам пове4е 6тото ставам сме6ен явно,ако някои ре6и не6то нека да заповяда на голямата трибуна на форума да се изкаже и да даде някаква по-добра идеа,4е да се посаберем!!!!аиде дано...успех :confused:

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 21 Сеп 2008, 16:34

Ей колега, недей така и аз ходих/организирах 2 пъти и нямаше никой.
А сега просто не съм видял, че си писал. Айде ако кажете утре нали е почивен ден да се съберем мога да предложа обеден час и аз, че после много студено до края на вечерта. Ако някой има различни предложения да ги дава. Дано тоа път се съберем.. НАЙ-НАКРАЯ..
Апък аз живея в 46ти блок дето е точно до техно маркет колата ми е спряна повечето пъти пред входа черно Е34.. Е сега е в гаража :)
Изображение
E34, E38

ентусиаст
Аватар

Мнение от **Novobraneca » 21 Сеп 2008, 19:10

Наистина вечер става студеничко, но пък аз не мога през деня , всеки ден сам на работа а мн искам да дойда мн яко сабиране ще стане само да успеем да го организираме, мисля поне след обяд вийте колегите от Варна кога се събират, даваите да се хващаме сериозно да се организираме 8)

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 21 Сеп 2008, 23:41

Ако искате утре 17:00 на техномаркет. Ще съм там и ще гледам още някой приятел да организирам да дойде ще спра пред входа на магазина точно.. 17:00 съм там. По-късно немога.. сестра ми има рожден ден. Ако искате по-рано пишете.
Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mladi » 22 Сеп 2008, 0:09

мом4ета днес с авер4ето се сабрахме 2 :shock: коли,голям напредак :uups: само минават и заминават разни газета с бмв-та,поглеждат надменно и отминават без да се ре6ат да спрат!ок аз утре в 17.00 6те сьм на т.маркет но на паркинга които гледа кьм главният пьт(там се сабирахме пролетта няколко пати)

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 22 Сеп 2008, 0:21

Там съм! :-)
Изображение
E34, E38

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 22 Сеп 2008, 19:34

Айде дано другия път прехвърлим бройката от 2ма души :mhihi:
Изображение
E34, E38

ентусиаст
Аватар

Мнение от **Novobraneca » 22 Сеп 2008, 23:09

Братлета мн искам да дойда на това събиране и да сме повечко хора , ама сам на работа почти всеки ден и то до късно, а и незнам дали ще приемете една 39-ка при вас :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Олдскул фен
Аватар

Мнение от justboy » 22 Сеп 2008, 23:36

Ще приемем естествено! :mhihi:
Тея дни може да импровизираме нещо. Но нека бъде общо. И всеки да сподели кога ще има време може да се видим през седмицата. Днеска бяхме 2мата с Млади ама пак си стана лафа.. И не само :mhihi:
Пишете кога имате време през седмицата та да се видим.
Изображение
E34, E38

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия