ВАРНА >архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
magiosnik^ написа:Имаме си и приятелки,.....
който няма BMW може да си направи![]()
ако не го харесаме ще го поправим
пък и така да е няма проблем
Човек кажи какво пиеш да ти донеса другата неделя

- sportsman_86
- Потребител
-
- Кара: e21
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Важното е, че се намериха- другото е без значение...
Виждам, че пак сте си изкарали добре- живот и здраве другата седмица и аз съм на линия с кенефа (срам ще ме е
, ама обещавам да го паркирам настрани- да не развалям картинката), че ви забравих физиономиите вече. А за масата и Бургас 63 винаги съм на линия- вярно, че съм от най-нередовните и дето се казва не ви знам кои сте, ама...
Виждам, че пак сте си изкарали добре- живот и здраве другата седмица и аз съм на линия с кенефа (срам ще ме е

- sportsman_86
- Потребител
-
да малко съм объркал WARNA
ина4е имам и още 2 клипчета ама са малко над 100мб и не мога да ги кача в Vbox7.А как да кача снимки тука в форума, нещо не стана

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
sportsman_86 написа:да малко съм объркал WARNAина4е имам и още 2 клипчета ама са малко над 100мб и не мога да ги кача в Vbox7.А как да кача снимки тука в форума, нещо не стана
Прати ми снимките да ги кача

Дайте да измислим нещо
Момчета дайте да измислиме нещо с тия стикери че кофти работа.Толкова много хора искат стикери а стикери никакви няма.Не че ми е проблем лично на мен да отида и сам в рекламна агенция и да си направя БМВ ТЕАМ ВАРНА или POWER ама не е там въпросът.По готино е и другите колеги да имат същите.А не всеки да трагни с малки,големи,шарени които квот набара.Ако имате желание де.Аз лично веднага бих си залепил както и доста други хора

България е единствената държава в която докано изпреварваш в насрещното някой може да те блъсне отзад.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
Re: Дайте да измислим нещо
bateto написа:Момчета дайте да измислиме нещо с тия стикери че кофти работа.Толкова много хора искат стикери а стикери никакви няма.Не че ми е проблем лично на мен да отида и сам в рекламна агенция и да си направя БМВ ТЕАМ ВАРНА или POWER ама не е там въпросът.По готино е и другите колеги да имат същите.А не всеки да трагни с малки,големи,шарени които квот набара.Ако имате желание де.Аз лично веднага бих си залепил както и доста други хора![]()
![]()
Вече съм ги поръчал.. ама не знам дали ще са готови за срещата

- sportsman_86
- Потребител
-
uricatoli написа:bateto написа:Момчета дайте да измислиме нещо с тия стикери че кофти работа.Толкова много хора искат стикери а стикери никакви няма.Не че ми е проблем лично на мен да отида и сам в рекламна агенция и да си направя БМВ ТЕАМ ВАРНА или POWER ама не е там въпросът.По готино е и другите колеги да имат същите.А не всеки да трагни с малки,големи,шарени които квот набара.Ако имате желание де.Аз лично веднага бих си залепил както и доста други хора![]()
![]()
Супер.Радвам се батко.Ааа да ти се похваля, нали ти казах за М бронята..........готова е.Всичко прагове,сеници,вежди.......само джантите незнам дали ще са готови до неделя да ги видиш

България е единствената държава в която докано изпреварваш в насрещното някой може да те блъсне отзад.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
bateto написа:uricatoli написа:bateto написа:Момчета дайте да измислиме нещо с тия стикери че кофти работа.Толкова много хора искат стикери а стикери никакви няма.Не че ми е проблем лично на мен да отида и сам в рекламна агенция и да си направя БМВ ТЕАМ ВАРНА или POWER ама не е там въпросът.По готино е и другите колеги да имат същите.А не всеки да трагни с малки,големи,шарени които квот набара.Ако имате желание де.Аз лично веднага бих си залепил както и доста други хора![]()
![]()
Супер.Радвам се батко.Ааа да ти се похваля, нали ти казах за М бронята..........готова е.Всичко прагове,сеници,вежди.......само джантите незнам дали ще са готови до неделя да ги видиш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
че сега се боядисват на прахово.
![]()
![]()
![]()
хаийде да не пълним темата със спам... Ще осмислим тези неща в неделя..